- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bende yetişemiyorum ya üzülüyorum da sürekli evde ama bende ruhsal olarak iyi değilimBu Cocuklara 2 - 3 yas arası birseyler oluyor benimkide oyle 2 bucuk yasında hergun huy degıstırıyor bukelemun misali hızına yetısemıyorum
Benim ki tv hastası kapandığı an basıyor çığlığı. Süreli izlemek istiyor. Baş edemiyorum.Benimki de aynısı bı gün iyi bı gün deliriyor kendim yapicam başladı şimdide. yemeği falan kendi yemek istiyor. halı sofra masa sandalye heryer berbat. Bide vurma huyu çıktı babasının kafasına kumanda vurmuş adamın anlı şişmiş, tokat, çırmıkTV ye bakmaz sürekli peşimde Allah yardımcımız olsun hepimiz in benim üst kattakiler yatak odalarını değiştirdiler ağlamasın dan
Bızımkıde bize bagırıyor bırsey yapma dedigimiz de baba sus anne sus diye kasları catıyor bideBenimki de aynısı bı gün iyi bı gün deliriyor kendim yapicam başladı şimdide. yemeği falan kendi yemek istiyor. halı sofra masa sandalye heryer berbat. Bide vurma huyu çıktı babasının kafasına kumanda vurmuş adamın anlı şişmiş, tokat, çırmıkTV ye bakmaz sürekli peşimde Allah yardımcımız olsun hepimiz in benim üst kattakiler yatak odalarını değiştirdiler ağlamasın dan
Bu aralar pek iyi gitmiyor ev isleri ama en yakın zamanda duzene koymam lazım ipin ucunu cok kacırmadanAman olsun iş bitmiyor hiç.Canının istediğini de yapmak lazım
Bende yetısemeyınce cok asabi oluyor ev halkı resmen gozume batıyorBende yetişemiyorum ya üzülüyorum da sürekli evde ama bende ruhsal olarak iyi değilim
Maaşallah canım. Darısı başıma ben bu ara tembelim biraz. Cuma günü izin aldım inş üç günlük tatilim ev işi anlamında iyi geçerKahveden sonra neler yaptım
Bulasıkları makınaya yerlestırdım
Balıkları temizledim
Sonra tekrar pazara gidip geldım
Balıkları fırına koydum
Yemek yendi sofra toplandı
Mutfagı havalandırırken salonu, cocuk odasini toparladım (oyuncaklar fena durumdaydı)
Bulasıkları makınaya yerlestırdım
Davlumbaz, ocak, fayans, tezgah sıldım
Dolap yüzlerini hızlıca sildim
Pazardan ve marketten aldıklarımı yerlestırdım
Makınaya elbezlerini attım
Totomu kaldırabılırsem spor yapıp gunu bıtırıcem
Bende oyleydım sabahtan bos bos gectı de aksam bir gayretle yapıverdım hava kapalı olunca ıcımden hıc ıs yapasım gelmez benimMaaşallah canım. Darısı başıma ben bu ara tembelim biraz. Cuma günü izin aldım inş üç günlük tatilim ev işi anlamında iyi geçer
Aynen canım. Hoşgeldin aramıza...Sabah kalkar kalkmaz yatağımızı topluyoruz. Akşam mutfağı toplamadan yatmıyoruz @ negoo başkanımız gelince ilgilenir seninle de. Grup arkadaşlarımız ve bazı yakınları covid oldu dua sayfası açtı bu aralar ağırlıklı olarak orda negoo ama buraya da geliyorMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Uzun süredir takip ediyorum motive ediyor beni iyi oluyor kalkıp iş yapıyorum.13 aylık kızım var şuan tam karıştırma zamanı ben temizliyorum düzenliyorum arkamdan dağıtmadık karıştırmadık çekmece dolap bırakmıyor. Her sabah yapacağımız işleri aksam da yaptığımız işleri yazıyoruz demi
Tamam çok Teşekkür ederimAynen canım. Hoşgeldin aramıza...Sabah kalkar kalkmaz yatağımızı topluyoruz. Akşam mutfağı toplamadan yatmıyoruz @ negoo başkanımız gelince ilgilenir seninle de. Grup arkadaşlarımız ve bazı yakınları covid oldu dua sayfası açtı bu aralar ağırlıklı olarak orda negoo ama buraya da geliyor
Bi de maratonlarımız var gündüz yazarsın benimle maratona çıkmak isteyen var mı diye saat verirsiniz bir saat, iki saat misal....yaptığınız işleri maraton sonrası yazarsınız
Deme... Kendi ailemden birini kaybetmiş gibi oldum Rabbım mekanını cennet eylesin ailesine sabırlar versin Rabbım
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin..
Bende almak istiyorum acaba kullanan var miSevgili becerikli hanımlar. Emaye çaydanlık kullanan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?