Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gene eski halime dönüyorum galiba hiç ş yapasım yok.
Bu saate kada yaptıgım işler.
Eşime kahvaltı verdim
Dünden tepsiler kalmıştı onları yıkadım (4 tane kurumuş tepsi. Üşengeçlikten anında yıkasam kurumayacak)
Bulaşık makinesini açtım.
Çöpleri attım.
Mutfak ve ebeveyn banyosunun cöp kutularını yıkadım.
mutfağa süpürge taktım.
Süpürgeyi temizledim filtresini yıkadım.
Bir tane havlu yıkadım elde.
Bir cüz okudum.

Yapılacaklar
Yemek
Bulaşıkları dizme
Aynaları ve sephaları silme
Yatağı toplama
Eşimle beraber tecvid çalışmak
Klavye çalışmak

Kuzum maşallah öğlene kadar bir sürü şey yapmışsın daha ne olsun

Ev uçuyor. Kız 1 haftaya yakın ne gündüz ne gece uyuyor. İptal oldum resmen. Şimdi sallıyorum yine uyuyacak gibi uyursam temizliğe uçucam
Kolay gelsin canım
Eline sağlık ve kolay gelsin dönmezsin dönmezsin

Hayırlısı ile şu virüsten ve getirdiği her türlü olumsuzluktan kurtulsak,daha sağlıklı huzurlu günler gelse.
Evin içinde ders sesleri,çocuk sesleri.Sessiz ol abinin dersi var,oğlum çok bağırma derste vs vs
Ne zaman dışarıya çıktım hatırlamıyorum,çıkmak da hiç istemiyorum.Maskeyle çıkmak daha çok bunaltıyor.
Elhamdülillah yine,şikayet edilecek şartlar değil.Ne koşullarda yaşamak zorunda kalıyor insanlar.
Yaptığım işleri yazayım

Neler yaptım

Yatakları düzelttim
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı sofrası ve mutfağı topladım
Çiçeklerimle ilgilendim

İş çok.Dersler biter birazdan.

Ev uçuyor. Kız 1 haftaya yakın ne gündüz ne gece uyuyor. İptal oldum resmen. Şimdi sallıyorum yine uyuyacak gibi uyursam temizliğe uçucam
Senin bebede mi 2 yaş sendromu evi ayrı uçuruyor benim kafamı ayrı uçuruyor tesbih çekerken ya şafi yapma oğlum diye de çekmişim.

Kolay gelsin canım

Eline sağlık ve kolay gelsin dönmezsin dönmezsin
Saol canım
Senin bebede mi 2 yaş sendromu evi ayrı uçuruyor benim kafamı ayrı uçuruyor tesbih çekerken ya şafi yapma oğlum diye de çekmişim.
Valla hangi sendromda bilmiyorum 27 aylık ama delirtiyor beni. Bi ara çığlık çığlığa ağlardı bitmişti 3 gündür yine öyle. Apartmanda duyanlar kesin dövüyor diyordur öyle ağlıyor. Eskiden sussun millete rezil olmayalım diye uğraşırdım baktım daha beter oluyor. Bıraktım. Kim ne düşünürse düşünsün diyorum bu seferde kulaklarım sağır oldu

Yaptıklarım
3 makine çamaşır katladım yerlerine koydum
Dağılmış rafları topladım
Dolapta olmaması gerekn ama mecburiyetten orada duran eşyaları düzenli koydum daha iyi durdu.
Yatakları topladım
Mutfağı topladım
Süpürdüm

Yapılacaklar
Silinip toz alınıcak
Çamaşır yıkanacak
Çocuk dolabı toplanacak

Selamun aleykum kızlar
Ben evi adam etmeye calıstıkca daha cok saldım gıttı
Bugun neler yaptım
Kahvaltı faslını halledip hemen dısarı ya cıktım
Market pazar islerini hallettim
Bulasık makınasını bosalttım
Kirliler yerlesmeyı beklıyor
Simdi evde sanki ıs yokmuscasına oturdum kahve ıcıyorum Yataklar bile duruyor valla

Bu Cocuklara 2 - 3 yas arası birseyler oluyor benimkide oyle 2 bucuk yasında hergun huy degıstırıyor bukelemun misali hızına yetısemıyorum

Benimki de aynısı bı gün iyi bı gün deliriyor kendim yapicam başladı şimdide. yemeği falan kendi yemek istiyor. halı sofra masa sandalye heryer berbat. Bide vurma huyu çıktı babasının kafasına kumanda vurmuş adamın anlı şişmiş, tokat, çırmık TV ye bakmaz sürekli peşimde Allah yardımcımız olsun hepimiz in benim üst kattakiler yatak odalarını değiştirdiler ağlamasın dan

Aman olsun iş bitmiyor hiç.Canının istediğini de yapmak lazım

Son düzenleme:
Yoğurt yaptım
Yemekler hazır
Mutfağın bir çekmecesini temizledim düzenledim
Çamaşırları katlayıp yerleştireceğim
Saçıma bakım yapacağım
Yarın için iş çantamı hazırladım
Kitap okuyacağım
Yatak odasında bir çekmeye beni bekler onu düzenleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…