Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım
Oo çok geçmiş olsun
Benim kızda da kırgınlık var gibi, inşallah bu kadarla kalır
Hoş geldin ve de geçmiş olsun canım

Amin canım sağol.
Baban la nasıl geçti, hala sende mi?

Evet canım 1 hafta daha bende, güzel geçti
Eşimle çok iyi anlaşıyorlar, torununu da çok sevdi
Yaşlanmış baya, rahatsız biraz da. Biraz kırgınlıklarım vardı ama mutlu oldum gelmesine. Özlemişim onu farkettim. Kaç senedir görmüyordum, farklı şehirde ve alıştım babasizliga hiç aramıyorum sanıyordum ama arıyormuşum meğer

Simdi size bir soru soracagim dun yogurt mayalacaktim. Sutu kaynattim ,uykum geldi mayalayamadan. Biraz sicagi gidince hemen dolaba koydum. Simdi eve geldim onu mayalacagim isitip. Sizce kotu olur mu?

İnşallah canım
Tam çocuğu uyutuyorum dengesizin biri zile bastı ben de balkona çıkıp payladım, bilmediğiniz zile neden basıyorsunuz diye.
Iyi yapmış miyim
Haketmis o tosia Kime geldiysen onun ziline bas yani. Dengesiz.
Nefret ediyorum bebek uyuturken calan zil sesinden, telefon sesinden.

Haketmis o tosia Kime geldiysen onun ziline bas yani. Dengesiz.
Nefret ediyorum bebek uyuturken calan zil sesinden, telefon sesinden.

Ay evet yaa
Hadi 1 kere bassa yanlışlık, insanlık hali der geçerim
Kapıya bakmadım çocuğu sallıyorum diye 2 kere daha bastı ruh hastası. Artık tutamadım kendimi kızdım ben de.
Bir an yapmasamıydım dedim ama sen de böyle dediğin için, ohh iyi ki yapmışım

Rastgele zile mi basilir? Sacmalik yani. Birine geldiyse onun ziline bassin. Kapi basi miyiz biz? Bosver.

Ohhh canıma değsin, kapıyı da açmadım zaten telefon açsın bi zahmet geldiği kişiye
Haber verip gelse kapida kalmazdi Birak dursun orda
Bu aralar okul , cocuk , koca derken cok stresliyim. Barut gibi dolaniyorum vallahi asarim keserim modundayim su siralar. Kimse kapimi calmaz ins.

Haber verip gelse kapida kalmazdi Birak dursun orda
Bu aralar okul , cocuk , koca derken cok stresliyim. Barut gibi dolaniyorum vallahi asarim keserim modundayim su siralar. Kimse kapimi calmaz ins.

Ahahahah insallah, yazık bizim elimize düşene

Sevindim canım güzel geçmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…