- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Hoşgeldin canımKızlar bende geleyim miitemizliği çok severim zaten burda yazılanları görünce daha bi temizlik ask-i gelir
Vallahi işi siz yaptınız benim içim rahatladı yemin ederimBugün kahvaltıdan Sonra oncelikle bütün odaların halıların kaldirdim cirptim yerlerini sildim tozları aldım halıları serdim 2 yatak odasının camlarını sildim salonun kanepeler çektim dip köşe sildim halıları serdim bulaşıkları makineye dizdim elde yikanacaklari yıkadım ocağı ve mutfak dolaplarıni üstten sildim dış kapaklarını bütün aynaları sildim tuvalet banyo ozonladim yıkadım çöpleri attım akşam yemeğini yaptım oğlanı ders çalıştırdım akşam yemeğini yedik bulaşıkları kaldırdım mutfağım pırıl pırıl şuan
Hamdolsun canım,sağlığım daha iyi.Lv gil de korona oldu,atlattı sayılarla.Bonusun annesine dua okuyorum bu ara bol bol,öyle geçiyor günler.Amin kuzum.heralde taşınma işi gene başka bahara kalacak gibi
Sen nasılsın iyi misin canım
Tabi ki hoş geldinizKızlar bende geleyim miitemizliği çok severim zaten burda yazılanları görünce daha bi temizlik ask-i gelir
Aman kuzum dikkat et uzaktan uzaktan hal hatır sor gitme kvgilin yanlarına.ayıbı yok bu işinHamdolsun canım,sağlığım daha iyi.Lv gil de korona oldu,atlattı sayılarla.Bonusun annesine dua okuyorum bu ara bol bol,öyle geçiyor günler.
Bir gönlünce ev bulup taşınamadın
Tabi ki hoş geldinizben bu aralar çok aktif olamıyorum ama arkadaşlardan aktif olanlar var.
İnşallah canım çok sağol ya bu aralar 2.cocuk fikri var aklımda eşim zaten çok istiyor ama hamilelikte olsun doğumda olsun sonrasında olsun eş tarafından çok laflar işittim çok çektim ama oğlumu da kardeşiz bırakmak istemiyorum gorumceler de hergun bizde nasıl olacak nasıl büyütecek bilemiyorum çok kararsızım esiminde aldatma huyu var o yönden de çok sikintiliyim maddi durum iyi ama ne yapayım ben böyle parayı işte kafam. Allak bullak
Yok canım gider miyimAman kuzum dikkat et uzaktan uzaktan hal hatır sor gitme kvgilin yanlarına.ayıbı yok bu işin
Kalp kırmamak için yazmadım,madem fikir soruyorsun ki konunu da biliyorum.Öyle bir eşe bırak ikinci çocuğu ayrılırım arkadaşım çok net söylüyorum bunu. Ne çocuğu??Aslında sizleri arkadaşım gibi gördüğüm için bu konuyuds anlatmıştım biraz rahatlamak belki Bi akıl verirsiniz diye teşekkür ederim
Yaşadığını en iyi sen bilirsin arkadaşım göze alabiliyor musun ? Kardeşi olunca daha mutlu olacaksanız (oğlun ve sen) yap. Ama değişen bir şey olmayacaksa anne-babanın mutsuzluğuna evin huzursuzluğuna şahit olacak bi sabi daha olacaksa bu fikri çıkar at kalbindenAslında sizleri arkadaşım gibi gördüğüm için bu konuyuds anlatmıştım biraz rahatlamak belki Bi akıl verirsiniz diye teşekkür ederim
Canım üzülme ama bence daha mantikli adım atmalisin.. evladin kardeş mi ister yoksa mutlu bi anne mi? Ikinci cocukla huzur bulcak misin öyle bi esle sence..duygusal dusunme birak cocugun kardessiz kalsin.Aslında sizleri arkadaşım gibi gördüğüm için bu konuyuds anlatmıştım biraz rahatlamak belki Bi akıl verirsiniz diye teşekkür ederim
Aldatma huyumu var.Aslında sizleri arkadaşım gibi gördüğüm için bu konuyuds anlatmıştım biraz rahatlamak belki Bi akıl verirsiniz diye teşekkür ederim
Esinin isteme nedeni bosanmaman ıcın iyice kendine baglamak bence aldatan bir es suan aldatmasın tolere edebiliyorsun anladığım kadarıyla ılerdede edebilecekmısın bosanmak istedıgın de 2 cocuk ne olacak suan en azından oglun ve kendin ıcın yeni bir hayat cızebılırsın aile ıcınde de bir suru lafa maruz kalıyorsunuz cekmeye deger mı o cocuk bunlara sahıt olmak zorunda mı bence oglunuzun kardesten once mutlu bir anneye ihtiyacı var haddimi astıysan ozur dilerimİnşallah canım çok sağol ya bu aralar 2.cocuk fikri var aklımda eşim zaten çok istiyor ama hamilelikte olsun doğumda olsun sonrasında olsun eş tarafından çok laflar işittim çok çektim ama oğlumu da kardeşiz bırakmak istemiyorum gorumceler de hergun bizde nasıl olacak nasıl büyütecek bilemiyorum çok kararsızım esiminde aldatma huyu var o yönden de çok sikintiliyim maddi durum iyi ama ne yapayım ben böyle parayı işte kafam. Allak bullak
Gecmıs olsunben de işten gelince nevresimleri değiştirdim,
çamaşırları katladim kaldırdım,
çamaşır yıkadım,
evi süpürdüm sildim,
haftasonu omzum tutulduğu için hiç bişey yapmamıştım.
simdi ders çalışcam biraz kafamı toplayabilirsem.
mutfağı sabaha erteledim
Gecmıs olsunKızlar iyi geceler bugün eşimi doktora götürdüğümüz için pek bir şey yapamadım sabah yatağımı topladım
Klozeti yıkadım
Mutfağımı topladım
Havluları makineye attım kurudu topladım
Yemek yaptım
Yoğurt mayaladım
Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım
Mutfak tezgahımı cifledim yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?