Düzenli Evimiz & Hayatımız

Güzen haberler alalım da inşaallah.Normale döneriz

Çok hoşsun

Yine mi bulamadın
Yok kuzum ya kiralar çok uçuk.öğrencilerin bi kısmı gelince ev sahipleri azdı gene.2200den başlıyo en kötüsü.herif de düzgün çalışmıyo havalar kötü diye,iki gün çalışıyosa iki gün evde.düzgün para da vermiyo usta denen şerefsiz.şaşırdık kaldık işte

Ben bugün regl oldum tek yapacağım maraton uyku maratonu olcek dinlenirsem kendimle bi maratona girer evi paklarim ama iyi degilim sabah erken kalktım canlı ders oğlanı asiya götür falan hava da soğuk karnım fena..
Hepinize kolay gele bebekler..

Canım geçmiş olsun kaçırmışım giremedim düzenli buraya siz de mi covidle uğraşıyorsunuz? Allah şifa versin inşallah bir an evvel

Suan oturdum sinirden napcam bilemedim ben dıger odaları toplarken kızlar salonun canını cıkarmıs sagolsun lar oturup aglayasım var evde bı tarafımı da yırtsam ev ne temiz oluyor ne duzen tutuyor adam desen evden calısma ya devam ediyorum artık hersey eskiye donse bıktım ben bu durumdan yacok sukur hepimiz saglıklı yız ama ruhen coktum bosa kurek cekmekten bıktım sankı

Canım geçmiş olsun kaçırmışım giremedim düzenli buraya siz de mi covidle uğraşıyorsunuz? Allah şifa versin inşallah bir an evvel
Evet canım eşim ise giderken bindiği arabada dövizli biri varmış üstelik yanında oturuyormuş bir şey dememiş sonra ise gelmeyince öğrendik tabi eşime ondan bana geçmiş oldu ama çok şükür geçiyor ayakta atlatiyoruz

Ah ne diyeyim ki canım yaAllah vicdan versin öyle ev sahiplerine.
Allah hayırlı kapıları açsın bir an önce

Söz verdiğim gibi 16’da geldim

️Yatakları topladım kızımın kahvaltısını verdim
️Çamaşır katladım, yerleştirdim
️Bulaşıklar vardı yıkadım sürahi, çaydanlık Allah ne verdiyse
️Dolma içi hazırladım dolmaları doldurup ocağa koydum
️Çıkan bulaşıkları yıkadım
️Tüm evi süpürdüm
️Oturma odasının tozunu aldım
️Tuvalet-banyoyu yıkadım
️Oturma odasının halı örtüsünü taktım
️Sabunlukları doldurdum
️Bornozlarımızı makineye koydum

Bugün kahvaltıdan Sonra oncelikle bütün odaların halıların kaldirdim cirptim yerlerini sildim tozları aldım halıları serdim 2 yatak odasının camlarını sildim salonun kanepeler çektim dip köşe sildim halıları serdim bulaşıkları makineye dizdim elde yikanacaklari yıkadım ocağı ve mutfak dolaplarıni üstten sildim dış kapaklarını bütün aynaları sildim tuvalet banyo ozonladim yıkadım çöpleri attım akşam yemeğini yaptım oğlanı ders çalıştırdım akşam yemeğini yedik bulaşıkları kaldırdım mutfağım pırıl pırıl şuan

Ooo maaşallah diyelim inş aile durumunuz da pırıl pırıl olur

Maşallah ne çok iş yapmışsın

Ooo maaşallah diyelim inş aile durumunuz da pırıl pırıl olur
İnşallah canım çok sağol ya bu aralar 2.cocuk fikri var aklımda eşim zaten çok istiyor ama hamilelikte olsun doğumda olsun sonrasında olsun eş tarafından çok laflar işittim çok çektim ama oğlumu da kardeşiz bırakmak istemiyorum gorumceler de hergun bizde nasıl olacak nasıl büyütecek bilemiyorum çok kararsızım esiminde aldatma huyu var o yönden de çok sikintiliyim maddi durum iyi ama ne yapayım ben böyle parayı işte kafam. Allak bullak

ben de işten gelince nevresimleri değiştirdim,
çamaşırları katladim kaldırdım,
çamaşır yıkadım,
evi süpürdüm sildim,

haftasonu omzum tutulduğu için hiç bişey yapmamıştım.

simdi ders çalışcam biraz kafamı toplayabilirsem.

mutfağı sabaha erteledim

Bugün ki liste
kahvaltı yapıldı,mutfak toplandı
bütün evi süpürdüm
her yer silindi
camlar silindi
balkonu toplamamıştım oranın sergisini topladım
çamaşır serdim kurutup topladım
çamaşır makinasını yine doldurup yikattim
wc, banyo domestostla yıkandı
çocuklarla duş aldık
bakımı mı yaptım
yemek hazırladım yendi ve topladım
şimdi se yorgunluk kahvesi içtim
veee bunlardan sonra kötü olan şey eşim yanlışlıkla halıya kül tablası döktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…