Bilmiyorum hiç canım bi ara 50 diye duymuştum yıl kaçtı bilemedimBı ara 20 diye hatırlıyorum ama yıl kaçtı bilemedimşimdi kac
bugün cuma takımda zibilyon tane iş var bilirsinBen gidiyim diye mi konuşmuyonuz
Ben de onu dedim adama yenisini alsam garantisi olur en azından diyeS Suskunhanim makinenin kendisi ne kadarmış
Dua sayfasına takıldımBen gidiyim diye mi konuşmuyonuz
Aminnn canım.Allah yardımcısı olsun çocuklarınİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimi verdik toprağa daha küçük kızı 8 yaşında
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Rabbim bunları unutturacak acı vermesin inşallah
basin sagolsun canım Allah sabır versinİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Aminn insallah Rabbim kalanlara sabır versin başınız sagolsun çok üzüldüm cocuklar icin, insallah kolay atlatırlarİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ölüm haberini bilmiyordum aklımdaydın hastaneden çıktımı diye soracaktımİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
İnşallah sorunsuz devam eder benimkide bozulmuştu 600 TL ye yaptılar çok şükür 8 ay oldu bidaha problem olmadı yenisinin iyi çıkacağınında garantisi yok elektronik eşya gerçekten şans işi benimki de 8 senede bozuldu kartı değiştiBen de onu dedim adama yenisini alsam garantisi olur en azından diye3,500 civarı bunlar dedi.ben de bayram onu, makine alsam bile nasıl gelecek bir de kaç katı diye kolaya kaçtım,inşallah pişman olmam.Bunun da bir yıl garantisi var bakalım.8 yıllık deyince şaşırdı, çok temiz kullanmissiniz dedi. Yoksa değiştirin derdim falan dedi.İnsallah keklenmemisimdir
Başınız sağolsun canımİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Benim makine de servise gittiğinde hiç kullanmadın mı abla dedi. Yok dedim yıllardır kullanıyorum. Hiç yağ yok da ondan dediBen de onu dedim adama yenisini alsam garantisi olur en azından diye3,500 civarı bunlar dedi.ben de bayram onu, makine alsam bile nasıl gelecek bir de kaç katı diye kolaya kaçtım,inşallah pişman olmam.Bunun da bir yıl garantisi var bakalım.8 yıllık deyince şaşırdı, çok temiz kullanmissiniz dedi. Yoksa değiştirin derdim falan dedi.İnsallah keklenmemisimdir
Kolay gelsin canımbugün cuma takımda zibilyon tane iş var bilirsin
Ben de gittim kimse yok diye mutfağımı topladım sonra çocukların yanında sızmışım. Yeni uyandım kahve içip sahura bişeyler yapacağım.Dua sayfasına takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?