• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

JES JES perde programim 40 da benim devir ayarini calisirken düsüremiyo musun? beklemeye al yada baştan ac devirini düsür ama 800 de kırışmaz sanki
Düşürebiliyorumm zaten çalıştırmadım daha. Sabunun yarısını rendeleyip koydum deterjanı koydum bekliyorum daha.

Şu hacı şakirin kare sabunu kızlar ulan oda fazla gelmesin yarısı perdeler sabunlu çıkar sonra

Düşürebiliyorumm zaten çalıştırmadım daha. Sabunun yarısını rendeleyip koydum deterjanı koydum bekliyorum daha.

Şu hacı şakirin kare sabunu kızlar ulan oda fazla gelmesin yarısı perdeler sabunlu çıkar sonra
Bence çeyreğinden bile az olsun yeter zaten cok köpürüyor

Bende perde programı varmış 40 derece 800 devir diyor 2 saat 17 dk bu çok fazla değil mi ya perdeler hoşaf olmasın sonra 😢😢
Perde programıysa sıkıntı olmaz ama Kırışır dersen. 1 saatlik program da 30 derece 400 devirde sıkmayı ayarla.

Yettim kız noldu :KK70:
musluk suyu allah aşkına siz bana dün ne demiştiniz benim perdeler çok kirli değil. Maküna da da perde programı var benim ama 40 derece 800 devir diyor 2.17 dk perdeler sakız olmasın sonra ?

Birde hacışakirin yarısı 4 camın güneşliği için fazla gelir mi ?

musluk suyu allah aşkına siz bana dün ne demiştiniz benim perdeler çok kirli değil. Maküna da da perde programı var benim ama 40 derece 800 devir diyor 2.17 dk perdeler sakız olmasın sonra ?

Çok kirli değilse fazla gelir. Çeyrek koy. Kırıştırır dersen 1 saatlil programda 30 derece 400 devirde sıkmayı ayarla yıka. Bir şey olmaz panik olma

cok köpürebilir az at sabunu
Yıkama saatleri aynı benimkiyle de o yüzden sordum aynı sayılırmış. Deviri 600e al sabunu da azalt besmele çek çalıştır bence artık ne olacaksa olsun 😂😂
Tamambak bi avuç geri alıyorum perdelere bişey olursa hepinizi tek tek bulurum son 10 dk iyi süşünün düğmeye basacağım yoksa

4 güneşiliği aynı anda mı yıkıyorsun

Back
X