- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Hayır hayır boyumun ölçüsünü aldım. Kpss ye hazırlanıyorum. Özel sektör çok zorAllah herkesin yardımcısı olsun. 2 ay yetti bana :)
Sabahtan beri sular yok :/ site yönetimi kesmiş yaaa sabırrrrr
MaşaAllah sanaÇok yoruldum çookk dahada sanki hiç birşey yapmamış gibiyim
Sabah 2 tane yolluk yıkadım shaggy olanlardan
Salon halısını sildim koltukları sildim
Camlarını sildim
Koltuklarını çekip altlarını sildim kapısını sildim
Örtüsü yıkandı halıyı serdim örtüyü daha seremedim
Balkonun halısınıda yıkadım serdim kuruyor kanepesini çektim altını sildim birazdan perdesini atacağım makineye
Mutfagın perdesini attım yıkandı ütüleyip asacağım camlarını sildim
Balkondan başlayıp heryeri süpürdün sildim iki makine çamaşır yıkandı birini astım kurudu topladım öbürünü asmadım daha oğlana yemek yedirdim uyuttum şimdi bu arada çiçekleirmi temizledim suladım şimdi baklava yapacağım hamurunu sabahtan yoğurdum oğlan kalkana kadar bitiririm şnşallah akşama yemekte düşünmedim sanırım makarnayla geçiştşreceğiz dünde akşamakadar mutfaktan çıkamadım bütün dolapları boşalttım sildinyıkadım yerleştirdim bayram geleydi rahatça oturaydık
Sarma istersen yapayım dedim eşime boş ver yapma bir şey dedi.
Ben memnun kaldım sürekli kullanmasam da parlatıyor bence tülüKİzlar bugün denedimama mesajlarınızı perdeyi aştıktan sonra gördüm
YouTube'dan baktım, tableti atıyorlar ama yoruma kapalı olunca iskillendim, suda eritip attımpek de bı parlaklığını fark etmedim.Kkinci tule bildiğim gibi sabunla devam edicim
![]()
Biliyorum hamarat çekirgeGeçen hallettim biliyorsun![]()
Kızın yazlık kışlık küçülen küçülmek üzere olanları ayırdım kaldırdım. Nefret ediyorum bu işten kafama gülle oturdu resmen![]()