- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Büyük oğluma bile kullanıyorum ben canım
Onu da çözdüm. Kızımı okuldan almaya giderken ne olur olmaz diye fırını kapattım. O sırada sebzeler pismis ama kızarmamış suyunu salmış. Tekrar açtım fırını. Suyunu çekti.o zaman yiyebilir misiniznetten baktin mi acaba kuzu ya
ilk kez duyuyorum böyle bisey
Yap kız. Afiyet olsun.Ay valla canim cektiyapicam
Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun canım sizedekıyamam ya.. çok zor gerçektenn (
HarikasınCanım o patlıcan soğuk yemiş ondan öyle olmuştur, dondurucadan çıkan taze patlıcan gibi düşün, yeme bence
Maşallah kızDaha yeni yapmıştım görevden muafım
Bugün sabah 8 de evimi supurdum
Paşamın kafesini temizledim
Ütü yaptım
9 buçukta gorumceme kahvaltıya gittim
1 buçukta arkadaşıma oturmaya geçtim
Daha yeni evime geldimbugün gezme günüm oldu kvaldemin dediği gibi "kabugumdan ciktim bugün "
Ellerine sağlık canım.Tamamdır buzdolab temizlendi
Kızlar mesajı tekrar düzenliyorum.Nego 'un bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak size buzdolabı temizliği veriyorum. Sebze meyveler ayıklanacak.
Çürük çarık ne varsa temizlenecek. Bitmek üzere olan kahvaltı tabakları değiştirilecek. Ağzı açık hiçbir gıda malzemesi kalmayacak.
Hepinize kolay gelsin
@malii
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri
Handandandan
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
Casper25
@Deep__Sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
Dolabım temiz. Bugünkü ödevden yırttım.
Pis olsaydı bugün temizleyebilir miydim, zannetmiyorum. İşten yorgun geliyorum. Havalardan mı yoksa demirim düşük ondan mı, çok yorgun hissediyorum. Fazla enerjisi olan bana yollasın
Elindeki sebzeleri doğra yarim ay şekilde,
Sonra tepsiye yağlı kağıt ser
Sebzeleri üstüne dök ama binerler tam kalsın hatta biberleri bir yarım saat sonra ekle.
Üstüne sıvı veya zeytin yağ gezdir. Tuz ve istediğin baharatı koy
200 derecede fırına ver.
Kıymayı da çıkar buzluktan açılınca soğanla salçayla ve domates suyuyla kavur.
Sebzelerin kızarınca kıymayı üstüne gezdir.
Afiyet olsun
Mevsim gecişi ya ondan her halde. İnan bizde de herkes hasta.
Temizledik ya. Surekli temizliyoruz 2 supurmeden sonra 3. De cekmez oluyor yine. Bizim beyaz esyalarin yaninda hediye olarak vermislerdi. Keske daha iyisini secseydik. O zaman sesi az diye bana cazip gelmisti. Cok da ev isinden anlamadigim icin dusunup tartamadim vallakuzu benimki de arcelik üstelik esimin bekar evi eşyası ama hala ayni cekiyo. hiç filtresini çıkarıp temizledin mi
kaynanam da cekmiyo deyip duruyodu hic filtresini cikarip temizlememis mesela. temizleyince düzeldi makine
Benim kafamin sag tarafi eve geldigimden beri zonkluyor inankiİnanırım, baş ağrım tuttu orda, eve geldim zirve yaptı
Temizledik ya. Surekli temizliyoruz 2 supurmeden sonra 3. De cekmez oluyor yine. Bizim beyaz esyalarin yaninda hediye olarak vermislerdi. Keske daha iyisini secseydik. O zaman sesi az diye bana cazip gelmisti. Cok da ev isinden anlamadigim icin dusunup tartamadim vallaEsim de ben de pisman olduk bunu sectigimize valla.
Bende Hataylıyım canım.fedakar ana
burda bı üye doğal sabun satiyodu hatayliymis babasinin sabun fabrikası mi imalathanesi mi ne varmis :) bilirsin belki tanınan bi üye:)
ondan alsam diyodum
Geçmiş olsun canım.Benim kafamin sag tarafi eve geldigimden beri zonkluyor inanki
Yarin napacagiz bakalim. Perisan oldum valla
Feslegen Kokulu Nane odev tamam buzdolabi piril piril oldu ama benim de pertim cikti. Sebzeligi temizlerken kendimden utandim. Bir suru sebze cop oldu Allah affetsin Simdi yatmadan renklileri makineye atacagim dag gibi olmuslar sepette
Ayni yerden 5 kere geciyoruz valla. O cekmedikce biz deli oluyoruz. Biz de genelde supurme isi bende silme isi esimdedir. Bana sen cekemiyorsun makinede birsey yok falan diyordu. Gecenki temizlikte o supurdu ben sildim. Baktim aksamina supurge bakiyordu internettenben hep balkonda çırpıyorum o filtre sungerini onu çırpınca rahatliyo makine
cekmeyen makine de sinir bozucu ya. ben de sessiz almayi düşünüyodum ama baya araştırmak gerekecek sanırım
Az aliyoruz ya sayili aliyoruz gercekten. Ama yine de arada kalip unuttuklarim oluyor. Gecen haftalarda aldigim 3 tane kabagi attim bugun. Unutmusum bile aldigimiziGeçmiş olsun canım.
Ellerine sağlık
Sebze meyve gerçekten çok israf ediyoruz. En iyisi az az almak
Bilmiyorum canım ama arkadaş kendi yaptığı sabundan getirdi doğal, kuruttu benimkilerin cildini.fedakar ana
burda bı üye doğal sabun satiyodu hatayliymis babasinin sabun fabrikası mi imalathanesi mi ne varmis :) bilirsin belki tanınan bi üye:)
ondan alsam diyodum
Bütün erkekler aynı başlarına gelmedikçe anlamıyorlarAyni yerden 5 kere geciyoruz valla. O cekmedikce biz deli oluyoruz. Biz de genelde supurme isi bende silme isi esimdedir. Bana sen cekemiyorsun makinede birsey yok falan diyordu. Gecenki temizlikte o supurdu ben sildim. Baktim aksamina supurge bakiyordu internetten
Dyson begendik ama biraz tuzluBoyumuzu asiyor.
Vayyyy uzun bir aradan sonra harika bir performansNego Ben de sana rapor vereyim.
Ödev tamam. Onun harici;
Mutfak halısı kaldırıldı, bütün her yer silindi,
Buzdolabı iç dış, ön arka temizlendi,
Çamaşır makinasının yüzü cifle silindi,
Bulaşık makinesinin arkası çekildi, üstü ve kapağı silindi.
Çocuk odası temizlendi, çekilmesi gereken dolap baza ne varsa çekilip silindi.
Ara temizlendi, vestiyerin tozu alındı,
Yatak odası tamamen temizlendi
Oturma odası supurulup silindi.
Geriye bir oda kaldı, halim kalırsa orayı da hallederim.
Her zamanki gibi tuvalet ve banyo yine kaldı
Bugün yine beni şımartıyorsunuzben de yazayim bugün yaptıklarımı:) :)
sabah kahvaltısı
sonra bulaşık makinesi boşaltıp kirlileri koydum.
üç makine çamaşır yikadim.
evi komple toplayıp süpürüp sildim dip köşe
öğlen yemeği aksam yemeği yaptım.
ödevi yaptim:)
banyo tuvalet yıkadım
yazınca az gibi duruyo ama baya yogun ve yorucu gecti aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?