- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.219
- 598
Bir de mutfağın camını sildim perdeleri yıkandı astımZüpürge Bugün ne yaptı
Buzdolabını iç dış sildi örtülerini yıkadı içindekileri sildi tekrar yerleştirdi
Mutfak masa-sandalyelerini sildi
Bulaşık makinesini boşalttı
Yatakları topladı
Halılar geldi yıkamadan eşimin yardımıyla dolapları, mobilyaları, beyaz eşyaları o çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik
Akşam yemeğini hazırladım
Çok sağol canımbasin sagolsun canım Allah sabır versin
Aminn canımAminnn canım.Allah yardımcısı olsun çocukların
Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Amin canım inşallahAminn insallah Rabbim kalanlara sabır versin başınız sagolsun çok üzüldüm cocuklar icin, insallah kolay atlatırlar
Yaşı genç atlatır diye düşündük durumuda iyiye gidiyordu ama takdiri ilahiCanım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ölüm haberini bilmiyordum aklımdaydın hastaneden çıktımı diye soracaktım
İnşallah sorunsuz devam eder benimkide bozulmuştu 600 TL ye yaptılar çok şükür 8 ay oldu bidaha problem olmadı yenisinin iyi çıkacağınında garantisi yok elektronik eşya gerçekten şans işi benimki de 8 senede bozuldu kartı değişti
Allah razı olsun canımBaşınız sağolsun canım
Benim makine de servise gittiğinde hiç kullanmadın mı abla dedi. Yok dedim yıllardır kullanıyorum. Hiç yağ yok da ondan dedidedim ben sabunlayıp koyuyorum bulaşıkları makineyi durulasın diye kullanıyorum
Kolay gelsin canım
Ben de gittim kimse yok diye mutfağımı topladım sonra çocukların yanında sızmışım. Yeni uyandım kahve içip sahura bişeyler yapacağım.
Aminn canım inşallahOy kuzum benimRabbim başka acı göstermesin,mekanı cennet olsun
Bir yıl garantisi varmış,sorun olmaz inşallah bakalim
Şaka yapıyorsun sanmıştım ilk başta
Hay maşallah
Surda olmayı tek isteyen ben değilim değil mipazardan geldim biraz önce, çiçeklerde gözüm kaldı
ZupurgecigimBir de mutfağın camını sildim perdeleri yıkandı astım
Merdiven var bizim canım en üst basamağa çıkıp asıyorum sen bana bakma herüfüne astır benimki geç uyuyup geç uyanıyor perdeyi de nemli asıyorum onu bekleyemem diye astımZupurgecigimhamilelikte perde asmakta bır sıkıntı var mı kii. Hani uzaniyoruz falan ya bir süre. Eğer bir sıkıntı yoksa benim de yıkamam lazım da
Bende de var merdiven de cesaret edemedim canımMerdiven var bizim canım en üst basamağa çıkıp asıyorum sen bana bakma herüfüne astır benimki geç uyuyup geç uyanıyor perdeyi de nemli asıyorum onu bekleyemem diye astım
Çok çok üzüldüm canım ölüm kimse için kolay değilken bir de çocuklar için çok daha etkileyici oluyor Rabbim onlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah dizindensiniz sağ olsunİyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimi verdik toprağa daha küçük kızı 8 yaşında
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Rabbim bunları unutturacak acı vermesin inşallah
Damacana işi bende ama buzdolabı bilemedim çünkü bugün çapa yapmayı planliyoruz9 mayıs ödevi
Bulaşık makinesi iç dış temizlemek
Damacana kullananlar,su pompasını yıkamak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 2845357
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
74FRIDA
McGrath
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?