Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım.

Ay ben uyurken herkes ne güzel işler yapmış yataktan yeni kalktım ben
Boğazım şişmiş çok fena
Ama şimdi kalkıp bi güzel eve girişicem
Evi süpürük sileceğim
Çok dağıldı heryer,toplayacağım
Banyo wc temizlenecek
Mutfak temizlenecek bulaşıklar var
Ödevimi yaparım zaten başlamıştım dolapları dökerek eşimin tarafı düzenlerim
Gece iyi uyudum onun için hasta olsam da enerjim yerinde
Yemek yapmam gerek
Bide kızlar yoğurt çorbası yapmıştım 3. Günü hiç dolaptan çkarmadım ısıtmadım birşey olmuş mudur kokusunda vs değişiklik yok

Çok geçmiş olsunn7

Hemen nane limon ıhlamur kemik suyu gibi şeyler yap. Mazallah herkese bulaşıyor.

Bu aralar hiçbir şey yemiyor içmiyor, sadece kuru ekmek yiyor desem yeridir. O kadar güzel iştahı vardı ki sanırım dişler zorluyor, hiçbir şey yemek istemiyor

Bu aralar hiçbir şey yemiyor içmiyor, sadece kuru ekmek yiyor desem yeridir. O kadar güzel iştahı vardı ki sanırım dişler zorluyor, hiçbir şey yemek istemiyor
Bir iki kaşık da içse kârdır.
Bağışıklığı düşmesin en azından.

Tadına baksana

İnşallah canım
Tam çocuğu uyutuyorum dengesizin biri zile bastı ben de balkona çıkıp payladım, bilmediğiniz zile neden basıyorsunuz diye.
Iyi yapmış miyim
Normal zamanda hiç sinirlenmem ama çocukları uyuturken benim de içimden canavar çıkıyor.

Normal zamanda hiç sinirlenmem ama çocukları uyuturken benim de içimden canavar çıkıyor.

Hayır bir de 1 kere bastı, uyutmaya devam ettim kapıya bakamadım, 2 kere daha bastı. Diyorum ki çocuk uyutuyorum neden bilmediğiniz zile basıyorsunuz ısrarla, açılmıyor işte
Pardon, kapıyı açar mısınız diyor hala
Açamam dedim. Deli midir nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…