Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün yaptıklarımı ve bugün yaptıklarımı kısaca yazıcam bende telefonu bırakıcam bugünlük

Dün
Bütün evi süpürdüm sildim toz aldım
Bebeğimin çamaşırlarını yıkadım astım
İftara yemek yaptım
Çöp kovasını yıkadım
Duşakabini yıkadım
Bulaşık makşnesini boşalttım doldurdum

Bugün
Evi toparladım
Havalandırdım
Beyazları yıkadım yeni bitti asıcam
Cüzlerimi okudum
Yemek hazırlıcam akşama ve mutfağımı toplıcam

Herkese bol ibadetli geceler

Züpürge Bugün ne yaptı
Buzdolabını iç dış sildi örtülerini yıkadı içindekileri sildi tekrar yerleştirdi
Mutfak masa-sandalyelerini sildi
Bulaşık makinesini boşalttı
Yatakları topladı
Halılar geldi yıkamadan eşimin yardımıyla dolapları, mobilyaları, beyaz eşyaları o çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik
Akşam yemeğini hazırladım

Bir de mutfağın camını sildim perdeleri yıkandı astım

Yaşı genç atlatır diye düşündük durumuda iyiye gidiyordu ama takdiri ilahi

Allah razı olsun canım

Aminn canım inşallah

Zupurgecigim hamilelikte perde asmakta bır sıkıntı var mı kii. Hani uzaniyoruz falan ya bir süre. Eğer bir sıkıntı yoksa benim de yıkamam lazım da
Merdiven var bizim canım en üst basamağa çıkıp asıyorum sen bana bakma herüfüne astır benimki geç uyuyup geç uyanıyor perdeyi de nemli asıyorum onu bekleyemem diye astım

Merdiven var bizim canım en üst basamağa çıkıp asıyorum sen bana bakma herüfüne astır benimki geç uyuyup geç uyanıyor perdeyi de nemli asıyorum onu bekleyemem diye astım
Bende de var merdiven de cesaret edemedim canım neyse dediğin gibi en iyisi eşime astirmak

Çok çok üzüldüm canım ölüm kimse için kolay değilken bir de çocuklar için çok daha etkileyici oluyor Rabbim onlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah dizindensiniz sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…