• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayır hayır boyumun ölçüsünü aldım. Kpss ye hazırlanıyorum. Özel sektör çok zor 😂😂 Allah herkesin yardımcısı olsun. 2 ay yetti bana :)

Sabahtan beri sular yok :/ site yönetimi kesmiş yaaa sabırrrrr

Çok yoruldum çookk dahada sanki hiç birşey yapmamış gibiyim
Sabah 2 tane yolluk yıkadım shaggy olanlardan
Salon halısını sildim koltukları sildim
Camlarını sildim
Koltuklarını çekip altlarını sildim kapısını sildim
Örtüsü yıkandı halıyı serdim örtüyü daha seremedim
Balkonun halısınıda yıkadım serdim kuruyor kanepesini çektim altını sildim birazdan perdesini atacağım makineye
Mutfagın perdesini attım yıkandı ütüleyip asacağım camlarını sildim
Balkondan başlayıp heryeri süpürdün sildim iki makine çamaşır yıkandı birini astım kurudu topladım öbürünü asmadım daha oğlana yemek yedirdim uyuttum şimdi bu arada çiçekleirmi temizledim suladım şimdi baklava yapacağım hamurunu sabahtan yoğurdum oğlan kalkana kadar bitiririm şnşallah akşama yemekte düşünmedim sanırım makarnayla geçiştşreceğiz dünde akşamakadar mutfaktan çıkamadım bütün dolapları boşalttım sildinyıkadım yerleştirdim bayram geleydi rahatça oturaydık
MaşaAllah sana😍 bayram telaşı yok bu sene bende,zaten bayram sevinci de yok.Her anlamda buruk,eksiğim.
Sarma istersen yapayım dedim eşime boş ver yapma bir şey dedi.
Kİzlar bugün denedim🙈 ama mesajlarınızı perdeyi aştıktan sonra gördüm🤭
YouTube'dan baktım, tableti atıyorlar ama yoruma kapalı olunca iskillendim, suda eritip attım🙈 pek de bı parlaklığını fark etmedim.Kkinci tule bildiğim gibi sabunla devam edicim🙈
Ben memnun kaldım sürekli kullanmasam da parlatıyor bence tülü
Geçen hallettim biliyorsun :KK8:
Biliyorum hamarat çekirge💪
Kızın yazlık kışlık küçülen küçülmek üzere olanları ayırdım kaldırdım. Nefret ediyorum bu işten kafama gülle oturdu resmen :KK34:
😅😅

Şunu aldım bugün yaradana kurban olurum nasıl bi güzellik

received_146980420667210.webp

hızlı yaşadım genç öldüm misali basladigim gibi gitmedi 😁
evi süpürüp sildim
camasirlari hallettim
yemek yaptim
cocuklari doyurdum temizledim mutfagi
alt dolaplarin icini sildim düzenledim
ödevide yaptim
o kadar sey varken vileda kovasini hırpalayarak yikamak istiyorum 😁
belki devami gelir 🤓

Züpürge perişan züpürge pert
Sabah çocuk odasına girdim
⚜️kızımın dolabını düzenledim , iç,dış,üst sildim
⚜️Derin dondurucunun raflarını çıkarıp temizleyip yeniden yerleştirdim
⚜️Çocuk odasının camını sildim perdesi yıkandı eşim astı
⚜️Alışverişe gittik geldik onları yerleştirdim
⚜️Yemek yaptım , mutfağı toparladım

Valla öyle 1-2 kişi değil baya ciddi anlamda çok kişiden okudum. Ya kötü koku oldu ya da bozuldu yazan. Hepsinin de tabletten sonra bozulacağı tuttuysa tesadüfse bilemem. Fatihbank da sirke ve tablet kullanmayın diye post atmıştı.
Ben yumuşatıcı yerine yıllardır sirke kullanıyorum hicbir şey olmadı çok şükür

Kızın yazlık kışlık küçülen küçülmek üzere olanları ayırdım kaldırdım. Nefret ediyorum bu işten kafama gülle oturdu resmen :KK34:
Ayyy bende çok sevmem bir yandan dolabı boşaltıp silmek hoşuma gidiyor ama bir yandan heryer cümbüş ve kolay bitmiyor

Neler yaptım

🌵Yatakları düzelttim
🌵Evi çok dağıtmışlardı topladım,oyuncakları babaları toplatmış onları görmedim neyseki😅
🌵Mutfak tezgahlarını,dolap kapaklarında elimin değdiği yerleri sildim
🌵Ocağı sildim,aspiratörü üstten sildim
🌵Fırını temizlesem diye aklımdan geçirirken kocam asperoxla geldi😅 fırını içini telledim sildim,demirini telledim
🌵Mutfak masa sandalyelerini sildim
🌵Elde yıkananları kaldırdım
🌵Marketten gelen meyve sebzeyi yıkadım yerleştirdim
🌵Peynir,zeytin vs i saklama kaplarına yerleştirdim
🌵Dondurucuya koyulacakları koydum
🌵Balkonu sildim
🌵Çamaşır astım
🌵Fidelerimi,çiçeklerimi suladım sevdim😍
🌵Karanfili yeni saksısına diktim
🌵Tüm evi süpürdüm,dip köşe yapacaktım ama hiç canım istemedi

✔️Yemeğim var
Maşallah masallah

Bugün yaptiklarim:
🌼Rutin evi supurdum,
🌼Bulaşıkları yerleştirdim,
🌼Camaşır yıkadım,
🌼Okumalarimi yaptım,
🌼Baharat paketlerini koyduğum kutuyu degistirdim,
🌼Açık paketleri lastikledim, baharatları koyduğum dolabı düzenledim.
🌼Mutfakta sandalye yok bizim, ufak ütü masasindan hallice bir masa vardı tee bekarken aldığım, orayı toparladım.

Bu aralar işler çok yogun, şöyle bir ağız tadıyla temizlik yapamadım kaç gündür. Cocukcagzima kedimin ismiyle seslendim, artık kafa o kadar gitti :KK14:

Bir de ocağın büyük gözünü bozdum galiba ya kızlar 😔 bu yaktigimiz kısmını çıkarınca boşluk kalıyor ya, oraya dayadım cifi, iyice ağzına kadar köpürdü 😔 bir güzel sildim, kağıt havlu da koydum suyu emsin diye ama yanmıyor şimdi ocak 😔 napabilirim sizce?

Bugün yaptiklarim:
🌼Rutin evi supurdum,
🌼Bulaşıkları yerleştirdim,
🌼Camaşır yıkadım,
🌼Okumalarimi yaptım,
🌼Baharat paketlerini koyduğum kutuyu degistirdim,
🌼Açık paketleri lastikledim, baharatları koyduğum dolabı düzenledim.
🌼Mutfakta sandalye yok bizim, ufak ütü masasindan hallice bir masa vardı tee bekarken aldığım, orayı toparladım.

Bu aralar işler çok yogun, şöyle bir ağız tadıyla temizlik yapamadım kaç gündür. Cocukcagzima kedimin ismiyle seslendim, artık kafa o kadar gitti :KK14:

Bir de ocağın büyük gözünü bozdum galiba ya kızlar 😔 bu yaktigimiz kısmını çıkarınca boşluk kalıyor ya, oraya dayadım cifi, iyice ağzına kadar köpürdü 😔 bir güzel sildim, kağıt havlu da koydum suyu emsin diye ama yanmıyor şimdi ocak 😔 napabilirim sizce?

İyice kurusun yanar bence

Kaç saat oldu Bonus ya yanmıyor hala 😔 sabaha kadar bekliyim de bir daha bir silerim iç kısımlarını olmadı

Daha hiç silme canım sök bence kafayı çıkar öyle kurusun.
İçine geçmiştir anca kurur.

Aslında iyi değil böyle temizlemek sigortayı bile attırır.

İyi tarafından bakalım yanmıyor ama temmiz 😬

Daha hiç silme canım sök bence kafayı çıkar öyle kurusun.
İçine geçmiştir anca kurur.

Aslında iyi değil böyle temizlemek sigortayı bile attırır.

İyi tarafından bakalım yanmıyor ama temmiz 😬
Sen böyle yazınca instada gördüğüm video geldi aklıma. O boşluklara lavabo açıcı dökmüşler üzerine kaynar su. Sonra kesiliyor video tertemiz ocak gözü çıkıyor. Pek inanmadım :D

Neler yaptım
🦋Salonu süpürdüm sildim
🦋Koridoru süpürdüm sildim
🦋Mutfak topladım
🦋Makineyi boşalttım doldurdum
🦋Mutfak masasını sildim
🦋Ocağı sildim
🦋Yemek yaptım
🦋Diyetisyene gittim markete gittim
🦋Mutfağı süpürdüm sildim
🦋Oyuncakları ayırdım kırıkları attım
🦋Kavanozları ayırdım fazlalıkları attım
🦋Tezgah altındaki dolabı boşalttım sildim yerleştirdim
🦋Kileri düzenledim
🦋Arka tezgahı boşalttım sildim
🦋Yemekten sonra mutfak topladım
🦋Elde yıkanacakları yıkadım
🦋Makineyi çalıştırdım
🦋Banyoyu sildim
🦋Salonu tekrar topladım sildim
🦋Yatak odasını süpürdüm
🦋Tüm gün çocukların arkasını topladım
🦋Çamaşır yıkadım serdim şimdi topladım katılıyorum
🦋Sahura kadar yapacak iş bulurum yine

Yani bugün yine hiç oturmadım

🦋Tesbihlerimi de çektim
🦋Yarım saat kitap okuyacağım inşallah

Ben yumuşatıcı yerine yıllardır sirke kullanıyorum hicbir şey olmadı çok şükür
Valla ben okuduğumu yazdım. Ama şeye de benziyor olabilir yıllardır sigara içiyorum kanser olmadım gibi. 😅ben de senede 2 kere 5 kilo sirkeyle yıkardım çamaşır makinesini. Zamanla iğrenç bi koku musallat oldu makineyi değiştirmek zorunda kaldık. O zaman sirkeye bağlamadım tabii de işte bu fatihbankı dinleyince olabilir dedim. Bütün servisler zararlı diyor bilmiyorum yani benim alanım değil.

Valla ben okuduğumu yazdım. Ama şeye de benziyor olabilir yıllardır sigara içiyorum kanser olmadım gibi. 😅ben de senede 2 kere 5 kilo sirkeyle yıkardım çamaşır makinesini. Zamanla iğrenç bi koku musallat oldu makineyi değiştirmek zorunda kaldık. O zaman sirkeye bağlamadım tabii de işte bu fatihbankı dinleyince olabilir dedim. Bütün servisler zararlı diyor bilmiyorum yani benim alanım değil.
Hakli olabilirsin şüpheye düştüm şimdi ama yumusaticida zararlı düşünüyorum çünkü durulama olmuyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen biyik şuan

Back
X