- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Görümcem de öyle yapıyor bildiğin leğene sabunlu su yapıp bulaşıkları köpürtüp koyuyor makineye neyse ki sen bırakmışsınTabii o zamanlar sabunlayıp koyuyordum artık direk ters çeviriyorum
Profil mesajlarının altında atışmayı hiç affetmiyor muneUfak bir atışmayla hemen ban geliyor mu ya hiç başıma gelmedi geçmiş olsunBonus fırsata çevirip tüm bayram temizliği bitmiştir inşallah
Kolay gelsin benimde mutfak fena bir günde bitmez zanedersemGünaydın kızlarbugün nereye odaklansam mutfak gözümü korkutuyor
halılar yıkamada Bugün yarın gelir mutfağı bitirebilsem keşke ama bi kısmını da halletsem de iyidir.Kolay gelsin benimde mutfak fena bir günde bitmez zanedersemevde olsaydım sana eşlik ederdim iyi olurdu
Kuzu gerçekten 7.30da mi kalktın, hay maşallah nasıl kalkıyorsunuz o saatte yaaGünaydın kızlarbugün nereye odaklansam mutfak gözümü korkutuyor
Ben uyandım mı geri yatamıyorum bir de evin halini görsen kafam dolu ya milyon tane iş var hiç yatamadım döndüm durdum en son kalkıp işe koyuldumKuzu gerçekten 7.30da mi kalktın, hay maşallah nasıl kalkıyorsunuz o saatte yaahamile olduğun için diyorum yani ben niye kalkamıyorum
Valla masallah canimBen uyandım mı geri yatamıyorum bir de evin halini görsen kafam dolu ya milyon tane iş var hiç yatamadım döndüm durdum en son kalkıp işe koyuldum
Eline sağlıkBaşınız sağolsun canım
Benim makine de servise gittiğinde hiç kullanmadın mı abla dedi. Yok dedim yıllardır kullanıyorum. Hiç yağ yok da ondan dedidedim ben sabunlayıp koyuyorum bulaşıkları makineyi durulasın diye kullanıyorum
Kolay gelsin canım
Ben de gittim kimse yok diye mutfağımı topladım sonra çocukların yanında sızmışım. Yeni uyandım kahve içip sahura bişeyler yapacağım.
Eline sağlık,kesinlikle
Eline sağlıkErken kalkan erken yol alır dedik mutfak masa sandalyesini sildim, buzdolabını sildim şimdiye kadar he hey
Aminnn inşAllahHayırlı sabahlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun.Affedilenlerden olalım inşaAllah
Eki Görüntüle 2844625
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Hayırlı sabahlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun.Affedilenlerden olalım inşaAllah
Eki Görüntüle 2844625
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Amin inşallah kandilimiz mübarek olsunHayırlı sabahlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun.Affedilenlerden olalım inşaAllah
Eki Görüntüle 2844625
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?