Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geceleri eşinden bağlandığın zaman yazabilirdin buraya da mesela :)
Bugün ki ödevi etiketi ben yapmadım, arkadaş yaptı, ben mazeretsiz iki günden fazla bir şey yazmayanları çıkarıyorum listeden
gün geçmiş oluyor bu yüzden olmaz diye düşünmüştüm neyse komple cikarabilirsiniz listeden teşekkür ederim :)

gün geçmiş oluyor bu yüzden olmaz diye düşünmüştüm neyse komple cikarabilirsiniz listeden teşekkür ederim :)
Gece bildirim yapabilirsin, önemli olan ben burdayım huuu diye ses etmek
Devam etmek istersen etiket yaparız

Gece bildirim yapabilirsin, önemli olan ben burdayım huuu diye ses etmek
Devam etmek istersen etiket yaparız
Yok teşekkür ederim şimdi esimin neti yok benim de bitince 22 sine kadar giremem gene aynı şey olur o yüzden kusura bakmayın yoksa katılmayı isterdim

Evi supurup birikmis utulerimi yapip kaldirdim sukur . Banyo yu cifledim dusakabini filan en son kendm dus aldm ama cok uykm var miskinlik var ustumde gece uykusu hc biseye benzemiyo iste smdi yatsam kizim yatirmiyor zsten
Eline sağlık canım imkanın varsa uyu yavrunla
Hangisine olur? Yapayim mi yapmayim mi nego ? Feslegen kokulu bisey olmaz dediydi
Yap bir şey olmazın, oluru

Ben bildirim istyorım sadece bu ara biraz bitkinim bugünde hasta oldum iş yapacak halim yok ondan çok ödevleri uygulayamıyorum

Şimdi beni.dağ gibi.bir.ütü ve yemek yapmak bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…