- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Olmaz tatlım. Ben de kaynattım. SoğumadıSimdi size bir soru soracagim dun yogurt mayalacaktim. Sutu kaynattim ,uykum geldi mayalayamadan. Biraz sicagi gidince hemen dolaba koydum. Simdi eve geldim onu mayalacagim isitip. Sizce kotu olur mu?
Yaaa hiç sorma canım yaaaaa akşama kadar dayanıyorum akşam olup kızım uyuyunca ipin ucu kaçıyor yasaaKız listedesin nasıl edemiyorsun
Hâlâ devam ediyor mu aynı saçmalık?Büyüğü hallettim canım, küçük de dün başladı okula, alışsın onu da halledicem
Aranmaz mı kız? Ölümlü dünya. Bir gün var yarin yok. O yüzden yasayamadigin ne varsa yasa canım.Evet canım 1 hafta daha bende, güzel geçti
Eşimle çok iyi anlaşıyorlar, torununu da çok sevdi
Yaşlanmış baya, rahatsız biraz da. Biraz kırgınlıklarım vardı ama mutlu oldum gelmesine. Özlemişim onu farkettim. Kaç senedir görmüyordum, farklı şehirde ve alıştım babasizliga hiç aramıyorum sanıyordum ama arıyormuşum meğer
Aranmaz mı kız? Ölümlü dünya. Bir gün var yarin yok. O yüzden yasayamadigin ne varsa yasa canım.
Bu arada sen mi çağırdın kendi mi gelmek istedi?
Ayy bizim üst kata gelenler hep bizim zile bastı 3 sene.Hayır bir de 1 kere bastı, uyutmaya devam ettim kapıya bakamadım, 2 kere daha bastı. Diyorum ki çocuk uyutuyorum neden bilmediğiniz zile basıyorsunuz ısrarla, açılmıyor işte
Pardon, kapıyı açar mısınız diyor hala
Açamam dedim. Deli midir nedir.
Ayy bizim üst kata gelenler hep bizim zile bastı 3 sene.
Sonra kapı bozuldu. Kimse aile basamıyor
mecbur anahtar atıyorlar aşağı.
Telafi etmek istiyorsa bırak etsin canım.Haklısın canım, kendisi gelmek istiyordu torununu görmeye, ancak müsait olabildi izin alabildi.
Çok kızdım sana, ben liste konusunda hassasım o zaman girmeyecektin listeyeYaaa hiç sorma canım yaaaaa akşama kadar dayanıyorum akşam olup kızım uyuyunca ipin ucu kaçıyor yasaa
Tabi olurSimdi size bir soru soracagim dun yogurt mayalacaktim. Sutu kaynattim ,uykum geldi mayalayamadan. Biraz sicagi gidince hemen dolaba koydum. Simdi eve geldim onu mayalacagim isitip. Sizce kotu olur mu?
Evet canım, çözüm bulacaklarmışHâlâ devam ediyor mu aynı saçmalık?
Aranmaz mı kız? Ölümlü dünya. Bir gün var yarin yok. O yüzden yasayamadigin ne varsa yasa canım.
Bu arada sen mi çağırdın kendi mi gelmek istedi?
Olur tabi ki, herkes müsait olduğu kadarını yaparya ben hepsini bugün yapamam.sadece kendi dolabımı düzenleyeceğim.+ iki makina çamaşır+balkon+wc ve banyo temzileyeceğim
Telafi etmek istiyorsa bırak etsin canım.
Ben anneme anlatamadım. Bırak eskileri şimdiye bak diye. Ne geçti elimize kocaman bir HIC
Ablamın çocuklarını gördü ama benim kızımı hiç görmedi. Kızım da ne dede gördü ne nine.
Çok komik ama arada bir cici anneannesi geliyor. Hediye falan alıyor, görüyor, gidiyor
Netim var suan ama 200 mb hediye bitecek o sırada etiket alınca cevap yazdım ben netim olmadığı için bakamiyordumGeri mi döndün :)
Aranmazmi onlarin golgesi yeter Allah eksikliklerini gistermesinEvet canım 1 hafta daha bende, güzel geçti
Eşimle çok iyi anlaşıyorlar, torununu da çok sevdi
Yaşlanmış baya, rahatsız biraz da. Biraz kırgınlıklarım vardı ama mutlu oldum gelmesine. Özlemişim onu farkettim. Kaç senedir görmüyordum, farklı şehirde ve alıştım babasizliga hiç aramıyorum sanıyordum ama arıyormuşum meğer
Hım bdv de falan denk geldim de, sadece buraya gelmediğini düşündüm.Netim var suan ama 200 mb hediye bitecek o sırada etiket alınca cevap yazdım ben netim olmadığı için bakamiyordum
Ben 1 2 byle vaka yasadim kizim.yeni dogdugunda bide giris kat diye 1.zile el aliskanligi yapmis herkes faturacisi postacisi sucusu gelen gecen coluk cocuk hep basiyor o yuzden bi cinnet seklyle esime zili sokup atiyomusun bapiyosan yap calmasin dedim kizim 3 yasnda hala zil kullanmiyoruz gerekte olmuyor herkeste telefon var .Ay evet yaa
Hadi 1 kere bassa yanlışlık, insanlık hali der geçerim
Kapıya bakmadım çocuğu sallıyorum diye 2 kere daha bastı ruh hastası. Artık tutamadım kendimi kızdım ben de.
Bir an yapmasamıydım dedim ama sen de böyle dediğin için, ohh iyi ki yapmışım
Ilk mesaj geldi etiket yapmayacağız bidaha diye ozaman da sadece geceleri eşimden baglaniyordum hatta açıklama bile yapmıştım ama bidaha etiket olmadı böyle arada bir oluyor işte hangisi ciddiye aliyim bilemedimHım bdv de falan denk geldim de, sadece buraya gelmediğini düşündüm.
Aranmazmi onlarin golgesi yeter Allah eksikliklerini gistermesin
Geceleri eşinden bağlandığın zaman yazabilirdin buraya da mesela :)Ilk mesaj geldi etiket yapmayacağız bidaha diye ozaman da sadece geceleri eşimden baglaniyordum hatta açıklama bile yapmıştım ama bidaha etiket olmadı böyle arada bir oluyor işte hangisi ciddiye aliyim bilemedim
Ay simi mayalayim o zamanOlmaz tatlım. Ben de kaynattım. Soğumadı
Erkenden dolaba koydum. Sabah mayaladım.. şimdi dolaba koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?