- 13 Ağustos 2020
- 15.805
- 89.780
- 598
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Musluk başına çok güldüm![]()
Kızlar bi durun gözünüzü sevem be
Olur olur benimkilerde öyle sade tül. Güneşliklerim stor ama o nasıl olur bilmem tüllerde iyi oluyor. Makinan da arçelik miBenim perdelerim klasık beyaz saten güneşlik ve desemli tül hami anne evleri gibi, afilli filan değil olur mu diyorsun ?
Yettim kız nolduMusluk başı mıydı neydi adı musluklu olan bir arkadaşım vardı onu da etiketleyeyim o bana dün perde programım var demişti etiketleyin kızlar ne olur ya
Düşürebiliyorumm zaten çalıştırmadım daha. Sabunun yarısını rendeleyip koydum deterjanı koydum bekliyorum daha.JES perde programim 40 da benim devir ayarini calisirken düsüremiyo musun? beklemeye al yada baştan ac devirini düsür ama 800 de kırışmaz sanki
beko benim deOlur olur benimkilerde öyle sade tül. Güneşliklerim stor ama o nasıl olur bilmem tüllerde iyi oluyor. Makinan da arçelik mi![]()
Bence çeyreğinden bile az olsun yeter zaten cok köpürüyorDüşürebiliyorumm zaten çalıştırmadım daha. Sabunun yarısını rendeleyip koydum deterjanı koydum bekliyorum daha.
Şu hacı şakirin kare sabunu kızlar ulan oda fazla gelmesin yarısı perdeler sabunlu çıkar sonra
Perde programıysa sıkıntı olmaz ama Kırışır dersen. 1 saatlik program da 30 derece 400 devirde sıkmayı ayarla.Bende perde programı varmış 40 derece 800 devir diyor 2 saat 17 dk bu çok fazla değil mi ya perdeler hoşaf olmasın sonra![]()
Yıkama saatleri aynı benimkiyle de o yüzden sordum aynı sayılırmış. Deviri 600e al sabunu da azalt besmele çek çalıştır bence artık ne olacaksa olsunbeko benim de
musluk suyu allah aşkına siz bana dün ne demiştiniz benim perdeler çok kirli değil. Maküna da da perde programı var benim ama 40 derece 800 devir diyor 2.17 dk perdeler sakız olmasın sonra ?Yettim kız noldu![]()
Aç perdeyi musluğun başııııVezirgan başı şarkısı dolandı dilime![]()
![]()
Çok kirli değilse fazla gelir. Çeyrek koy. Kırıştırır dersen 1 saatlil programda 30 derece 400 devirde sıkmayı ayarla yıka. Bir şey olmaz panik olmamusluk suyu allah aşkına siz bana dün ne demiştiniz benim perdeler çok kirli değil. Maküna da da perde programı var benim ama 40 derece 800 devir diyor 2.17 dk perdeler sakız olmasın sonra ?
Birde hacışakirin yarısı 4 camın güneşliği için fazla gelir mi ?
cok köpürebilir az at sabunu
Tamambak bi avuç geri alıyorum perdelere bişey olursa hepinizi tek tek bulurum son 10 dk iyi süşünün düğmeye basacağım yoksaYıkama saatleri aynı benimkiyle de o yüzden sordum aynı sayılırmış. Deviri 600e al sabunu da azalt besmele çek çalıştır bence artık ne olacaksa olsun![]()
4 güneşiliği aynı anda mı yıkıyorsunmusluk suyu allah aşkına siz bana dün ne demiştiniz benim perdeler çok kirli değil. Maküna da da perde programı var benim ama 40 derece 800 devir diyor 2.17 dk perdeler sakız olmasın sonra ?
Birde hacışakirin yarısı 4 camın güneşliği için fazla gelir mi ?