Düzenli Evimiz & Hayatımız

o zaman yiyebilir misiniz netten baktin mi acaba kuzu ya
ilk kez duyuyorum böyle bisey
Onu da çözdüm. Kızımı okuldan almaya giderken ne olur olmaz diye fırını kapattım. O sırada sebzeler pismis ama kızarmamış suyunu salmış. Tekrar açtım fırını. Suyunu çekti.
Ay valla canim cekti yapicam
Yap kız. Afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun canım sizede kıyamam ya.. çok zor gerçektenn (
Allah razı olsun.
Bebisler hasta olunca çok üzülüyorum. Ağızları var dilleri yok
Canım o patlıcan soğuk yemiş ondan öyle olmuştur, dondurucadan çıkan taze patlıcan gibi düşün, yeme bence
Harikasın Nego . Hiç aklıma gelmemişti. Çok mantıklı.
Maşallah kız gezmeler doyamamışsın bugün
Tamamdır buzdolab temizlendi
Ellerine sağlık canım.

Nego Ben de sana rapor vereyim.
Ödev tamam. Onun harici;
Mutfak halısı kaldırıldı, bütün her yer silindi,
Buzdolabı iç dış, ön arka temizlendi,
Çamaşır makinasının yüzü cifle silindi,
Bulaşık makinesinin arkası çekildi, üstü ve kapağı silindi.
Çocuk odası temizlendi, çekilmesi gereken dolap baza ne varsa çekilip silindi.
Ara temizlendi, vestiyerin tozu alındı,
Yatak odası tamamen temizlendi
Oturma odası supurulup silindi.
Geriye bir oda kaldı, halim kalırsa orayı da hallederim.
Her zamanki gibi tuvalet ve banyo yine kaldı

ben de yazayim bugün yaptıklarımı:) :)

sabah kahvaltısı
sonra bulaşık makinesi boşaltıp kirlileri koydum.
üç makine çamaşır yikadim.
evi komple toplayıp süpürüp sildim dip köşe
öğlen yemeği aksam yemeği yaptım.
ödevi yaptim:)
banyo tuvalet yıkadım
yazınca az gibi duruyo ama baya yogun ve yorucu gecti aslında

Dolabım temiz. Bugünkü ödevden yırttım.
Pis olsaydı bugün temizleyebilir miydim, zannetmiyorum. İşten yorgun geliyorum. Havalardan mı yoksa demirim düşük ondan mı, çok yorgun hissediyorum. Fazla enerjisi olan bana yollasın

Mevsim gecişi ya ondan her halde. İnan bizde de herkes hasta.

Ben de yapıyorum bunu. Kıyma sos yerine köfte koyuyorum. Hepsini aynı anda pişiriyorum. Köfte koymayacaksam kabak koyuyorum. Bazen sarımsaklı domates sos veya yoğurtla yiyoruz. Uzun zamandır kızartma yapmıyorum fırında pişiriyorum hep. Daha lezzetli ve hafif oluyor.

kuzu benimki de arcelik üstelik esimin bekar evi eşyası ama hala ayni cekiyo. hiç filtresini çıkarıp temizledin mi

kaynanam da cekmiyo deyip duruyodu hic filtresini cikarip temizlememis mesela. temizleyince düzeldi makine
Temizledik ya. Surekli temizliyoruz 2 supurmeden sonra 3. De cekmez oluyor yine. Bizim beyaz esyalarin yaninda hediye olarak vermislerdi. Keske daha iyisini secseydik. O zaman sesi az diye bana cazip gelmisti. Cok da ev isinden anlamadigim icin dusunup tartamadim valla Esim de ben de pisman olduk bunu sectigimize valla.

İnanırım, baş ağrım tuttu orda, eve geldim zirve yaptı
Benim kafamin sag tarafi eve geldigimden beri zonkluyor inanki
Yarin napacagiz bakalim. Perisan oldum valla
Feslegen Kokulu Nane odev tamam buzdolabi piril piril oldu ama benim de pertim cikti. Sebzeligi temizlerken kendimden utandim. Bir suru sebze cop oldu Allah affetsin Simdi yatmadan renklileri makineye atacagim dag gibi olmuslar sepette

ben hep balkonda çırpıyorum o filtre sungerini onu çırpınca rahatliyo makine
cekmeyen makine de sinir bozucu ya. ben de sessiz almayi düşünüyodum ama baya araştırmak gerekecek sanırım

fedakar ana
burda bı üye doğal sabun satiyodu hatayliymis babasinin sabun fabrikası mi imalathanesi mi ne varmis :) bilirsin belki tanınan bi üye:)
ondan alsam diyodum
Bende Hataylıyım canım.

Buralarda defne sabunu ve zeytinyağlı sabun çok yaygın, bende çocuklarıma kullanıyorum. Hiç pişman olmazsın

Geçmiş olsun canım.
Ellerine sağlık

Sebze meyve gerçekten çok israf ediyoruz. En iyisi az az almak

ben hep balkonda çırpıyorum o filtre sungerini onu çırpınca rahatliyo makine
cekmeyen makine de sinir bozucu ya. ben de sessiz almayi düşünüyodum ama baya araştırmak gerekecek sanırım
Ayni yerden 5 kere geciyoruz valla. O cekmedikce biz deli oluyoruz. Biz de genelde supurme isi bende silme isi esimdedir. Bana sen cekemiyorsun makinede birsey yok falan diyordu. Gecenki temizlikte o supurdu ben sildim. Baktim aksamina supurge bakiyordu internetten
Dyson begendik ama biraz tuzlu Boyumuzu asiyor.

Geçmiş olsun canım.
Ellerine sağlık

Sebze meyve gerçekten çok israf ediyoruz. En iyisi az az almak
Az aliyoruz ya sayili aliyoruz gercekten. Ama yine de arada kalip unuttuklarim oluyor. Gecen haftalarda aldigim 3 tane kabagi attim bugun. Unutmusum bile aldigimizi rezillik gercekten cok utandim

fedakar ana
burda bı üye doğal sabun satiyodu hatayliymis babasinin sabun fabrikası mi imalathanesi mi ne varmis :) bilirsin belki tanınan bi üye:)
ondan alsam diyodum
Bilmiyorum canım ama arkadaş kendi yaptığı sabundan getirdi doğal, kuruttu benimkilerin cildini.
O ne ki geçen gün kocam diyor ki bende o şampuandan kullanıyorum neyy dedim, bende diyorum niye azaldı, kaç para o bilmiyor musun, yavrularımın şampuanına dokunma dedim alırken pahalı demeyi biliyorsun dedim

Mey dey mey dey cevap verin mey dey.
Mutfak halısına bol miktarda ayçiçek yağı döküldü. ( aaaa dediğinizi duyar gibiyim demediysenizde duyar gibiyim)

Cam bezlerini falan koydum emsin diye baya emüklediler.
Şimdi ben buraya nasıl girişeyim bi fikriniz vardır belki diye geldim.

Yoksa ben dalacam zaten yağı ney çözer tabiki bılaşık deterjanı.
Ama altada inmiş o altta kalan en büyük mesele zaten ora temizlenmezse hep üste kusar.

Haydi bana kolay gelsin

Bütün erkekler aynı başlarına gelmedikçe anlamıyorlar

Dydon pahalı ama diğer süpürgelerde filitre var. Filtreyi yeniledikçe aynı paraya gelecek.

Vayyyy uzun bir aradan sonra harika bir performans

Bugün yine beni şımartıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…