Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün evde değildim arkadaşım doğum yaptı onun yanındaydım gitmeden evi toparladım bulaşık makinasını bosalttim 1 çekmeceyi düzenledim çöplerimi attim öyle çıktım evden şimdi dünden olan yemeğimin yanına takviye yapıp karnımızı dogurcaz çok acıktık cokkkk

Sağlıkla büyüsün minik
Afiyet olsun canım

Kız maaşallah hepsini nasıl yaptınn????

Dünkü yaptıklarım i yazmayı unutmuşum
Ev dip köşe temizlenmeye çalışıldı
Kislıklar çıkarılıp doğal olarak gardrop düzenlendi :)
Çamaşır yıkandı
Bugünse
Çekmece işi tamam bir de çamaşırlar toplanıp yenileri serilecek

Kızlar bütün İstanbullulara geçmiş olsun.
Rabbim beterinden korusun.
Amiin kizlar cok korkuttu bizi Allah im tekrar yasatmasin buyugunden korusun cumlemizi

Bugun evi supurdum
Klozet ve lavabo temizlendi
Tum musluklar cif ve posetle parlatildi
Caydanlik cif ve posetle parlatildi
Dun aksam balik kizartmistim o yuzden ocak tezgah tezgah arasi fayanslar ve aspirator yag sokucuyle temizlendi
Kizimin dolabi duzenlendi kuculenler ayrildi, kisliklar cikarildi yazliklar kaldirildi
Sadece yemek yapamadim 2 de depremden sonra aksam esim gelene kdr disarda durdum o da yemek yemem dedi hepimiz cok korktuk Allah im merhamet etsin biz aciz kullarina ...

Günaydın
İki gündür ev işlerinin yanından sağından bişeyler yapıyoruz
Ütüyü yaptım,dün evi topladım ,beslenme için Elmalı pasta yaptım,akşam yemeğini yaptım,dışarı çıkmam gerekti çıktım geldim .deprem konusundan biraz etkilendim gece doğru dürüst uyuyamadım
Bugün
Sabah üzeri Küçük kızın Veli toplantısı var okula gideceğim ondan sonra bir bebek Mevlüt’ü var kısmet olursa oraya gideceğim.

Kız maaşallah hepsini nasıl yaptınn????
Yaptım bir kuvvet işte :)
,
Öyle gerçekten Amin
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…