Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar mesajı tekrar düzenliyorum. Nego 'un bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak size buzdolabı temizliği veriyorum. Sebze meyveler ayıklanacak.
Çürük çarık ne varsa temizlenecek. Bitmek üzere olan kahvaltı tabakları değiştirilecek. Ağzı açık hiçbir gıda malzemesi kalmayacak.

Hepinize kolay gelsin
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
ByNkoaLa
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
Kostebekpasta
K Kezmola
1 1mirac
yorgun anneanne
K klbk33
D Dilos06
K KurkmantoluS
Casper25
Safsarisin
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
yesa
Lavinya Lavinya
stanki
SUHAN

alerji testi çocuğa yapılıyo kizlar :) ama yumurta beyazi ve IgE ve non IgE idi yanlış hatırlamıyorsam. ama alerji testleri bebeklerde negatifte kesin sonuç vermez. aklınızda bulunsun.

ve ani tepki verir büyük alerjik reaksiyonlar. mesela yarim saat bir saat içinde.
çok yoğun alerji yoksa üç haftaya kadar reaksiyon vermeyebilir.

o yüzden eğer alerjik diyet yapılıyorsa en az üç hafta şüphe duyulan şey yenmez. sonra da direk baslanmaz. aşamalı olarak diyet açılır.

mesela en son ben yazmıştım sanırım buraya. oğlumu memeden keserken süt icmeye ağırlık vermişti alerjisi nuks etti.
önce sütü kestim onun yerine ayran vs verdim. benim oğlumun kakasi reaksiyon olduğundan kaka takibi yaptım. önce kakasi normale döndü. barsak dinlendi.

sonra sütü direk vermemem gerektiği için sütlaç pişirdim şekersiz. tanelerini süzüp içirdim. sonra keçi sütü denedim ama o da çapraz alerji yaptı. yine pişmiş sekilde devam ettim. sonra sulandırılmış süt verdim. yavaş yavaş sadece süte geçtim. ama başlangıcı yarım cay bardağı ile yaptim. şimdi normal icebiliyo :)

alerji sabir ve dikkat gerektiren bisey ama neyseki sürpriz yapan bi hastalık değil dikkat edince kontrol altına almasi da kolay oluyo

bu arada 1 1mirac canım ciltteki kuruluk da alerjiyi tetikler. bebeğe uygun bi nemlendirici al ve cildini sık sık nemlendir. benim oğlumun cildi çok hassasti o yüzden onerilen markalarda bile sorun yaşadım. zeytinyağini cevzede ısıtıp asidini ucuruyodum. sonra onla yagliyodum.
sen hangi marka nemlendirici kullaniyosun. ve ne sıklıkla kullaniyosun. sürdükten sonra bu benekler artiyo mu bebekteki. benim oğlumun da teninde böyle oluyodu nemlendirici losyon yüzünden. bak şimdi hatırladım bunu

Kız tamam sakin ol anaaaa iş deyince kendilerini kaybediyolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…