Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah yardımcınız olsun ya
ben de iyi süpürgeye o kadar para vereceğime robot süpürge aliyim diyorum artik. biz yokken süpürsün dursun evi
sevmiyorum süpürgeyi

en son 3 binlerdeydi süpürgeler baktigimda masallahlari var yahu

Bütün erkekler aynı başlarına gelmedikçe anlamıyorlar

Dydon pahalı ama diğer süpürgelerde filitre var. Filtreyi yeniledikçe aynı paraya gelecek.
Dogru soyluyorsun esim de oyle dedi. Alalim uzun sure bari kullaniriz dedi. Sinirlendi baya cunku bikac aya anca aliriz kredi kartini biraz sisirmisiz. Kislik kiyafet, kis icin erzak hazirligi falan derken sismis de sismis O zamana kadar da o supurecek ben silecegim. Onun stresi basti adami Her an yenisini alip gelebilir birkac ay bile beklemez heralde

Yağını al. Direkt hali yıkamaya yolla..hic uğraşama

işte o üyenin topigi vardı bu sabun için açmış negom. cildin alışması için bir kalip mi iki kalip mi ne bitene kadar sürekli kullanmak gerekiyomus. vücut alismadigindan kuruluk yaparmis :)
baya bilgi vermis aslında olmazsa sonra atayım sana linki bulup :)

valla baya pahalı ama napalim yani evlat deyince alamam diyemiyo insan
ben herşeyi esimin sigarayla hesaplıyorum hemen susup aliyo

Hiiiç silmeye çalışma, doğru yıkamaya, silmeyle çıkmaz o

Az aliyoruz ya sayili aliyoruz gercekten. Ama yine de arada kalip unuttuklarim oluyor. Gecen haftalarda aldigim 3 tane kabagi attim bugun. Unutmusum bile aldigimizi rezillik gercekten cok utandim
Allah affetsin bizde de yeşillikler israf oluyor

Eşim sigara içmiyor ama her yere arabayla gidip, arabaya yaptığı masraflardan vuruyorum bende
Dur bakalım belki denerim sabun

Eşim sigara içmiyor ama her yere arabayla gidip, arabaya yaptığı masraflardan vuruyorum bende
Dur bakalım belki denerim sabun

arabamiz olsa onu da vururum ama babasi daha emekli olup paramizi vermedi arabamiz yok onu da vuruyum arada dur bakalim

valla sampuanlara da güvenemiyorum negom ya nolcak sonumuz böyle ayikla didikle merak ediyorum doğrusu

arabamiz olsa onu da vururum ama babasi daha emekli olup paramizi vermedi arabamiz yok onu da vuruyum arada dur bakalim

valla sampuanlara da güvenemiyorum negom ya nolcak sonumuz böyle ayikla didikle merak ediyorum doğrusu
Ayy bana araba deme, bezdim araba sevdasından.
Didikleme bu kadar, sal gitsin be ya

Vayyyy uzun bir aradan sonra harika bir performans
hiç sorma. Hasta halimle eve giriştim. yarın bana gelip de evi kontrol edeceksiniz sanki. Öyle bir psikolojiye girdim niyeyse.

kız ellerim acımasa neyse de ellerim acıyınca zorlanıyorum yaaaa

Ya direk yıkama yapılırsa da çıkmaz ki oraya ayrı işlem yapılmalı hiç böyle vermedim yapılıyomu bilmiyorum.
Öyleyse ararım sabah makineyi açıcam çünkü elimi yoruyo oda
Soracaksın canım, onlar söyler zaten. Vardır bir yöntemleri

Dyson düşünenler kredi çekip girsinler ona değer. En düşük modeli bile çok iyi. Maratona bakarken ona dönmüştüm.
Bide mielle di sanırım oda iyi.

İstanbul bilişimden aldım ben 3 binin üstündeydi bigball olanlardan bide alerji kiti vardı. Teşhirde 1 hafta falan durmuş bi iki kere çalışmış. Onu 1000 lira indirimle aldım.

Küçük ucu kullanmadığım yer yok bişey olsa nasıl alıcam diyorum parçaları pahalı tabi.
Yinede bir elmalı telefon kadar değil.

Süpürge değişmektense en uzun ömürlüleri almak en iyisi.

Eve şimdi girdik eşimle. Sabah yazarım co-pilotum.....

Selamm Nego çok geç kaldım galiba hayırlı olsuna ama yinede diyim ben yeni gördüm sonuçta hayırlı olsun topiğin tam benlikmis buralar

Bi ara tv de çıkan kadir denen herifi izliyordum acayip temizlik bağımlısı oldum evde kızartma mi kesinlikle balkonda belki ama en son ne zamn yedik hatırlamıyorum bi takıntı oldu kaldı eş kanalı sildi tabim , ben manyatinca umuyorum burayı bulmaz yoksam sizdende ayırır

Robot olayi mantikli Cidden cok pahali ya. Hersey ne kadar pahali. Para yetiremiyoruz.

Benim haliya dokulmustu.Baya yikamaya verdik olaydan sonra. 5 6 kere falan. hala izi var. Ama bizimki sicak yag. Kizartma yagini kaldirmamistik. Esimin kolu capinca oldugu gibi haliya dokulmustu. Cok kizgin degildi ama sicakti. Cikmiyor valla. Mecbur hali ortusuyle idare ediyoruz 1 senedir. Alacagiz su dogu gorevi bitsin bi lojmandan tasinalim da. Cocuk da az buyumus olur. Kirlendigi kadar kirlensin artik dedik

Kredi kartini az odeyip limiti acarsak aliriz dysoni Cidden cok pahali ya. Bu ay epey odeme yaptik karta. 2bin lira kadar daha atsam gelecek ay kredi kartinda 6 binlik falan limitimiz olur. Taksitle falan aliriz bi sekilde artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…