Ben 1 senedir hergun ev süpürüyorum yinede sapasağlam bi tuttu mu halıyı falan kaldırıyor en küçük derecesi bile:))Evet yorumlarda kumandasının bozulduğu yazıyordu. Ordan tutmamak lazımmış.kumanda olmadana da bi sıkıntı olmaz dimi.ay güzel çeksinde kumanda olmasınemiş gücü azaldımı kać yıldır kullaniyorsun canım
Çok teşekkür ederimmmmistediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin tabiki :)
sebamedin sabunu da var canım :) başta ondan aldım bi iki tane. sonra üşendim almayatüm vücudunu sampuanla yıkıyorum valla
aynen bi dolan bakalım yoksa netten alırsın :) ya da hastaneye gidince oralara bakar fazla fazla alırsın :)
ben hep iki tur yikiyorum ama. bi kere sabun tozuyla bi kere de bos yıkıyorum kalıntı vs olmasin diye
Hangi marka canımBen 1 senedir hergun ev süpürüyorum yinede sapasağlam bi tuttu mu halıyı falan kaldırıyor en küçük derecesi bile:))
Oh ne güzel .biraz yoracak ama olsun toz falan bırakmaz evde.Ben 1 senedir hergun ev süpürüyorum yinede sapasağlam bi tuttu mu halıyı falan kaldırıyor en küçük derecesi bile:))
Daha yeni yapmıştım görevden muafımKızlar mesajı tekrar düzenliyorum.Nego 'un bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak size buzdolabı temizliği veriyorum. Sebze meyveler ayıklanacak.
Çürük çarık ne varsa temizlenecek. Bitmek üzere olan kahvaltı tabakları değiştirilecek. Ağzı açık hiçbir gıda malzemesi kalmayacak.
Hepinize kolay gelsin
@malii
@Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
Casper25
@Deep__Sea
efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
Arnica tesla:)Hangi marka canım
Aynen oda yoruyor zorluyor belimi :)Oh ne güzel .biraz yoracak ama olsun toz falan bırakmaz evde.
Arnica tesla:)
Canım resmini paylaşabilir misin, bir kaç tane var Tesla modeli.
Elektrikli süpürge alacaktım bende
Araya cikmalarina bile izin vermedilerCanım bizimkiler de bugün başladı, ağlayan bir çocuk oldu aynen, benimki de mızırdandı beni bırakmadı ama sınıfta beklemedim ben, ara da bekledim.
Küçük yaş grubu dimi seninki, ana kuzusu onlar, ondan sanırım
Ay ben de su ara dyson supurgelere taktim. Cok pahali ama cok guzel ya. Valla paraya kiyip alasim var. Biz arcelik kullaniyoruz. Sesi az diye tercih etmistim. Ben genelde evi aksamlari supurdugum icinEvet canım eşimde söyledi.cesaret edemiyorum. Annemin süpürgesi var arnica Tesla çok hoşuma gidiyo.ondan almak istiyorum.Sağol canim
İnanırım, baş ağrım tuttu orda, eve geldim zirve yaptıAraya cikmalarina bile izin vermedilerAnne cocuk etkinlkleri yaptik bolca Bir an kafayi yiyorum sandim inanir miisin? Nereye dustum ben ya dedim
Ay ben de su ara dyson supurgelere taktim. Cok pahali ama cok guzel ya. Valla paraya kiyip alasim var. Biz arcelik kullaniyoruz. Sesi az diye tercih etmistim. Ben genelde evi aksamlari supurdugum icinCok pismanim ya. Resmen 1 senede cekmez oldu. Dyson kullanan var mi acaba ?
Bende sebamed kullanıyorumistediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin tabiki :)
sebamedin sabunu da var canım :) başta ondan aldım bi iki tane. sonra üşendim almayatüm vücudunu sampuanla yıkıyorum valla
aynen bi dolan bakalım yoksa netten alırsın :) ya da hastaneye gidince oralara bakar fazla fazla alırsın :)
ben hep iki tur yikiyorum ama. bi kere sabun tozuyla bi kere de bos yıkıyorum kalıntı vs olmasin diye
Valla ben diyorum ki, büyüsün ayrı eve çıksın, sabah 5 de arayıp oğlum napıyorsun diyicemkaderimse gülerim cilemse çekerim miydi o laf
napalim negomAllah canlarını sağ etsin. biraz büyüsün anneeeee uyucam ben kalkmic dediği zaman dikilcem tepesine ben onun kalk kalk kalk diye
Bende sebamed kullanıyorum
Valla ben diyorum ki, büyüsün ayrı eve çıksın, sabah 5 de arayıp oğlum napıyorsun diyicem
Tamamdır buzdolab temizlendi
Büyük oğluma bile kullanıyorum ben canımyaaa kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ki negom ya. ben de doğal sabun mu sipariş versem diyodum :) hazır bebekken alissin diye düşündüm.
sebamed güzel baya da göz yakiyo ya oğlanla anlaşamıyoruz artik banyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?