- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Esinin isteme nedeni bosanmaman ıcın iyice kendine baglamak bence aldatan bir es suan aldatmasın tolere edebiliyorsun anladığım kadarıyla ılerdede edebilecekmısın bosanmak istedıgın de 2 cocuk ne olacak suan en azından oglun ve kendin ıcın yeni bir hayat cızebılırsın aile ıcınde de bir suru lafa maruz kalıyorsunuz cekmeye deger mı o cocuk bunlara sahıt olmak zorunda mı bence oglunuzun kardesten once mutlu bir anneye ihtiyacı var haddimi astıysan ozur dilerim
Gecmıs olsun
Gecmıs olsun
Allah'ım esirgesinYok canım gider miyim
Sağol canım benim ben böyle şeyler için kırılmam aksine söylemediğiniz zaman değersiz zannederim kendimi Allah razı olsunKalp kırmamak için yazmadım,madem fikir soruyorsun ki konunu da biliyorum.Öyle bir eşe bırak ikinci çocuğu ayrılırım arkadaşım çok net söylüyorum bunu. Ne çocuğu??
Kv ile berabersin,kocan bir değil defalarca aldatmış.Ben arkadaşıma çek bunu otur demem,kendine değer ver kurtul derim.
Asla haddimi aştım diye düşünmeyin çok doğru diyorsunuz negoya da yazdım benim için söylemeniz önemli şuan kafam çok karışık ki eşimde biliyor ona guvenmedigimiEsinin isteme nedeni bosanmaman ıcın iyice kendine baglamak bence aldatan bir es suan aldatmasın tolere edebiliyorsun anladığım kadarıyla ılerdede edebilecekmısın bosanmak istedıgın de 2 cocuk ne olacak suan en azından oglun ve kendin ıcın yeni bir hayat cızebılırsın aile ıcınde de bir suru lafa maruz kalıyorsunuz cekmeye deger mı o cocuk bunlara sahıt olmak zorunda mı bence oglunuzun kardesten once mutlu bir anneye ihtiyacı var haddimi astıysan ozur dilerim
Gecmıs olsun
Gecmıs olsun
Canım üzülme ama bence daha mantikli adım atmalisin.. evladin kardeş mi ister yoksa mutlu bi anne mi? Ikinci cocukla huzur bulcak misin öyle bi esle sence..duygusal dusunme birak cocugun kardessiz kalsin.
Cocugu dusunme hatta ayril maddi durumunu ayarlayip. Kolay degil evet ama bu da hayat değil sana da yazik daha güzel seyler yasamayi hakediyosun
Öyle haklısınız ki çok düşündüm ama ayrılmak ne oğlum için bir çözüm şuan nede benim için Biraz daha büyümesini beklemek ikimiz içinde en hayırlı karar olacak ama dediğiniz gibi 2.cocuk fikrini kafamdan uzaklaştıracagim biran önceAldatma huyumu var.
Arkadaşım yapma ne çocuğu. Aileniz destek değil mi, işe girme durumunuz yok mu. Niye bunları kendinize reva görüyorsunuz. İnsn bir kez dünyaya geliyor
Sen çok değerlisin,Rabbim bu dünyaya getirmiş seni.Kimsenin seni üzmesine böyle davranmasına izin verme.Sağol canım benim ben böyle şeyler için kırılmam aksine söylemediğiniz zaman değersiz zannederim kendimi Allah razı olsun
Çocuklar büyüyünce ayrılık çok daha zor,çünkü büyüyünce akılları eriyor,ayrılmaman için engel oluyor.Öyle haklısınız ki çok düşündüm ama ayrılmak ne oğlum için bir çözüm şuan nede benim için Biraz daha büyümesini beklemek ikimiz içinde en hayırlı karar olacak ama dediğiniz gibi 2.cocuk fikrini kafamdan uzaklaştıracagim biran önce
2. Cocuk kurtulmanı daha da zorlaştırır arkadaşım. Oğlunuz kaç yaşında şu an. Okul veya kreş çağındaysa daha fazla beklemeyin. Çalışıyor musun. Çalışmıyorsan bence iş aramaya başlaÖyle haklısınız ki çok düşündüm ama ayrılmak ne oğlum için bir çözüm şuan nede benim için Biraz daha büyümesini beklemek ikimiz içinde en hayırlı karar olacak ama dediğiniz gibi 2.cocuk fikrini kafamdan uzaklaştıracagim biran önce
İş aramam mümkün değil evden çıkmama müsaade etmiyor kendi ailem desen onlarda kendi yağında kavrluyor acitasyon yapıyor gibi gözükmek istemem durumum şükür iyi2. Cocuk kurtulmanı daha da zorlaştırır arkadaşım. Oğlunuz kaç yaşında şu an. Okul veya kreş çağındaysa daha fazla beklemeyin. Çalışıyor musun. Çalışmıyorsan bence iş aramaya başla
Kendimi birgun düzelir umuduyla ayakta tutuyorum birde sizler sayesinde burada takılarak. Şükrediyorum halime en azından durumumuz iyi oğlum iyi şartlarda büyüyor benim için onun iyi olması bile yeterli geliyor şükür ki büyüyor da onunla konuşabiliyorum mutlu olabiliyorumÇocuklar büyüyünce ayrılık çok daha zor,çünkü büyüyünce akılları eriyor,ayrılmaman için engel oluyor.
Cok iyi dusunmelısınız ve bir karar vermelisiniz bize dısarıdan konusmak kolay yasayacak olan sizsiniz bu hayatı hakkınızda hayırlısı olsunAsla haddimi aştım diye düşünmeyin çok doğru diyorsunuz negoya da yazdım benim için söylemeniz önemli şuan kafam çok karışık ki eşimde biliyor ona guvenmedigimi
Kisisel bakim geleneksel kas biyik alma günüydüBu aradaSaricivcivcikcik kişisel bakım neydi
Kaslarim izzet altınmeşe oldu mubarekbenim de yapmam lazım ama hiiic içimden gelio desem☹
Çok teşekkür ederimEsinin isteme nedeni bosanmaman ıcın iyice kendine baglamak bence aldatan bir es suan aldatmasın tolere edebiliyorsun anladığım kadarıyla ılerdede edebilecekmısın bosanmak istedıgın de 2 cocuk ne olacak suan en azından oglun ve kendin ıcın yeni bir hayat cızebılırsın aile ıcınde de bir suru lafa maruz kalıyorsunuz cekmeye deger mı o cocuk bunlara sahıt olmak zorunda mı bence oglunuzun kardesten once mutlu bir anneye ihtiyacı var haddimi astıysan ozur dilerim
Gecmıs olsun
Gecmıs olsun
Bir kaç gün öncesine kadar bende öyleydimKisisel bakim geleneksel kas biyik alma günüydübenim de icimden gelmedi de mecbur kaldim aynaya iki saniye bakinca pala remzi türküsü cinladi kulaklarimda
Geçmiş olsunKızlar ben bugün ve bir kaç gün iptalim eşim gözünden ameliyat oldu miyop için ve kendisi tam bir nazlı evde şuan resmen iki tane bebekle uğraşıyorum yani muhtemelen ikisine de ancak yetişirim bir kaç gün böyle olacak
Merhaba iyi akşamlar. Bugün;
Dün gece çalıştırdığım bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeğini eşimle birlikte hazırladık,
Yemek sonrası mutfağı toplayıp, sildim, lavaboyu temizledim,
Ocağı temizledim, parçalarını yıkadım,
Fırını sildim,
Mutfaktaki çöp kovasını yıkadım.
Günlerdir oturma odasında katlanıp, yerleştirilmesi bekleyen bilmem kaç makina çamaşır var. Umuyorum ki onları yarın halledebilirim.
Ben geldiimm :)
Sabah nöbetten sonra dağılan ev toplandı.
Dik süpürge ile süpürüldü.
Banyo dolabı temizlendi, düzenlendi.
Mutfaktaki el havluları ve atıştırmalık dolabı düzenlendi
Elimde epeydir bekleyen tohum ekildi
Balıkların suyu değiştirildi :)
Bu gün ki macera
kahvaltı, bulaşık
odaları gırgırladim
bi takım yerleri sildim
fırın silindi
akşam yemeği, tatlı yapıldı
Çay bardakları,kaşıkları,çaydanlık domstostlu suda bekletilip yıkandı
akşam yemeği yendi topladım
wc yıkandı
çöpler atıldı
Ellerinize sağlıkBugün yaptıklarım
Yatağı topladım
Evi süpürdüm sadece.
Elektrikli süpürgeyi sildim bi güzel
Tuvaleti çamaşırsuladım
Geceden çamaşır attıydım makineye kokusu değişmiş sabaha kadar.sabah yine kısa programda yıkattım astım
Sepettekileri katladım yerine koydum
Maskeleri yıkadım astım.
İncik boncuk kutusunu temizledim yeni çanta ayarladım ona koydum
Herife yemek yaptım
Bulaşık yıkadım
hazırlanıp işe gittim
Çok iş yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?