Düzenli Evimiz & Hayatımız

Simdi size bir soru soracagim dun yogurt mayalacaktim. Sutu kaynattim ,uykum geldi mayalayamadan. Biraz sicagi gidince hemen dolaba koydum. Simdi eve geldim onu mayalacagim isitip. Sizce kotu olur mu?
Olmaz tatlım. Ben de kaynattım. Soğumadı
Erkenden dolaba koydum. Sabah mayaladım.. şimdi dolaba koyacağım.

Büyüğü hallettim canım, küçük de dün başladı okula, alışsın onu da halledicem
Hâlâ devam ediyor mu aynı saçmalık?
Aranmaz mı kız? Ölümlü dünya. Bir gün var yarin yok. O yüzden yasayamadigin ne varsa yasa canım.
Bu arada sen mi çağırdın kendi mi gelmek istedi?

Aranmaz mı kız? Ölümlü dünya. Bir gün var yarin yok. O yüzden yasayamadigin ne varsa yasa canım.

Haklısın canım, kendisi gelmek istiyordu torununu görmeye, ancak müsait olabildi izin alabildi.

Ayy bizim üst kata gelenler hep bizim zile bastı 3 sene.
Sonra kapı bozuldu. Kimse aile basamıyor
mecbur anahtar atıyorlar aşağı.

Haklısın canım, kendisi gelmek istiyordu torununu görmeye, ancak müsait olabildi izin alabildi.
Telafi etmek istiyorsa bırak etsin canım.
Ben anneme anlatamadım. Bırak eskileri şimdiye bak diye. Ne geçti elimize kocaman bir HIC
Ablamın çocuklarını gördü ama benim kızımı hiç görmedi. Kızım da ne dede gördü ne nine.
Çok komik ama arada bir cici anneannesi geliyor. Hediye falan alıyor, görüyor, gidiyor

ya ben hepsini bugün yapamam.sadece kendi dolabımı düzenleyeceğim.+ iki makina çamaşır+balkon+wc ve banyo temzileyeceğim

Yaaa hiç sorma canım yaaaaa akşama kadar dayanıyorum akşam olup kızım uyuyunca ipin ucu kaçıyor yasaa
Çok kızdım sana, ben liste konusunda hassasım o zaman girmeyecektin listeye

Simdi size bir soru soracagim dun yogurt mayalacaktim. Sutu kaynattim ,uykum geldi mayalayamadan. Biraz sicagi gidince hemen dolaba koydum. Simdi eve geldim onu mayalacagim isitip. Sizce kotu olur mu?
Tabi olur
Hâlâ devam ediyor mu aynı saçmalık?

Evet canım, çözüm bulacaklarmış
ya ben hepsini bugün yapamam.sadece kendi dolabımı düzenleyeceğim.+ iki makina çamaşır+balkon+wc ve banyo temzileyeceğim
Olur tabi ki, herkes müsait olduğu kadarını yapar

Canım benim ya. Çok zor senin de durumun. Kader işte elden birsey gelmiyor

Aranmazmi onlarin golgesi yeter Allah eksikliklerini gistermesin

Ben 1 2 byle vaka yasadim kizim.yeni dogdugunda bide giris kat diye 1.zile el aliskanligi yapmis herkes faturacisi postacisi sucusu gelen gecen coluk cocuk hep basiyor o yuzden bi cinnet seklyle esime zili sokup atiyomusun bapiyosan yap calmasin dedim kizim 3 yasnda hala zil kullanmiyoruz gerekte olmuyor herkeste telefon var .

Evi supurup birikmis utulerimi yapip kaldirdim sukur . Banyo yu cifledim dusakabini filan en son kendm dus aldm ama cok uykm var miskinlik var ustumde gece uykusu hc biseye benzemiyo iste smdi yatsam kizim yatirmiyor zsten

Hım bdv de falan denk geldim de, sadece buraya gelmediğini düşündüm.
Ilk mesaj geldi etiket yapmayacağız bidaha diye ozaman da sadece geceleri eşimden baglaniyordum hatta açıklama bile yapmıştım ama bidaha etiket olmadı böyle arada bir oluyor işte hangisi ciddiye aliyim bilemedim

Ilk mesaj geldi etiket yapmayacağız bidaha diye ozaman da sadece geceleri eşimden baglaniyordum hatta açıklama bile yapmıştım ama bidaha etiket olmadı böyle arada bir oluyor işte hangisi ciddiye aliyim bilemedim
Geceleri eşinden bağlandığın zaman yazabilirdin buraya da mesela :)
Bugün ki ödevi etiketi ben yapmadım, arkadaş yaptı, ben mazeretsiz iki günden fazla bir şey yazmayanları çıkarıyorum listeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…