Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi olmuş kuzumm.
Benimki de beni habersiz yazdırmıştı. Ama ben çok istiyordum zaten.
Şimdi de derslere gidiyorum, cumartesi sınav var.
İnşallah sende bende herkeslerde geçer

Tuzlu suya koydum. Acılığından mı öyle karaydı acaba.
Atarsam da vicdan azabı çekerim. Kararsız kaldım
Bilem biri olaydı keşke.
Fırında tavuklu sebze kızartması.
Canım bütün patlıcanlar mı öyle? Bekleyince kararır patlıcan böyle, direk doyunca kararmış görmedim hiç

Tamam canım olsun

Ay 2 gundur giremiyorum topige. Okul ve cocuk pestilim cikti. Ama bugunki odevi yapacagim layikiyla Aksam haber ederim. Bayadir da aklimdaydi temizlemek.

Tuzlu suya koydum. Acılığından mı öyle karaydı acaba.
Atarsam da vicdan azabı çekerim. Kararsız kaldım
Bilem biri olaydı keşke.
Fırında tavuklu sebze kızartması.
Ay tavuk yok bende.. patlicanli biberli patatesli falan firinda napabilirim ki?kiymam var buzlukta.
Valla pratik yemek tarifleri istiyorum. Halim kalmiyor eve gelince el yardim bayanlar. Doyurucu pratik bikac yemek oneriverin bana

Bugün ana okuluna başladı benim küçük, anlıyorum seni
Balım ağrıyor hala
Bugun sinifa yeni bir cocuk geldi. Oyle bir agliyor ki 1 haftada zar zor okula alistirdigim cocuklarin hepsi aglamaya basladi Anneleri cagirdim artik bas edemedim nego Valla cok yorucu bir gundu ya Bu cocukcagizlar niye agliyor bu okulda anlamadim. Valla ders mers hak getire boyna da oyun oynuyoruz yani

Yapılan işler
+Ödevimi yaptım
ayriyetten
+Odaları süpürdüm
+Yerler silindi
+Toz alındı
+Koltukların arası elektrikli Süpürge ile çekildi (aralarına yiyecek kırıntı vs seyelr giriyor çünkü )
+Tuvalet banyo tamam
-aksam yemegi yapılmadı daha

Ay tavuk yok bende.. patlicanli biberli patatesli falan firinda napabilirim ki?kiymam var buzlukta.
Valla pratik yemek tarifleri istiyorum. Halim kalmiyor eve gelince el yardim bayanlar. Doyurucu pratik bikac yemek oneriverin bana
Elindeki sebzeleri doğra yarim ay şekilde,
Sonra tepsiye yağlı kağıt ser
Sebzeleri üstüne dök ama binerler tam kalsın hatta biberleri bir yarım saat sonra ekle.
Üstüne sıvı veya zeytin yağ gezdir. Tuz ve istediğin baharatı koy
200 derecede fırına ver.
Kıymayı da çıkar buzluktan açılınca soğanla salçayla ve domates suyuyla kavur.
Sebzelerin kızarınca kıymayı üstüne gezdir.
Afiyet olsun

Fırına attım. Bakınca hemen belli oluyor zaten. Eğer tadında sıkıntı varsa hepsini ayırırım. Yoksa yeriz artık ne yapayım

Canım çok teşekkür ederimmm ❤ bende yediğim birşeyden olduğunu düşünüyorum süt ve süt ürünleri özellikle. Tamamen kestim yemiyorum 2 gündür . Çocuk doktoru Hiç bi test yapmadan mı çocuğa bu ilaçları verdiler diye kızdı. Kan idrar verdik. Sonuçta öyle çok büyük bi enfeksiyon hastalık vs yok dedi ama bitanesi üst sınırın biraz üstünde çıkmış alerji yani. Damla verdi kaşıntısı için. Herşeyini sabun şampuan deterjan değiştir anti alerjenik kullan fazla şampuanda kullanma saf suyla yıka dedi. Biz burdan ne olduğunu bilemediğimiz için şunu bunu yeme diyemiyorum sana onun için büyük hastanelerden birine götür alerji bölümüne 10 gün sonra orda ne olduğu çıkar dedi. Şampuan sebamedi aldım normalde dalin kullanıyordum. Bebek yağı ve kıyafetleri için deterjan araştırıyorum şuan. Yüzünde de çıkmaya başladı
Yorumlarını dikkate alıcam çok teşekkür ederim

dalan roxi sabun tozu kullanabilirsin canim. doğmadan önce aldim hala onu kullanıyorum ben. migroslarda var. Carrefourlarda da var. marketlerde bulamazsan bunlara bak. güzel bi zeytinyağı al hakiki bulamazsan tarisinki de olur. ama sızma olsun. rivera olmasin. cezveye koy mesela yarim cay bardağı onu isit. hafif buhar gibi bisey çıkıyo üstünden ısındıkça. o zaman altini kapat ve bi kaba koy. çok çok iyi geliyo ve rahatsiz etmiyo bebeği gönlün rahat bi sekilde kullanabilirsin :)

ben de hala sebamed kullaniyorum şampuan olarak o da cok güzel.

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

bide randevu yoksa da direk gidip aradan göster. biz iki ay bekledik randevu yoktu. sonra aradan gösterdik sira alıp.

Çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda da egzama var. Yüzü boynu kolları hep döküyor. İlaçlar geçirdi çok şükür. Ama yüzüne yiyecek bir şey değsin hemen kabarıyor

Ay valla canim cekti yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…