HosgledınHanımlar hadi bakalım,işler birikiyor,tadımız tuzumuz yok biliyorum ama hayatın döngüsü devam ediyor.
Ödev vermeye de başlıycam inşaallah.
Günlük maddeleri,işleri yapmaya devam
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
havali-

eşim üst kata telefon görüşmek için çıktığı esnada olmuş herşey. bana tek dediği taşınmamız lazım☺ yaaa o kadar mı dedim o kadar evet dedi. birde basıp basıp yataklarına çıkmışlar. tek iyi yani gıda boyasının mavi olması
 eşim üst kata telefon görüşmek için çıktığı esnada olmuş herşey. bana tek dediği taşınmamız lazım☺ yaaa o kadar mı dedim o kadar evet dedi. birde basıp basıp yataklarına çıkmışlar. tek iyi yani gıda boyasının mavi olması 

calisan olup bir de ev isleri oldukca yorucu oluyordu. Bazen keske bende calıssam dedıgım oluyor ama hem ev hem is yurutemezdim sanırım gerçi suan calısıyor olsam evden devam ettırırımdım
 calisan olup bir de ev isleri oldukca yorucu oluyordu. Bazen keske bende calıssam dedıgım oluyor ama hem ev hem is yurutemezdim sanırım gerçi suan calısıyor olsam evden devam ettırırımdım dolap içlerine benımde girmem lazım ama sureklı erteliyorum bugun cocuk odasının seklini degıstırdım o yetti  bugun bana
 dolap içlerine benımde girmem lazım ama sureklı erteliyorum bugun cocuk odasının seklini degıstırdım o yetti  bugun bana