Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oy kuzum benimRabbim başka acı göstermesin,mekanı cennet olsun
Bir yıl garantisi varmış,sorun olmaz inşallah bakalim
Tabii o zamanlar sabunlayıp koyuyordum artık direk ters çeviriyorum
Şaka yapıyorsun sanmıştım ilk başta
Erken kalkan erken yol alır dedik mutfak masa sandalyesini sildim, buzdolabını sildim şimdiye kadar he hey
Hay maşallah
Surda olmayı tek isteyen ben değilim değil mi pazardan geldim biraz önce, çiçeklerde gözüm kaldı

Ders olmayınca kalkış saatimi uzattik bugün biraz 9.30 gibi kalkıp pazara gittim, markete falan uğradım.Simdi hepsi yerleştirilmesi bekliyor.Evi süpürmek ve makineyi çalıştırmak lazım Pazarlıkları yerleştirmeden buzdolabı da elimden ölmeli.Var mi maratona gelen.13.20 gibi baslarim

Ğ
Görümcem de öyle yapıyor bildiğin leğene sabunlu su yapıp bulaşıkları köpürtüp koyuyor makineye neyse ki sen bırakmışsın
Aynen canım ben de öyle yapardım bıraktım şimdi puding vs yaptığımda bile boşalttığım gibi makineye kapatıyorum hiç ortam yok benim de

Sagolun kızlar kadir gecemiz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin insallah. Her sene kadir gecesinde oruc tutamıyorum ben ya hep böyle denk geliyor
Ben yine iş başındayım perde yıkıyorum bazı camlar yine battı yagmur vurunca onları sildim daha bitmedi isim bitince yazarım

Nasıl iyi mi oğlun
Iyiymiş Negoo, çok şükür
Kardiyoloji, nöroloji ve çocuk doktorunu gezdik sırasıyla.
Erken doğuma bağlı beyin kanaması olmuştu, kanama alanı duruyordu daha, o geçmiş tamamen, en çok ona sevindim Bugun bana Bayram günü oldu.
Rabbim bugün benim yüzümü güldürdügü gibi bütün annelerin, herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağı topladım makinayı doldurdum
Paspasları makinaya attım çalıştırdım
Bütün nevresimleri değiştirdim
Paspasları astım
1 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Makinaya yine çamaşır attım çalıştırdım birazdan asıcam
Klozeti ve lavaboyu yıkadım
Çiçeğimin yaprakları soldu onları kopardım
Bide salon oyuncak doluydu kızımla birlikte topladık

Çok şükür çok mutlu oldum canım gözün aydın Allahım bütün hastalara şifa versin inşAllah

Aminn insallah gözünüz aydın çık sevindim

Bulasık makinasını yerleştirdim
Kahvaltı hazırladım kızımla kendime cıkanları elimde yıkadım
Evi dün süpürmüştüm dip köşe bugun yüzeysel bi süpürge tuttum
Banyoyu yıkadım
Oturma odası salon yatak odasının camları sildim
Salonun perdelerini yıkıyorum birini astım diğeri yıkanıyor hala
Kişisel bakım yaptım biraz

Amin Inşallah bugün çok temizlik iş yapmıyoruz daha çok ibadet o yüzden yazabileceğim tek şey bugünlük bu çok telefonuda almayacağım elime herkesin ettiği kalbinden geçen dualar kabul olsun ölenlerin yaşayanların herkesin ruhu huzur bulsun inşallah

Nego canım bişey sorcam.
Rizzoli ve Isles dizisinde Sessiz kız kitabını da uyarlamışlar mı? Ben o kitabı çok sevdim izlemek isterim varsa
Canım dizi çok eski,tüm sezonu izleyebilitsin,belki bir bölümde çekmişlerdir hatırlamıyorum hiç

Çok şükür canım çok sevindim,gözünaydın
Aminnn
Bende aynı şekilde inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…