Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar iyi geceler bugün eşimi doktora götürdüğümüz için pek bir şey yapamadım sabah yatağımı topladım
Klozeti yıkadım
Mutfağımı topladım
Havluları makineye attım kurudu topladım
Yemek yaptım
Yoğurt mayaladım
Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım
Mutfak tezgahımı cifledim yıkadım

Vallahi işi siz yaptınız benim içim rahatladı yemin ederim

Amin kuzum.heralde taşınma işi gene başka bahara kalacak gibi
Sen nasılsın iyi misin canım
Hamdolsun canım,sağlığım daha iyi.Lv gil de korona oldu,atlattı sayılarla.Bonusun annesine dua okuyorum bu ara bol bol,öyle geçiyor günler.
Bir gönlünce ev bulup taşınamadın
Kızlar bende geleyim mii temizliği çok severim zaten burda yazılanları görünce daha bi temizlik ask-i gelir
Tabi ki hoş geldiniz ben bu aralar çok aktif olamıyorum ama arkadaşlardan aktif olanlar var.

Günaydın kadınlar kulübünün güzel ve titiz hanimefendileri

Bugün ki yapacaklarım inşaallah :

Kahvaltı +bulaşık +mutfak temizliği
Yatakları toplayıp düzenleme
Yerleri süpürüp silme
Yatak dolabimin içini düzenleme.
Fırın temizleme
Lavabolar ve klozetleri domestoslama
Kuruyan kıyafetleri dürme ve beyazları makinaya atma.
Öğle çorba ve makarna yemeği.
Akşama da dolma yapma.

Hani bu listede ibadet demeyin raporluyum

Ama temizlik yaparken Allah i anmak hoşuma gidiyor . Bugün ki çekeceğim Esma ul hüsna
Ya -Şafi.
Tüm koranali olanların şifa bulması niyetiyle. ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

Şu an bunları yatarak yazıyorum daha kalkmadım yani

benim sevgi pitirciklarim uyuyor onlar uyanınca hep birlikte güne baslicaz

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Uykusuzluk çok sıktı beni ruh gibi oldum, dün akşama doğru evi toparladım. Yemeğimi yaptım. Neyseki yetisti. Bugun de çocuklara çorba icirdim. Hemen evi toparladım. Süpürmem lazım ama kızımın canlı dersi var. Bitince süpürürüm.

Aman kuzum dikkat et uzaktan uzaktan hal hatır sor gitme kvgilin yanlarına.ayıbı yok bu işin

Aslında sizleri arkadaşım gibi gördüğüm için bu konuyuds anlatmıştım biraz rahatlamak belki Bi akıl verirsiniz diye teşekkür ederim

Aslında sizleri arkadaşım gibi gördüğüm için bu konuyuds anlatmıştım biraz rahatlamak belki Bi akıl verirsiniz diye teşekkür ederim
Kalp kırmamak için yazmadım,madem fikir soruyorsun ki konunu da biliyorum.Öyle bir eşe bırak ikinci çocuğu ayrılırım arkadaşım çok net söylüyorum bunu. Ne çocuğu??
Kv ile berabersin,kocan bir değil defalarca aldatmış.Ben arkadaşıma çek bunu otur demem,kendine değer ver kurtul derim.

Yaşadığını en iyi sen bilirsin arkadaşım göze alabiliyor musun ? Kardeşi olunca daha mutlu olacaksanız (oğlun ve sen) yap. Ama değişen bir şey olmayacaksa anne-babanın mutsuzluğuna evin huzursuzluğuna şahit olacak bi sabi daha olacaksa bu fikri çıkar at kalbinden

Canım üzülme ama bence daha mantikli adım atmalisin.. evladin kardeş mi ister yoksa mutlu bi anne mi? Ikinci cocukla huzur bulcak misin öyle bi esle sence..duygusal dusunme birak cocugun kardessiz kalsin.
Cocugu dusunme hatta ayril maddi durumunu ayarlayip. Kolay degil evet ama bu da hayat değil sana da yazik daha güzel seyler yasamayi hakediyosun

Aldatma huyumu var.
Arkadaşım yapma ne çocuğu. Aileniz destek değil mi, işe girme durumunuz yok mu. Niye bunları kendinize reva görüyorsunuz. İnsn bir kez dünyaya geliyor

Esinin isteme nedeni bosanmaman ıcın iyice kendine baglamak bence aldatan bir es suan aldatmasın tolere edebiliyorsun anladığım kadarıyla ılerdede edebilecekmısın bosanmak istedıgın de 2 cocuk ne olacak suan en azından oglun ve kendin ıcın yeni bir hayat cızebılırsın aile ıcınde de bir suru lafa maruz kalıyorsunuz cekmeye deger mı o cocuk bunlara sahıt olmak zorunda mı bence oglunuzun kardesten once mutlu bir anneye ihtiyacı var haddimi astıysan ozur dilerim
Gecmıs olsun
Gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…