Estağfurullahtamamdır patron
Kalp kalbe karşıymış.bugünkü ödev o zaman gardrop düzenleme olsun. kisliklari çıkarıp yıkayalim. yazlıkları yıkayıp kaldr
aynısını yazarken oğlan agladi kaldi
Ailecek gribizGeçmiş olsun, soğuk algınlığı mı?
Geçmiş olsun canım.Ben az.daha zaman gecsinde kisliklarla yazliklarin yerini degistirmek istiyorum o yuzden bugun duzenleme yapmayacagim . Belki sadece kizimin dolabina bakarim ne eksik ne lazim diye ona almam gerekenleri dusunurum .
Kizim gece hastaydi sabaha kadr uyuyamadi bende koltukta yanjnda.yattm.heryerim tutulmus acilirsam evde bi temizlik yapicam biraz utum var onu yapicam insallah
Ssgol canimGeçmiş olsun canım.
Ailecek gribiz
Çok geçmiş olsunn7O arkadas ben oluyorum. Cok zor gunler gecirdik 18 aya kadar sadece alerji mamasi icti oglum herseye tepki veriyordu vucudu hatta 2 kere gizli kan cikti gastro ya ve alerjiye beraber gittik bi suru dr a gittim cozum bulamadim. 18 aydan sonra kabak zeytin vs.5 6 sey yemeye basladi. 30 ayliga kadar oyle devam ettik. Simdi 35 aylik olucak 5 ay once istanbul da capa da bir prof a randevu aldim allah ondan razi olsun hem bilgili hem de ilgili bir dr. Hatta adini da soylim goturmek istersiniz belki diye. Prof dr zeynep ulker tamay. Suan onun sayesinde sut yumurta ve patates disinda hemen herseyi yiyebiliyor tepki vermiyor. Bu arada alerjik astimi da var oglumun gecen sene hep hastanede yattik. Bu dr simdi koruyucu basladi propolis basladi ins.bu sene cok rahat gecircez.
Hemen nane limon ıhlamur kemik suyu gibi şeyler yap. Mazallah herkese bulaşıyor.Oo çok geçmiş olsun
Benim kızda da kırgınlık var gibi, inşallah bu kadarla kalır
Hemen nane limon ıhlamur kemik suyu gibi şeyler yap. Mazallah herkese bulaşıyor.
Kaç gün sonra eve yeni geldim beni 3 gün yok sayın zorlu bir dönemdi :)Kızlar herkese günaydın. Evdeki bütün giysi dolapları düzenlenecek
Bu gece cuma gecesi Yasin, Mülk, Nebe ve Cuma sürelerini okumaya çalışalım.
Hepinize kolay gelsin.
@malii
@samdan
@RosSsS
@Kezmola
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Lices_s
@Gonulmeyvesi
@Libas
1 1mirac
Bonus
I inessa armand
@Psikolojik Deliii
C Cay6
@yorgun anneanne
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Dilos06
@beybisi35
@Anka
@Efser
@Niran Nevra
@Deep__Sea
@Casper25
@Eymenliakifli
@fairysss
@BenSero
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Lavinya Lavinya
Feminas
@Nur1835
efuulimm
@SUHAN
1sadekahve
@Siyah inci86
@bidibidibidiii
Bir iki kaşık da içse kârdır.Bu aralar hiçbir şey yemiyor içmiyor, sadece kuru ekmek yiyor desem yeridir. O kadar güzel iştahı vardı ki sanırım dişler zorluyor, hiçbir şey yemek istemiyor
Bir iki kaşık da içse kârdır.
Bağışıklığı düşmesin en azından.
Tadına baksanaAy ben uyurken herkes ne güzel işler yapmış yataktan yeni kalktım ben
Boğazım şişmiş çok fena
Ama şimdi kalkıp bi güzel eve girişicem
Evi süpürük sileceğim
Çok dağıldı heryer,toplayacağım
Banyo wc temizlenecek
Mutfak temizlenecek bulaşıklar var
Ödevimi yaparım zaten başlamıştım dolapları dökerek eşimin tarafı düzenlerim
Gece iyi uyudum onun için hasta olsam da enerjim yerinde
Yemek yapmam gerek
Bide kızlar yoğurt çorbası yapmıştım 3. Günü hiç dolaptan çkarmadım ısıtmadım birşey olmuş mudur kokusunda vs değişiklik yok
Geçecek inşallah.Evet canım bazen artık zorlayarak veriyorum mecburen, çok üzülüyorum ama ne yapayım
HemennnKızlar herkese günaydın. Evdeki bütün giysi dolapları düzenlenecek
Bu gece cuma gecesi Yasin, Mülk, Nebe ve Cuma sürelerini okumaya çalışalım.
Hepinize kolay gelsin.
@malii
@samdan
@RosSsS
@Kezmola
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Lices_s
@Gonulmeyvesi
@Libas
1 1mirac
Bonus
I inessa armand
@Psikolojik Deliii
C Cay6
@yorgun anneanne
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@Dilos06
@beybisi35
@Anka
@Efser
@Niran Nevra
@Deep__Sea
@Casper25
@Eymenliakifli
@fairysss
@BenSero
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Lavinya Lavinya
Feminas
@Nur1835
efuulimm
@SUHAN
1sadekahve
@Siyah inci86
@bidibidibidiii
Geçecek inşallah.
Normal zamanda hiç sinirlenmem ama çocukları uyuturken benim de içimden canavar çıkıyor.İnşallah canım
Tam çocuğu uyutuyorum dengesizin biri zile bastı ben de balkona çıkıp payladım, bilmediğiniz zile neden basıyorsunuz diye.
Iyi yapmış miyim
Normal zamanda hiç sinirlenmem ama çocukları uyuturken benim de içimden canavar çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?