- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
Tam üstte kendimi makine gibi hissediyorum yazan üye var nasıl eglence olmasin ki
Biraz cildirmis olabilirizTam üstte kendimi makine gibi hissediyorum yazan üye var nasıl eglence olmasin ki
Çılgınsiniz
Selamın aleyküm hanımlar,
Senden kıymetli değil ki Bonus canını sıkma dünya malı içinSabah arıycam iş çıktı durduk yere
A ha ha, örgüt gibi hissettim sayfayıSelammNego çok geç kaldım galiba hayırlı olsuna ama yinede diyim ben yeni gördüm sonuçta hayırlı olsun topiğin tam benlikmis buralar
Bi ara tv de çıkan kadir denen herifi izliyordum acayip temizlik bağımlısı oldum evde kızartma mi kesinlikle balkonda belki ama en son ne zamn yedik hatırlamıyorum bi takıntı oldu kaldı eş kanalı sildi tabim , ben manyatinca umuyorum burayı bulmaz yoksam sizdende ayırır
Ne güzel dedim bu ara bende makine gibi hissediyorumSabah 6 kalktım saat sekize kadar hem çocukları hazırladım hem is kahvaltı inanın makine gibi hissediyorum kendimi sonra çocuklar okula götür kendim işe gittim ..
1 e kadar koşuşturma ve 2 30 da çocukları aldım eve geldim sonra bu yarım saat uyudum
Kalkıp mutfağı topladım
2 sele çamaşır katladim
Yemek yaptım
Ders yaptık
Ortalığı şöyle bir topladım mutfak byemek den sonra toplandı
Dizimi izledim kuzgun u
Ve çamaşır asacağım sonra biraz kitap okuyup bugünü noktaliycam .. Rabbim sabaha çıkmayı nasip etsin inşallah cümlemizi
Taze kan
Hoş geldin aramızaSelamın aleyküm hanımlar,
Bir elimde çamaşır suyu, diğerinde yağ çözücü hazırım.
AleykumselamSelamın aleyküm hanımlar,
Bir elimde çamaşır suyu, diğerinde yağ çözücü hazırım.
Sen günaydın yazınca ödev de vereceksin sandım
Canım küçük de okula alışsın ondan sonra hep veririm inşaallah, o zamana kadar sizdeSen günaydın yazınca ödev de vereceksin sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?