Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi, yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
yemek yaptım aşamalı İdi baya bulaşık çıktı makineye doldurdum çalıştırdım
mutfak lavabosu çok iyi çekmiyordu su kaynatıp lavabo açıcı döktüm
çamaşır suyuyla tezgahı ve mutfak lavabosunu temizledim
Tüm evi süpürdüm
oturma odasının halı örtüsünü silkeleyip yeniden taktım
oturma odasının tozunu aldım
bulaşık makinesini boşalttım
ocağı sildim

Bu Cocuklara 2 - 3 yas arası birseyler oluyor benimkide oyle 2 bucuk yasında hergun huy degıstırıyor bukelemun misali hızına yetısemıyorum
Bende yetişemiyorum ya üzülüyorum da sürekli evde ama bende ruhsal olarak iyi değilim
Benim ki tv hastası kapandığı an basıyor çığlığı. Süreli izlemek istiyor. Baş edemiyorum.
Üst kattakiler kesin gıcık oluyordur bizede

Bızımkıde bize bagırıyor bırsey yapma dedigimiz de baba sus anne sus diye kasları catıyor bide ablasıyla bas edemiyorsa cıglık atarak bas etmeye calısıyor ablasıda kardesıne uyuyor bazen huni takip dolasasım geliyor
Aman olsun iş bitmiyor hiç.Canının istediğini de yapmak lazım
Bu aralar pek iyi gitmiyor ev isleri ama en yakın zamanda duzene koymam lazım ipin ucunu cok kacırmadan
Bende yetişemiyorum ya üzülüyorum da sürekli evde ama bende ruhsal olarak iyi değilim
Bende yetısemeyınce cok asabi oluyor ev halkı resmen gozume batıyor

Selam..

Dün salonumu elden geçirmiştim.
Bugün yatak odası, çocuk odaları holü süpürdüm.
Özellikle çocuk odalarını kaldırdım sildim. Sonra düzenleyerek yerleştirdim.
Holü sildim.
Tuvalet yıkadım.
Banyo silindi.
Salo yine bi üstten süpürdüm malum kuş yemleri
Yarın için mutfağı kaldırmayı planlıyorum aslında bugüne istiyordum ama kombi bozuldu kombici gelecek diye kaldı.
Yemekler yendi mutfak toplandı, bulaşık makinesi açıldı.
Bir türk kahvesi yapıp huzur bulmak istiyordum ki yoğurt yapmak için sütü ocağa koydum.

Öpüyorum sizleri

Kahveden sonra neler yaptım

Bulasıkları makınaya yerlestırdım
Balıkları temizledim
Sonra tekrar pazara gidip geldım
Balıkları fırına koydum
Yemek yendi sofra toplandı
Mutfagı havalandırırken salonu, cocuk odasini toparladım (oyuncaklar fena durumdaydı)
Bulasıkları makınaya yerlestırdım
Davlumbaz, ocak, fayans, tezgah sıldım
Dolap yüzlerini hızlıca sildim
Pazardan ve marketten aldıklarımı yerlestırdım
Makınaya elbezlerini attım
Totomu kaldırabılırsem spor yapıp gunu bıtırıcem

Maaşallah canım. Darısı başıma ben bu ara tembelim biraz. Cuma günü izin aldım inş üç günlük tatilim ev işi anlamında iyi geçer

Maaşallah canım. Darısı başıma ben bu ara tembelim biraz. Cuma günü izin aldım inş üç günlük tatilim ev işi anlamında iyi geçer
Bende oyleydım sabahtan bos bos gectı de aksam bir gayretle yapıverdım hava kapalı olunca ıcımden hıc ıs yapasım gelmez benim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Uzun süredir takip ediyorum motive ediyor beni iyi oluyor kalkıp iş yapıyorum. 13 aylık kızım var şuan tam karıştırma zamanı ben temizliyorum düzenliyorum arkamdan dağıtmadık karıştırmadık çekmece dolap bırakmıyor. Her sabah yapacağımız işleri aksam da yaptığımız işleri yazıyoruz demi

Aynen canım. Hoşgeldin aramıza...Sabah kalkar kalkmaz yatağımızı topluyoruz. Akşam mutfağı toplamadan yatmıyoruz @ negoo başkanımız gelince ilgilenir seninle de. Grup arkadaşlarımız ve bazı yakınları covid oldu dua sayfası açtı bu aralar ağırlıklı olarak orda negoo ama buraya da geliyor
Bi de maratonlarımız var gündüz yazarsın benimle maratona çıkmak isteyen var mı diye saat verirsiniz bir saat, iki saat misal....yaptığınız işleri maraton sonrası yazarsınız

Merhaba iyi akşamlar. Bugün sabahtan doktor randevum vardı, ona gidip geldim. Gece geç yatıp sabah erken kalkmıştım, gelince 12 ye kadar uyudum. Sonrasında ise;
•Kahvaltıyı hazırladım ve kahvaltı sonrası mutfağı topladım,
•Bulaşık makinasını boşalttım,
•Sonunda biriken çamaşırları katlayıp, yerleştirebildim,
•Evi süpürdüm, toz aldım,
•Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
•El havlularını değiştirdim, (her gün veya gün aşırı değiştiriyorum ama hep yazmayı unutuyorum)
•Mutfak çöpünü attım,
•İki makina çamaşır yıkandı,
•Hafif bir akşam yemeği hazırlayıp yedik, sonrasında mutfağı toparlama, temizleme faslı yine oldu.
•Toplamda bir saat kadar uzun zamandır arayamadığım annemi, anneannemi, eşimin annesini aradım, sohbet ettik.
Neredeyse 15 gündür hiç dışarı çıkmıyordum, akşam üstü korka korka da olsa bir kez daha dışarı çıkmak o kadar iyi geldi ki. Günün 7-8 saatini bilgisayar başında evde geçiriyorum bayağı bunalmıştım. Hiç düşünmeden, korkmadan dışarı çıkmak, gezmek, markete bile gitmek ne büyük nimetmiş. Umarım ki daha kötüsü olmadan bu süreci bir an önce atlatabiliriz.

Tamam çok Teşekkür ederim Evet negoyu biliyorum yani tanışmadım hiç ama burdan takip ettigim gördügüm kadarıyla sadece, galiba Sivaslı bende sivaslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…