Düzenli Evimiz & Hayatımız

teşekkür ederim canım

Sağol canım benim ben böyle şeyler için kırılmam aksine söylemediğiniz zaman değersiz zannederim kendimi Allah razı olsun

Asla haddimi aştım diye düşünmeyin çok doğru diyorsunuz negoya da yazdım benim için söylemeniz önemli şuan kafam çok karışık ki eşimde biliyor ona guvenmedigimi

Aldatma huyumu var.
Arkadaşım yapma ne çocuğu. Aileniz destek değil mi, işe girme durumunuz yok mu. Niye bunları kendinize reva görüyorsunuz. İnsn bir kez dünyaya geliyor
Öyle haklısınız ki çok düşündüm ama ayrılmak ne oğlum için bir çözüm şuan nede benim için Biraz daha büyümesini beklemek ikimiz içinde en hayırlı karar olacak ama dediğiniz gibi 2.cocuk fikrini kafamdan uzaklaştıracagim biran önce

Merhaba guzellikler

Pek aktif olamadım.
Bu ara biraz iç buhrandayım.

Evim temiz şükür.
Odaları çektim. Silme sadece salona yaptım kuş pislikleri yüzünden malum.
Yemek yapmayı düşünüyorum oğluma okuma yaptırdıktan sonra.
Yarın için kendime ödev gardirobumu silip düzenlemem lazım.

Bu arada Saricivcivcikcik kişisel bakım neydi
Kaslarim izzet altınmeşe oldu mubarek benim de yapmam lazım ama hiiic içimden gelio desem☹

Sağol canım benim ben böyle şeyler için kırılmam aksine söylemediğiniz zaman değersiz zannederim kendimi Allah razı olsun
Sen çok değerlisin,Rabbim bu dünyaya getirmiş seni.Kimsenin seni üzmesine böyle davranmasına izin verme.
Konuşmak kolay dersin belki ama emin ol bir çoğumuz farklı sorunlar yaşıyoruz.

Son düzenleme:
Çocuklar büyüyünce ayrılık çok daha zor,çünkü büyüyünce akılları eriyor,ayrılmaman için engel oluyor.

2. Cocuk kurtulmanı daha da zorlaştırır arkadaşım. Oğlunuz kaç yaşında şu an. Okul veya kreş çağındaysa daha fazla beklemeyin. Çalışıyor musun. Çalışmıyorsan bence iş aramaya başla

Son düzenleyen: Moderatör:
İş aramam mümkün değil evden çıkmama müsaade etmiyor kendi ailem desen onlarda kendi yağında kavrluyor acitasyon yapıyor gibi gözükmek istemem durumum şükür iyi
Çocuklar büyüyünce ayrılık çok daha zor,çünkü büyüyünce akılları eriyor,ayrılmaman için engel oluyor.
Kendimi birgun düzelir umuduyla ayakta tutuyorum birde sizler sayesinde burada takılarak. Şükrediyorum halime en azından durumumuz iyi oğlum iyi şartlarda büyüyor benim için onun iyi olması bile yeterli geliyor şükür ki büyüyor da onunla konuşabiliyorum mutlu olabiliyorum

Asla haddimi aştım diye düşünmeyin çok doğru diyorsunuz negoya da yazdım benim için söylemeniz önemli şuan kafam çok karışık ki eşimde biliyor ona guvenmedigimi
Cok iyi dusunmelısınız ve bir karar vermelisiniz bize dısarıdan konusmak kolay yasayacak olan sizsiniz bu hayatı hakkınızda hayırlısı olsun

Bu arada Saricivcivcikcik kişisel bakım neydi
Kaslarim izzet altınmeşe oldu mubarek benim de yapmam lazım ama hiiic içimden gelio desem☹
Kisisel bakim geleneksel kas biyik alma günüydü benim de icimden gelmedi de mecbur kaldim aynaya iki saniye bakinca pala remzi türküsü cinladi kulaklarimda

Çok teşekkür ederim

Merhaba iyi akşamlar. Bugün;
Dün gece çalıştırdığım bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeğini eşimle birlikte hazırladık,
Yemek sonrası mutfağı toplayıp, sildim, lavaboyu temizledim,
Ocağı temizledim, parçalarını yıkadım,
Fırını sildim,
Mutfaktaki çöp kovasını yıkadım.
Günlerdir oturma odasında katlanıp, yerleştirilmesi bekleyen bilmem kaç makina çamaşır var. Umuyorum ki onları yarın halledebilirim.

Ben geldiimm :)

Sabah nöbetten sonra dağılan ev toplandı.
Dik süpürge ile süpürüldü.
Banyo dolabı temizlendi, düzenlendi.
Mutfaktaki el havluları ve atıştırmalık dolabı düzenlendi
Elimde epeydir bekleyen tohum ekildi
Balıkların suyu değiştirildi :)

Bu gün ki macera
kahvaltı, bulaşık
odaları gırgırladim
bi takım yerleri sildim
fırın silindi
akşam yemeği, tatlı yapıldı
Çay bardakları,kaşıkları,çaydanlık domstostlu suda bekletilip yıkandı
akşam yemeği yendi topladım
wc yıkandı
çöpler atıldı

Bugün yaptıklarım
Yatağı topladım
Evi süpürdüm sadece.
Elektrikli süpürgeyi sildim bi güzel
Tuvaleti çamaşırsuladım
Geceden çamaşır attıydım makineye kokusu değişmiş sabaha kadar.sabah yine kısa programda yıkattım astım
Sepettekileri katladım yerine koydum
Maskeleri yıkadım astım.
İncik boncuk kutusunu temizledim yeni çanta ayarladım ona koydum
Herife yemek yaptım
Bulaşık yıkadım
hazırlanıp işe gittim
Çok iş yapmışım

Kisisel bakim geleneksel kas biyik alma günüydü benim de icimden gelmedi de mecbur kaldim aynaya iki saniye bakinca pala remzi türküsü cinladi kulaklarimda
Bir kaç gün öncesine kadar bende öyleydim
Geçmiş olsun

Ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…