Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim sofram duruyır hala iftardan sonra bebeğim baya huysuzlanıyor
Emzirdim altını değiştirdim tekrar emzirdim uyuyana kadar emdi kalktım akşamı kıldım aha yatsı okundu
Şimdi soframı topluyorum bide çay koydum
Çok yorgunuö uykum var yaa

Ve çöp kovamı çamaşır suyu dökmüştüm baya bi beklettim onu durulayıp mutfağa koymam gerekiyor

İyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimi verdik toprağa daha küçük kızı 8 yaşında
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Rabbim bunları unutturacak acı vermesin inşallah

S Suskunhanim makinenin kendisi ne kadarmış
Ben de onu dedim adama yenisini alsam garantisi olur en azından diye 3,500 civarı bunlar dedi.ben de bayram onu, makine alsam bile nasıl gelecek bir de kaç katı diye kolaya kaçtım,inşallah pişman olmam.Bunun da bir yıl garantisi var bakalım.8 yıllık deyince şaşırdı, çok temiz kullanmissiniz dedi. Yoksa değiştirin derdim falan dedi.İnsallah keklenmemisimdir

Züpürgenin işleri
Dış kapının önündeki paspaslar, çöp kovaları, patates kovası vs yi yıkadım, ayakkabılığı sildim
Balkondaki çim halıyı yıkadım. Sedir , masa , sandalye vs yi sildim camekanın perdelerini (Pilise) de Yıkadım
Balkonu yıkadım
Balkondaki sedirin yastık kılıflarını yıkadım serdim, mandallar ve sepetini de elden geçtim
Vestiyeri iç , dış, üst sildim içindeki ev terliklerini dün yıkamıştım kurudular yerleştirdim
Kışlık ayakkabıları kaldırıp yazlıkları indirdim
Bi de günlük rutin ev işleri yemek , yatak ortalık toplama vs

Aminnn canım.Allah yardımcısı olsun çocukların

basin sagolsun canım Allah sabır versin

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun

Bugun yaptıklarım

Evi süpürdüm
Vileda yaptım
Toz aldım
Tuvaleti yıkadım
Mutfak dolaplarının dışını sildim
Buzdolabının içini dışını sildim
Bulasık makinasını sildim
Çamaşır attım serdim
Yemek yaptım çay faslı falan mutfak toplu uyucam birazdan cok uykum var bugun

Aminn insallah Rabbim kalanlara sabır versin başınız sagolsun çok üzüldüm cocuklar icin, insallah kolay atlatırlar

Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ölüm haberini bilmiyordum aklımdaydın hastaneden çıktımı diye soracaktım
İnşallah sorunsuz devam eder benimkide bozulmuştu 600 TL ye yaptılar çok şükür 8 ay oldu bidaha problem olmadı yenisinin iyi çıkacağınında garantisi yok elektronik eşya gerçekten şans işi benimki de 8 senede bozuldu kartı değişti

Başınız sağolsun canım
Benim makine de servise gittiğinde hiç kullanmadın mı abla dedi. Yok dedim yıllardır kullanıyorum. Hiç yağ yok da ondan dedi dedim ben sabunlayıp koyuyorum bulaşıkları makineyi durulasın diye kullanıyorum
bugün cuma takımda zibilyon tane iş var bilirsin
Kolay gelsin canım
Dua sayfasına takıldım
Ben de gittim kimse yok diye mutfağımı topladım sonra çocukların yanında sızmışım. Yeni uyandım kahve içip sahura bişeyler yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…