- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yok kuzum ya kiralar çok uçuk.öğrencilerin bi kısmı gelince ev sahipleri azdı gene.2200den başlıyo en kötüsü.herif de düzgün çalışmıyo havalar kötü diye,iki gün çalışıyosa iki gün evde.düzgün para da vermiyo usta denen şerefsiz.şaşırdık kaldık işteGüzen haberler alalım da inşaallah.Normale döneriz
Çok hoşsun
Yine mi bulamadın
Canım geçmiş olsun kaçırmışım giremedim düzenli buraya siz de mi covidle uğraşıyorsunuz?Çok şükür eşim iyi hafif ağrıları var ama geçti çok şükür ama benim ağrılarım biraz fazla özellikle baş ve bel ağrısı çok..belime bir ağrı giriyor pek hareket ettirmiyor ama daha öncelere göre daha iyi çok şükür inşallah 2 güne daha iyi olurum.. @Bonus Annesi nasıl oldu Hiç giremedim
Evet canım eşim ise giderken bindiği arabada dövizli biri varmış üstelik yanında oturuyormuş bir şey dememiş sonra ise gelmeyince öğrendik tabi eşime ondan bana geçmiş oldu ama çok şükür geçiyor ayakta atlatiyoruzCanım geçmiş olsun kaçırmışım giremedim düzenli buraya siz de mi covidle uğraşıyorsunuz?Allah şifa versin inşallah bir an evvel
Ah ne diyeyim ki canım yaYok kuzum ya kiralar çok uçuk.öğrencilerin bi kısmı gelince ev sahipleri azdı gene.2200den başlıyo en kötüsü.herif de düzgün çalışmıyo havalar kötü diye,iki gün çalışıyosa iki gün evde.düzgün para da vermiyo usta denen şerefsiz.şaşırdık kaldık işte
Ah ne diyeyim ki canım yaAllah vicdan versin öyle ev sahiplerine.
Allah hayırlı kapıları açsın bir an önce
Amin teşekkür ederimAllah kolaylık versin
Ooo maaşallah diyelim inş aile durumunuz da pırıl pırıl olurBugün kahvaltıdan Sonra oncelikle bütün odaların halıların kaldirdim cirptim yerlerini sildim tozları aldım halıları serdim 2 yatak odasının camlarını sildim salonun kanepeler çektim dip köşe sildim halıları serdim bulaşıkları makineye dizdim elde yikanacaklari yıkadım ocağı ve mutfak dolaplarıni üstten sildim dış kapaklarını bütün aynaları sildim tuvalet banyo ozonladim yıkadım çöpleri attım akşam yemeğini yaptım oğlanı ders çalıştırdım akşam yemeğini yedik bulaşıkları kaldırdım mutfağım pırıl pırıl şuan
MaşallahBugün kahvaltıdan Sonra oncelikle bütün odaların halıların kaldirdim cirptim yerlerini sildim tozları aldım halıları serdim 2 yatak odasının camlarını sildim salonun kanepeler çektim dip köşe sildim halıları serdim bulaşıkları makineye dizdim elde yikanacaklari yıkadım ocağı ve mutfak dolaplarıni üstten sildim dış kapaklarını bütün aynaları sildim tuvalet banyo ozonladim yıkadım çöpleri attım akşam yemeğini yaptım oğlanı ders çalıştırdım akşam yemeğini yedik bulaşıkları kaldırdım mutfağım pırıl pırıl şuan
İnşallah canım çok sağol ya bu aralar 2.cocuk fikri var aklımda eşim zaten çok istiyor ama hamilelikte olsun doğumda olsun sonrasında olsun eş tarafından çok laflar işittim çok çektim ama oğlumu da kardeşiz bırakmak istemiyorum gorumceler de hergun bizde nasıl olacak nasıl büyütecek bilemiyorum çok kararsızım esiminde aldatma huyu var o yönden de çok sikintiliyim maddi durum iyi ama ne yapayım ben böyle parayı işte kafam. Allak bullakOoo maaşallah diyelim inş aile durumunuz da pırıl pırıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?