- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ayni yerden 5 kere geciyoruz valla. O cekmedikce biz deli oluyoruz. Biz de genelde supurme isi bende silme isi esimdedir. Bana sen cekemiyorsun makinede birsey yok falan diyordu. Gecenki temizlikte o supurdu ben sildim. Baktim aksamina supurge bakiyordu internetten
Dyson begendik ama biraz tuzluBoyumuzu asiyor.
Dogru soyluyorsun esim de oyle dedi. Alalim uzun sure bari kullaniriz dedi. Sinirlendi baya cunkuBütün erkekler aynı başlarına gelmedikçe anlamıyorlar
Dydon pahalı ama diğer süpürgelerde filitre var. Filtreyi yeniledikçe aynı paraya gelecek.
Yağını al. Direkt hali yıkamaya yolla..hic uğraşamaMey dey mey dey cevap verin mey dey.
Mutfak halısına bol miktarda ayçiçek yağı döküldü. ( aaaa dediğinizi duyar gibiyim demediysenizde duyar gibiyim)
Cam bezlerini falan koydum emsin diye baya emüklediler.
Şimdi ben buraya nasıl girişeyim bi fikriniz vardır belki diye geldim.
Yoksa ben dalacam zatenyağı ney çözer tabiki bılaşık deterjanı.
Ama altada inmiş o altta kalan en büyük mesele zaten ora temizlenmezse hep üste kusar.
Haydi bana kolay gelsin
Bilmiyorum canım ama arkadaş kendi yaptığı sabundan getirdi doğal, kuruttu benimkilerin cildini.
O ne ki geçen gün kocam diyor ki bende o şampuandan kullanıyorumneyy dedim, bende diyorum niye azaldı, kaç para o bilmiyor musun, yavrularımın şampuanına dokunma dedim alırken pahalı demeyi biliyorsun dedim
Hiiiç silmeye çalışma, doğru yıkamaya, silmeyle çıkmaz oMey dey mey dey cevap verin mey dey.
Mutfak halısına bol miktarda ayçiçek yağı döküldü. ( aaaa dediğinizi duyar gibiyim demediysenizde duyar gibiyim)
Ama altada inmiş o altta kalan en büyük mesele zaten ora temizlenmezse hep üste kusar.
Haydi bana kolay gelsin
Allah affetsin bizde de yeşillikler israf oluyorAz aliyoruz ya sayili aliyoruz gercekten. Ama yine de arada kalip unuttuklarim oluyor. Gecen haftalarda aldigim 3 tane kabagi attim bugun. Unutmusum bile aldigimizirezillik gercekten cok utandim
Eşim sigara içmiyorişte o üyenin topigi vardı bu sabun için açmış negom. cildin alışması için bir kalip mi iki kalip mi ne bitene kadar sürekli kullanmak gerekiyomus. vücut alismadigindan kuruluk yaparmis :)
baya bilgi vermis aslında olmazsa sonra atayım sana linki bulup :)
valla baya pahalı ama napalim yani evlat deyince alamam diyemiyo insan
ben herşeyi esimin sigarayla hesaplıyorumhemen susup aliyo
Eşim sigara içmiyorama her yere arabayla gidip, arabaya yaptığı masraflardan vuruyorum bende
Dur bakalım belki denerim sabun
Ayy bana araba deme, bezdim araba sevdasından.arabamiz olsa onu da vururumama babasi daha emekli olup paramizi vermedi arabamiz yok onu da vuruyum arada dur bakalim
valla sampuanlara da güvenemiyorum negom yanolcak sonumuz böyle ayikla didikle merak ediyorum doğrusu
hiç sorma. Hasta halimle eve giriştim. yarın bana gelip de evi kontrol edeceksiniz sanki. Öyle bir psikolojiye girdim niyeyse.Vayyyy uzun bir aradan sonra harika bir performans
Hiiiç silmeye çalışma, doğru yıkamaya, silmeyle çıkmaz o
Soracaksın canım, onlar söyler zaten. Vardır bir yöntemleriYa direk yıkama yapılırsa da çıkmaz ki oraya ayrı işlem yapılmalı hiç böyle vermedim yapılıyomu bilmiyorum.
Öyleyse ararım sabah makineyi açıcam çünkü elimi yoruyo oda
Eve şimdi girdik eşimle. Sabah yazarım co-pilotum.....
Kızlar mesajı tekrar düzenliyorum.Nego 'un bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak size buzdolabı temizliği veriyorum. Sebze meyveler ayıklanacak.
Çürük çarık ne varsa temizlenecek. Bitmek üzere olan kahvaltı tabakları değiştirilecek. Ağzı açık hiçbir gıda malzemesi kalmayacak.
Hepinize kolay gelsin
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
Casper25
@Deep__Sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
Soracaksın canım, onlar söyler zaten. Vardır bir yöntemleri
Vardır her işte bir hayır üzülme. Oldu olacak bir halı. Çöpe atmasan iyi de atsan bile ne olur sankiSabah arıycam iş çıktı durduk yere
Robot olayi mantikliAllah yardımcınız olsun ya
ben de iyi süpürgeye o kadar para vereceğime robot süpürge aliyim diyorum artik. biz yokken süpürsün dursun evi
sevmiyorum süpürgeyi
en son 3 binlerdeydi süpürgeler baktigimdamasallahlari var yahu
Benim haliya dokulmustu.Baya yikamaya verdik olaydan sonra. 5 6 kere falan. hala izi var. Ama bizimki sicak yag. Kizartma yagini kaldirmamistik. Esimin kolu capinca oldugu gibi haliya dokulmustu. Cok kizgin degildi ama sicakti. Cikmiyor valla. Mecbur hali ortusuyle idare ediyoruz 1 senedir. Alacagiz su dogu gorevi bitsin bi lojmandan tasinalim da. Cocuk da az buyumus olur. Kirlendigi kadar kirlensin artik dedikMey dey mey dey cevap verin mey dey.
Haydi bana kolay gelsin
Kredi kartini az odeyip limiti acarsak aliriz dysoniDyson düşünenler kredi çekip girsinler ona değer. En düşük modeli bile çok iyi. Maratona bakarken ona dönmüştüm.
Bide mielle di sanırım oda iyi.
İstanbul bilişimden aldım ben 3 binin üstündeydi bigball olanlardan bide alerji kiti vardı. Teşhirde 1 hafta falan durmuş bi iki kere çalışmış. Onu 1000 lira indirimle aldım.
Küçük ucu kullanmadığım yer yok bişey olsa nasıl alıcam diyorum parçaları pahalı tabi.
Yinede bir elmalı telefon kadar değil.
Süpürge değişmektense en uzun ömürlüleri almak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?