Düzenli Evimiz & Hayatımız

Amin çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldunn ya dedign gibi yapıcam ❤❤ bizim bura küçük biyer oldugu icin migros felan yok büyük bi market hiç yok canım ya baya merkezden uzağım ben eczanede vs olmaz mi o sabun tozu? Eşime aldırıcam Hemen alsak çok iyi olacak, birde neye alerjisi olduğunu nasıl bi testle anlıyorlar canım ben ankaradayım sami ulus hast. gitmeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda da egzama var. Yüzü boynu kolları hep döküyor. İlaçlar geçirdi çok şükür. Ama yüzüne yiyecek bir şey değsin hemen kabarıyor
Çok geçmiş olsun canım sizede kıyamam ya.. çok zor gerçektenn (

Evettt doktorun yanında bile çok kaşınıyordu huzursuzluğu kaşıntısı için veriyorum dedi b

o ilaç uyku da yapar biliyo musun:) geceleri güzel uyur inşallah içince :) eğer günde bi kez kullanilacaksa akşam ver bence.

kuzum bizim alerjide işte yazdığım testler yapılmıştı. ama negatif çıktı hepsi yine de alerjisi vardı.
o yüzden tam bilmiyorum ben hangi testler yapılır. ama iyi olur alerji doktoruna gitmek.

sabun tozu için a 101 ve bime de bak istersen varsa. belki onlarda da vardir. eczaneyi hiç bilmiyorum var mi. ama internetten sipariş etsin eşin olmazsa

sen bebeğin vücudunu nemli tutmaya bak. ama artık evde kullandığın şeyleri kullanma. varsa zeytinyağı kullan dediğim şekilde

Canım bizimkiler de bugün başladı, ağlayan bir çocuk oldu aynen, benimki de mızırdandı beni bırakmadı ama sınıfta beklemedim ben, ara da bekledim.
Küçük yaş grubu dimi seninki, ana kuzusu onlar, ondan sanırım

Kızlar selamlar herkese

İki üç gündür çok halsizim

Bugün neler yaptım

Sabah kahvaltı hazırladım
Mikenye mutfağımın halısını attım
Kahvaltıdan sonra onu astım
Sonra ders programım vardı oraya gittim
Öğlen geldim
Sabahtan kalan sofrayı topladım
Salçalı.çubuk makarna yaptım
Eşimin kıyafetelrini ütüledim
Sonra uyumuşum
İkindi de kalktım
Evi.süpürdüm
Ve yine yatış belim koptu

Dua edin kızlar inşallah hamileyimdir

kk birinci noteri alerji ilaçları hani uyku yapar ya normalde, zaditen ve delydoy du sanırım.
Benim çocuklarımın cildi alerjik, küçüğün alerjik egzaması var, paketli ürün yani abur cubur yasak, onları yiyince kabarıp kaşınıp sonra kanıyordu.
Geçen yıl bir yıla yakın hiç yedirmedim öyle ürünler, şükür hafifledi şimdi.
Neyse ben başka bir şey diyecektim
Kadir Tuğcu bilir misin? Ben onu çok takpp ettim, onun yöntemleri uygulardım, o derdi ki alerji ilaçları yüzde 5 lik kesime uyku yapmaz iyice zıvanadan çıkarır benimkiler o yüzde 5 lik kesimden

Çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda da egzama var. Yüzü boynu kolları hep döküyor. İlaçlar geçirdi çok şükür. Ama yüzüne yiyecek bir şey değsin hemen kabarıyor

çok geçmiş olsun canım ya Allah sifa versin büyüdükçe geçer inşallah

offff benimki de uyumadi negom caktirma belki dedim yogininki uyur moral bulsun

yoksa biliyosun hep oglanin uyumamasindan şikayetçiyim ne vardi %5 lik kisma girecej demi
Allah senin evlatlarına da şifa versin inşallah:)

Ay inanır mısın bende akşam mı versem vs diye düşünüyodum ya tamam canım akşam marketleri dolanayım çok sağol son birşey sorayim yıkarken vucudu içinde sebamed şampuanı kullansam olur değil mi yoksa ayrıyetten sabunu var mı ay çok sordum kusura bakma lütfen

Allah gönlüne göre versin canım, yorma kendini

offff benimki de uyumadi negom caktirma belki dedim yogininki uyur moral bulsun

yoksa biliyosun hep oglanin uyumamasindan şikayetçiyim ne vardi %5 lik kisma girecej demi
Allah senin evlatlarına da şifa versin inşallah:)
Biliyordum seninkinin de uyumayacağını

istediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin tabiki :)

sebamedin sabunu da var canım :) başta ondan aldım bi iki tane. sonra üşendim almaya tüm vücudunu sampuanla yıkıyorum valla

aynen bi dolan bakalım yoksa netten alırsın :) ya da hastaneye gidince oralara bakar fazla fazla alırsın :)

ben hep iki tur yikiyorum ama. bi kere sabun tozuyla bi kere de bos yıkıyorum kalıntı vs olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…