- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Allah razı olsun sorduğun içinÇok şükür canım
Canları sağolsun da,görüşürsünüz inşaallah
Ben bugün bi iftara çorba yaptım iftar sonrası mutfağı toparladım o kadarEvet kızlar eski ayakkabılarımı ayırdım yemek yaptım bulaşık makinesini iki sefer doldurup boşalttım
Mutfağı temizlemeden yatmıyoruz grupça. Allah rahatlık versin hepimize
Sadece köpeğin tasmasını diktim, bide çamaşır katladımSelamlar
bir kaç gündür bişey yapamamıştım, bugünkü planım
köpeğin tasması ve eşimin montunda sökükler var onları dikmek
Ütü yapmak
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Mutfağı dip bucak temizlemek
Balkonu da bi temizlesem güzel olur ama bu kesinler arasında değil
Çocukla sarma sarmak uzun sürüyorHayırlı aksamlar kızlar bugun cok bos gectı sarma sarmaya butun gunumu harcadım nerdeyse araya sureklı is karısınca sacma sapan bir gun oldu
Kesinlikle ufaklık uyusun diye bekledim Oglen uykusuna yatmadı mecbur basladım artık guc belada olsa bitti biraz fazla sarıp buzluga da atacaktım anca yiyecek kadar sarabıldımÇocukla sarma sarmak uzun sürüyor
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2739583
Çok şükür eşim iyi hafif ağrıları var ama geçti çok şükür ama benim ağrılarım biraz fazla özellikle baş ve bel ağrısı çok..belime bir ağrı giriyor pek hareket ettirmiyor ama daha öncelere göre daha iyi çok şükür inşallah 2 güne daha iyi olurum..
Bir kaç güne daha iyi hissedersin canım,ilk hafta zor geçiyor.Çok şükür eşim iyi hafif ağrıları var ama geçti çok şükür ama benim ağrılarım biraz fazla özellikle baş ve bel ağrısı çok..belime bir ağrı giriyor pek hareket ettirmiyor ama daha öncelere göre daha iyi çok şükür inşallah 2 güne daha iyi olurum..Bonus Annesi nasıl oldu Hiç giremedim
Hani bu kahvenin köpüğüHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2739583
Çay o çayHani bu kahvenin köpüğü
Hayirli sabahlarHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2739583
Afiyet olsun canom.iyyim kuzum.sen nasılsınÇay o çay
Nasılsın canım,ev işini ne yaptın?
Güzen haberler alalım da inşaallah.Normale dönerizgünlerim çok yoğun geçiyor. eve zor atıyorum kendimi. zar zor toparladım evi cumartesi yatak odası çalışma odası hol sil süpür toz al ve banyo wc yi detaylı temizledim.
pazar diğer banyo wc detaylı temizledim. çocukların odası salon-mutfak hol süpür sil yaptım. dedim ohhh be bi şeylere başladım. artık ödevlerle motivasyona devamkeee derkenNego cumm ödev yokkkk demişşş . neyse iyi olsunda herkes. ama iyi motive oluyorduk şahsen temiz ev huzurlu hissettiriyor. işimiz yorucu beyinler düşünüyor sürekli herkes endişeli. ev işleri bize terapi aslında. düşüncelere dalmaktan çekiyor yani en azından beni. iyi ki varsınız. ve Nego öptümmm seniii
Hayirli sabahlar
Çok hoşsunBismillah diyip kalkiyorum.
Toz alcam
Tuvaletleri temizlicem
Kusumun kafesini temizlicem
Yemek yapcam
Evi supurcem
Camasir katlicam
Kendime bakım yapayim hüsametttin abiye döndü kaşlarım.
Simdilik bu kadar. Enerjim kalirsa devam ederim.
Yine mi bulamadınAfiyet olsun canom.iyyim kuzum.sen nasılsın
Ev işi yılan hikayesine döndü gene.sinir kalmadı bende
Evet inşallah canım ve çok üzüldüm inşallah en kısa sürede Allahın izniyle sağlığına kavusurBir kaç güne daha iyi hissedersin canım,ilk hafta zor geçiyor.
Bonusun annesi hala entübe.İyi haberler alıcaz inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?