- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Ben hep siliyorum canım beze döküyorum cifi cizmedi amacalisma masasini keçeli kalem ve tükenmez kalemle ciziktirmisler napsam cikar cif cizer mi masayi ?
kk birinci noteri senin ütün vardi 3 5 6 gün once bitti mi onlar bitmediyse ikindi sonrasi eşlik edim mi
Ben pide yapacam canım. Yanına bi de salata. Kolay oluyor bence yemekten daha pratik geliyor banavalla bitmedi bahaneyle ben de yaparım iyi olur aysom
akşama ne yemek yapıyonuz yayemek gelmiyo artık aklımıza
süper o zamanvalla bitmedi bahaneyle ben de yaparım iyi olur aysom
akşama ne yemek yapıyonuz yayemek gelmiyo artık aklımıza
Olsun çekirge mühim olan kendine iş bulmak,aslansınbulasik makinasi temiz yeni halletmistim. onun yerine buzdolabni temizleyeyim. damacanam yok onun yerine banyoyu temizleyim cok alakali ikiside zaten
silemicez yani
Hasta olurum kız öyle bir rüzgar var. Balkonda devrilmedik bir şey kalmadıyarın nasip
Arka sırayı yine üçlemişler
Nasıl gittin yasak değil mi? Arefe günü gidemiycem diye üzülüyorum günlerdirAnneciğimin mezarındaydım içim söküldü gün içinde de devam etti.
Çizmez de kolonya dene öncecalisma masasini keçeli kalem ve tükenmez kalemle ciziktirmisler napsam cikar cif cizer mi masayi ?
Nasıl gittin yasak değil mi? Arefe günü gidemiycem diye üzülüyorum günlerdir
Ay daha ne istiyorsunsüper o zaman
yemek isini ne dediysem kocam ben halletcem dedi yandık yinebilmiyorum ne yapcak.
corbayla firinda sebzeli köfte ?
Ne çıktı sonuçları? Babamın da mezarı yeşermiş,abim çim ekmişti.Göremedim hala.Kontrole götürdüm ya kızı dönerken uğradım yol üstüydü hemen.
Her yerde çiçek açmış yeni çiçekler dikilmiş mis gibi kokuyor ilk kez bir mezarlıkta bu kadar huzur buldum anlatamam nego başka bişeydi
Bugün daha ağlamadım gözlerim çok ağlrıyodu beklettim bu saate kadar ablamın anneler gününü kutlıycamNe çıktı sonuçları? Babamın da mezarı yeşermiş,abim çim ekmişti.Göremedim hala.
Dün bende sen gibiydim hala da çöküntüdeyim
sonu bana patliyo o da uyusun bi köşedeAy daha ne istiyorsunbenimki koltukta horluyor şu an
Ben pide yapacam canım. Yanına bi de salata. Kolay oluyor bence yemekten daha pratik geliyor banaçünkü yemek hem çorba hem yemek falan filan..
Hoşgeldin bonus❤ Özledik vallahi
süper o zaman
yemek isini ne dediysem kocam ben halletcem dedi yandık yinebilmiyorum ne yapcak.
corbayla firinda sebzeli köfte ?
evet az bulasik cikar ondanbizim aklımıza yemek de gelmiyo
öyle birbirimize bakiyoz
eşine de fırında patates yapsıntavaya da köfte ya da tavuk tamam işte
evet az bulasik cikar ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?