Amin çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldunn ya dedign gibi yapıcam ❤❤ bizim bura küçük biyer oldugu icin migros felan yok büyük bi market hiç yok canım ya baya merkezden uzağım bendalan roxi sabun tozu kullanabilirsin canim. doğmadan önce aldim hala onu kullanıyorum ben. migroslarda var. Carrefourlarda da var. marketlerde bulamazsan bunlara bak. güzel bi zeytinyağı al hakiki bulamazsan tarisinki de olur. ama sızma olsun. rivera olmasin. cezveye koy mesela yarim cay bardağı onu isit. hafif buhar gibi bisey çıkıyo üstünden ısındıkça. o zaman altini kapat ve bi kaba koy. çok çok iyi geliyo ve rahatsiz etmiyo bebeği gönlün rahat bi sekilde kullanabilirsin :)
ben de hala sebamed kullaniyorum şampuan olarak o da cok güzel.
çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin.
bide randevu yoksa da direk gidip aradan göster. biz iki ay bekledik randevu yoktu. sonra aradan gösterdik sira alıp.
Evettt
Çok geçmiş olsun canım sizedeÇok geçmiş olsun canım. Benim kızımda da egzama var. Yüzü boynu kolları hep döküyor. İlaçlar geçirdi çok şükür. Ama yüzüne yiyecek bir şey değsin hemen kabarıyor
Canım o patlıcan soğuk yemiş ondan öyle olmuştur, dondurucadan çıkan taze patlıcan gibi düşün, yeme bence
Evetttdoktorun yanında bile çok kaşınıyordu huzursuzluğu kaşıntısı için veriyorum dedi b
Amin çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldunn ya dedign gibi yapıcam ❤❤ bizim bura küçük biyer oldugu icin migros felan yok büyük bi market hiç yok canım ya baya merkezden uzağım beneczanede vs olmaz mi o sabun tozu? Eşime aldırıcam Hemen alsak çok iyi olacak, birde neye alerjisi olduğunu nasıl bi testle anlıyorlar canım ben ankaradayım sami ulus hast. gitmeyi düşünüyorum
Canım bizimkiler de bugün başladı, ağlayan bir çocuk oldu aynen, benimki de mızırdandı beni bırakmadı ama sınıfta beklemedim ben, ara da bekledim.Bugun sinifa yeni bir cocuk geldi. Oyle bir agliyor ki 1 haftada zar zor okula alistirdigim cocuklarin hepsi aglamaya basladiAnneleri cagirdim artik bas edemedim nego Valla cok yorucu bir gundu ya Bu cocukcagizlar niye agliyor bu okulda anlamadim. Valla ders mers hak getire boyna da oyun oynuyoruz yani
Çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda da egzama var. Yüzü boynu kolları hep döküyor. İlaçlar geçirdi çok şükür. Ama yüzüne yiyecek bir şey değsin hemen kabarıyor
kk birinci noteri alerji ilaçları hani uyku yapar ya normalde, zaditen ve delydoy du sanırım.
Benim çocuklarımın cildi alerjik, küçüğün alerjik egzaması var, paketli ürün yani abur cubur yasak, onları yiyince kabarıp kaşınıp sonra kanıyordu.
Geçen yıl bir yıla yakın hiç yedirmedim öyle ürünler, şükür hafifledi şimdi.
Neyse ben başka bir şey diyecektim
Kadir Tuğcu bilir misin? Ben onu çok takpp ettim, onun yöntemleri uygulardım, o derdi ki alerji ilaçları yüzde 5 lik kesime uyku yapmaz iyice zıvanadan çıkarırbenimkiler o yüzde 5 lik kesimden
Ay inanır mısın bende akşam mı versem vs diye düşünüyodum yao ilaç uyku da yapar biliyo musun:) geceleri güzel uyur inşallah içince :) eğer günde bi kez kullanilacaksa akşam ver bence.
kuzum bizim alerjide işte yazdığım testler yapılmıştı. ama negatif çıktı hepsiyine de alerjisi vardı.
o yüzden tam bilmiyorum ben hangi testler yapılır. ama iyi olur alerji doktoruna gitmek.
sabun tozu için a 101 ve bime de bak istersen varsa. belki onlarda da vardir. eczaneyi hiç bilmiyorum var mi. ama internetten sipariş etsin eşin olmazsa
sen bebeğin vücudunu nemli tutmaya bak. ama artık evde kullandığın şeyleri kullanma. varsa zeytinyağı kullan dediğim şekilde
Allah gönlüne göre versin canım, yorma kendiniKızlar selamlar herkese
İki üç gündür çok halsizim
Bugün neler yaptım
Sabah kahvaltı hazırladım
Mikenye mutfağımın halısını attım
Kahvaltıdan sonra onu astım
Sonra ders programım vardı oraya gittim
Öğlen geldim
Sabahtan kalan sofrayı topladım
Salçalı.çubuk makarna yaptım
Eşimin kıyafetelrini ütüledim
Sonra uyumuşum
İkindi de kalktım
Evi.süpürdüm
Ve yine yatış belim koptu
Dua edin kızlar inşallah hamileyimdir
Biliyordum seninkinin de uyumayacağınıoffff benimki de uyumadi negom caktirmabelki dedim yogininki uyur moral bulsun
yoksa biliyosun hep oglanin uyumamasindan şikayetçiyimne vardi %5 lik kisma girecej demi
Allah senin evlatlarına da şifa versin inşallah:)
Amin Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin canım, yorma kendini
Allahım şifa versin 7 Fatiha suresi birebir iyi geliyorKızlar baş ağrım artıyor iyice, dua edin bana lütfen ❤
Tamam canım sağol okuyayımAllahım şifa versin 7 Fatiha suresi birebir iyi geliyor
Bide bir çitle başınızı sıkıca bağlayın o da çok iyi geliyor
Ay inanır mısın bende akşam mı versem vs diye düşünüyodum yatamam canım akşam marketleri dolanayım çok sağol son birşey sorayim yıkarken vucudu içinde sebamed şampuanı kullansam olur değil mi yoksa ayrıyetten sabunu var mı ay çok sordum kusura bakma lütfen
Biliyordum seninkinin de uyumayacağını
Kızlar baş ağrım artıyor iyice, dua edin bana lütfen ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?