Düzenli Evimiz & Hayatımız

İlla buata yakın biyer vardır sıva üstü priz yaptırırsın.

Eh işte düne göre biraz daha iyiyim. Gitti çok şükür böcek perdesini taktım halı serdim iyi oldu çocuklara oynayacak alan oldu içerileri daha az kirletirler artık yani İnşallah
Balkon seviyor çocuklar girmezler içeriye

Vay vay maşallahh

Balkon seviyor çocuklar girmezler içeriye
İnşallah canım. Çok şükür ev de baya düzene girdi artık. Bi çocuk odası kaldı oraya da ranza çalışma masası alınacak inşallah eşim alırsa sorun bitecek. Tam olarak yerleşik düzen olmadığı için de çok çabuk karışıyor her yer.

Merhabalar nasılsınız umarım sağlıklar keyifler yerindedir. bu topiği seviyorum geçmişte gelmiştim ama bir türlü gruptaki arkadaşlar gibii düzenli olamadım. Veya işteyken hep plan yaptım eve gidince bu gün şurayı haledeyim dedim olmadı eve gelince çekyatda patâtes çuvalı gibi kaykıldım, kaldım kalkamadım

Bir selam vereyim istedim. şimdi evdeyim henüz! bende şey kafası var evi süpüdürdükten sonra işler bitti kafasına giriyorum bu gün evi süpürdüm sevindirik oldum gelip haber vereyim didim

Vay vay maşallahh
Negoo cuğum merhaba ben döndüm dolaştım tekrar geldim. bakındım biraz negoo bana ödev verir, guruba görev verir. bende yaparım dedim şu 20 gün kapanmada belki bahar temizliği gibi bişey olur diye düşündüm, ama şu araki durumlar nasıl ....

Hoş geldin.
İyi hatırlattın ya süpürge yapacaktım

Ranza epey derli toplu oluyor,klasik mi yoksa şu dolaplı masalı olanlardan mı olacak?
İnşaallah daimi olur düzenin de sende rahat edersin

Hoşgeldin bu aralar ödev vermiyorum,bahar temizliğini de çoğumuz Ramazan girmeden yaptık.Yapmayanlarda vardır tabi.Her gün aktif olup kendine buraya yazarak küçük hedefler vermekle başla olur mu

Hoşgeldin bu aralar ödev vermiyorum,bahar temizliğini de çoğumuz Ramazan girmeden yaptık.Yapmayanlarda vardır tabi.Her gün aktif olup kendine buraya yazarak küçük hedefler vermekle başla olur mu
Tamam negoocum her halde iki günün en büyük işi yürüyüşe gitmemdi umarım hergün veya gün aşırı yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…