Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben 1 senedir hergun ev süpürüyorum yinede sapasağlam bi tuttu mu halıyı falan kaldırıyor en küçük derecesi bile:))

Çok teşekkür ederimmmm

Daha yeni yapmıştım görevden muafım
Bugün sabah 8 de evimi supurdum
Paşamın kafesini temizledim
Ütü yaptım
9 buçukta gorumceme kahvaltıya gittim
1 buçukta arkadaşıma oturmaya geçtim
Daha yeni evime geldim bugün gezme günüm oldu kvaldemin dediği gibi "kabugumdan ciktim bugün "

Canım resmini paylaşabilir misin, bir kaç tane var Tesla modeli.

Elektrikli süpürge alacaktım bende
Burdan bakabilirsiniz :) çok memnunum. Tabi ilk tercihim dyson'dan yana paraya kıyabiliyorsanız:) onun haricinde bence gidip philips e 2000 e yakın parayı vermeye gerek yok arnica da aynı sayılır. Annem philips marathonun bu renkte olanını kullanıyor bi fark göremedim arada kumandasinin sağlamlığı dışında:)

Bugün yapılanlar

Yataklar dizlendi
Kahvaltı yapıldı
Bulaşık makinası yerleştirildi
Annem geldi turşu yaptık
Yemek yedik yedik kahve içti gitti

Tekrar mutfağı topladım
Kızımın oyuncaklarını topladım
Makinaya çamaşır attım

Yarım saat uyumuşum
Kızı banyo yqptırdım

Şimdi kızımı uyutup bi kahve keyfi yapıcam

Araya cikmalarina bile izin vermediler Anne cocuk etkinlkleri yaptik bolca Bir an kafayi yiyorum sandim inanir miisin? Nereye dustum ben ya dedim

Evet canım eşimde söyledi.cesaret edemiyorum. Annemin süpürgesi var arnica Tesla çok hoşuma gidiyo.ondan almak istiyorum.Sağol canim
Ay ben de su ara dyson supurgelere taktim. Cok pahali ama cok guzel ya. Valla paraya kiyip alasim var. Biz arcelik kullaniyoruz. Sesi az diye tercih etmistim. Ben genelde evi aksamlari supurdugum icin Cok pismanim ya. Resmen 1 senede cekmez oldu. Dyson kullanan var mi acaba ?

kuzu benimki de arcelik üstelik esimin bekar evi eşyası ama hala ayni cekiyo. hiç filtresini çıkarıp temizledin mi

kaynanam da cekmiyo deyip duruyodu hic filtresini cikarip temizlememis mesela. temizleyince düzeldi makine

Bende sebamed kullanıyorum

kaderimse gülerim cilemse çekerim miydi o laf

napalim negom Allah canlarını sağ etsin. biraz büyüsün anneeeee uyucam ben kalkmic dediği zaman dikilcem tepesine ben onun kalk kalk kalk diye
Valla ben diyorum ki, büyüsün ayrı eve çıksın, sabah 5 de arayıp oğlum napıyorsun diyicem

Büyük oğluma bile kullanıyorum ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…