Aminnnn inşallahHayırlı sabahlar.Bugün çok güzelsin haberler alalım inşaallahEki Görüntüle 2740962
Çok teşekkür ederimBir kaç gün öncesine kadar bende öyleydim
Geçmiş olsun
Kuzum maşallah öğlene kadar bir sürü şey yapmışsın daha ne olsunGene eski halime dönüyorum galiba hiç ş yapasım yok.
Bu saate kada yaptıgım işler.
Eşime kahvaltı verdim
Dünden tepsiler kalmıştı onları yıkadım (4 tane kurumuş tepsi. Üşengeçlikten anında yıkasam kurumayacak)
Bulaşık makinesini açtım.
Çöpleri attım.
Mutfak ve ebeveyn banyosunun cöp kutularını yıkadım.
mutfağa süpürge taktım.
Süpürgeyi temizledim filtresini yıkadım.
Bir tane havlu yıkadım elde.
Bir cüz okudum.
Yapılacaklar
Yemek
Bulaşıkları dizme
Aynaları ve sephaları silme
Yatağı toplama
Eşimle beraber tecvid çalışmak
Klavye çalışmak
Kolay gelsin canımEv uçuyor. Kız 1 haftaya yakın ne gündüz ne gece uyuyor. İptal oldum resmen. Şimdi sallıyorum yine uyuyacak gibi uyursam temizliğe uçucam
Eline sağlık ve kolay gelsinGene eski halime dönüyorum galiba hiç ş yapasım yok.
Bu saate kada yaptıgım işler.
Eşime kahvaltı verdim
Dünden tepsiler kalmıştı onları yıkadım (4 tane kurumuş tepsi. Üşengeçlikten anında yıkasam kurumayacak)
Bulaşık makinesini açtım.
Çöpleri attım.
Mutfak ve ebeveyn banyosunun cöp kutularını yıkadım.
mutfağa süpürge taktım.
Süpürgeyi temizledim filtresini yıkadım.
Bir tane havlu yıkadım elde.
Bir cüz okudum.
Yapılacaklar
Yemek
Bulaşıkları dizme
Aynaları ve sephaları silme
Yatağı toplama
Eşimle beraber tecvid çalışmak
Klavye çalışmak
Senin bebede mi 2 yaş sendromuEv uçuyor. Kız 1 haftaya yakın ne gündüz ne gece uyuyor. İptal oldum resmen. Şimdi sallıyorum yine uyuyacak gibi uyursam temizliğe uçucam
Saol canımKolay gelsin canım
Eline sağlık ve kolay gelsindönmezsin dönmezsin
Valla hangi sendromda bilmiyorum 27 aylık ama delirtiyor beni. Bi ara çığlık çığlığa ağlardı bitmişti 3 gündür yine öyle. Apartmanda duyanlar kesin dövüyor diyordur öyle ağlıyor. Eskiden sussun millete rezil olmayalım diye uğraşırdım baktım daha beter oluyor. Bıraktım. Kim ne düşünürse düşünsün diyorum bu seferde kulaklarım sağır olduSenin bebede mi 2 yaş sendromuevi ayrı uçuruyor benim kafamı ayrı uçuruyor tesbih çekerken ya şafi yapma oğlum diye de çekmişim.
Amin inşaallahSelam, günümüz hayırlarla ve güzel haberlerle dolsun inşaAllah
Kıskandım demiyim,camış olurum yoksaGünaydın
Öyle bi uyudumki camışlar kıskandı beni resmen
Bu Cocuklara 2 - 3 yas arası birseyler oluyor benimkide oyle 2 bucuk yasında hergun huy degıstırıyor bukelemun misali hızına yetısemıyorumSaol canım
Valla hangi sendromda bilmiyorum 27 aylık ama delirtiyor beni. Bi ara çığlık çığlığa ağlardı bitmişti 3 gündür yine öyle. Apartmanda duyanlar kesin dövüyor diyordur öyle ağlıyor. Eskiden sussun millete rezil olmayalım diye uğraşırdım baktım daha beter oluyor. Bıraktım. Kim ne düşünürse düşünsün diyorum bu seferde kulaklarım sağır oldu
Benimki de aynısı bı gün iyi bı gün deliriyor kendim yapicam başladı şimdide. yemeği falan kendi yemek istiyor. halı sofra masa sandalye heryer berbat. Bide vurma huyu çıktı babasının kafasına kumanda vurmuş adamın anlı şişmiş, tokat, çırmıkSaol canım
Valla hangi sendromda bilmiyorum 27 aylık ama delirtiyor beni. Bi ara çığlık çığlığa ağlardı bitmişti 3 gündür yine öyle. Apartmanda duyanlar kesin dövüyor diyordur öyle ağlıyor. Eskiden sussun millete rezil olmayalım diye uğraşırdım baktım daha beter oluyor. Bıraktım. Kim ne düşünürse düşünsün diyorum bu seferde kulaklarım sağır oldu
Aman olsun iş bitmiyor hiç.Canının istediğini de yapmak lazımSelamun aleykum kızlar
Ben evi adam etmeye calıstıkca daha cok saldım gıttı
Bugun neler yaptım
Kahvaltı faslını halledip hemen dısarı ya cıktım
Market pazar islerini hallettim
Bulasık makınasını bosalttım
Kirliler yerlesmeyı beklıyor
Simdi evde sanki ıs yokmuscasına oturdum kahve ıcıyorum Yataklar bile duruyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?