Oy kuzum benimİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimi verdik toprağa daha küçük kızı 8 yaşında
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Rabbim bunları unutturacak acı vermesin inşallah
Bir yıl garantisi varmış,sorun olmaz inşallah bakalimCanım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ölüm haberini bilmiyordum aklımdaydın hastaneden çıktımı diye soracaktım
İnşallah sorunsuz devam eder benimkide bozulmuştu 600 TL ye yaptılar çok şükür 8 ay oldu bidaha problem olmadı yenisinin iyi çıkacağınında garantisi yok elektronik eşya gerçekten şans işi benimki de 8 senede bozuldu kartı değişti
Şaka yapıyorsun sanmıştım ilk baştaTabii o zamanlar sabunlayıp koyuyordum artık direk ters çeviriyorum
Hay maşallahErken kalkan erken yol alır dedik mutfak masa sandalyesini sildim, buzdolabını sildim şimdiye kadar he hey
Surda olmayı tek isteyen ben değilim değil miHayırlı sabahlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun.Affedilenlerden olalım inşaAllah
Eki Görüntüle 2844625
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA
@McGrath
Aynen canım ben de öyle yapardım bıraktım şimdi puding vs yaptığımda bile boşalttığım gibi makineye kapatıyorum hiç ortam yok benim deGörümcem de öyle yapıyor bildiğin leğene sabunlu su yapıp bulaşıkları köpürtüp koyuyor makineye neyse ki sen bırakmışsın
Nasıl iyi mi oğlunTünaydın hanımlar, kadir geceniz mübarek olsun
Biz sabahtan beri hastanedeydik, oğlanın bütün kontrolleri buguneydi, anca simdi dönüyoruz.
Geçmiş olsun canım nasıl çıktı sonuçlar?Tünaydın hanımlar, kadir geceniz mübarek olsun
Biz sabahtan beri hastanedeydik, oğlanın bütün kontrolleri buguneydi, anca simdi dönüyoruz.
Iyiymiş Negoo, çok şükürNasıl iyi mi oğlun
Çok şükür çok mutlu oldum canım gözün aydınIyiymiş Negoo, çok şükür
Kardiyoloji, nöroloji ve çocuk doktorunu gezdik sırasıyla.
Erken doğuma bağlı beyin kanaması olmuştu, kanama alanı duruyordu daha, o geçmiş tamamen, en çok ona sevindimBugun bana Bayram günü oldu.
Rabbim bugün benim yüzümü güldürdügü gibi bütün annelerin, herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Aminn insallah gözünüz aydın çık sevindimIyiymiş Negoo, çok şükür
Erken doğuma bağlı beyin kanaması olmuştu, kanama alanı duruyordu daha, o geçmiş tamamen, en çok ona sevindimBugun bana Bayram günü oldu.
Rabbim bugün benim yüzümü güldürdügü gibi bütün annelerin, herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Çok sağol canım,Geçmiş olsun canım nasıl çıktı sonuçlar?
Amin Inşallah bugün çok temizlik iş yapmıyoruz daha çok ibadet o yüzden yazabileceğim tek şey bugünlük bu çok telefonuda almayacağım elime herkesin ettiği kalbinden geçen dualar kabul olsun ölenlerin yaşayanların herkesin ruhu huzur bulsun inşallahHayırlı sabahlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun.Affedilenlerden olalım inşaAllah
Eki Görüntüle 2844625
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA
@McGrath
Canım dizi çok eski,tüm sezonu izleyebilitsin,belki bir bölümde çekmişlerdir hatırlamıyorum hiçNego canım bişey sorcam.
Rizzoli ve Isles dizisinde Sessiz kız kitabını da uyarlamışlar mı? Ben o kitabı çok sevdim izlemek isterim varsa
Çok şükür canım çok sevindim,gözünaydınIyiymiş Negoo, çok şükür
Bende aynı şekilde inşaallahAmin Inşallah bugün çok temizlik iş yapmıyoruz daha çok ibadet o yüzden yazabileceğim tek şey bugünlük bu çok telefonuda almayacağım elime herkesin ettiği kalbinden geçen dualar kabul olsun ölenlerin yaşayanların herkesin ruhu huzur bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?