Geçmiş olsin canmSağol canım, büyük oğlan hasta. Benimde başım dönmeye başladı, darlandım ondan heralde
28 Eylül Ödevi
Kızlar selam.
Nego 'un oğlu rahatsızmış.
O yüzden ben yazayım ödevi.
Ödev kitaplığı düzenleyip tozunu almak olsun. Kitaplığı olmayanlar da mobilya namına ne varsa onların tozunu alsın. Hepimize kolay gelsin.
Nego çok çok çok geçmiş olsun tekrardan.
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Psikolojik Deliii nerelerdesin
@beybisi35
@Cay6
I inessa armand
@hasbeenandgone
ByNkoaLa
@Ceylans17
kk birinci noteri
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
Faunaa
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kezmola
@Ayiyogi
@klbk33
Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@Siyah_incim @enenisa @Eymenliakifli
Nego benim kizim hasta. Yedigini cikariyorcok uzgunum Topikte aktif olamayacagim birkac gun.
Sağol canım, büyük oğlan hasta. Benimde başım dönmeye başladı, darlandım ondan heralde
Kızlar size de çok çok geçmiş olsunÖdevleri yapıyorum canım..
Girip bakıyorum ama yazmıyorum..
Bir kaç gündür rahatsızım. İyi olunca yazarım insaAllah..
Bugün de midem çok kötü..
Sana da deprem için geçmiş olsun canım.Geçen depremde kitaplarım dökülünce toplarken tozunu almış temizlemistim, ben de kendime mutfak dolaplarini silme odevi vereyim bari. Teşekkür ederim
Kızlar size de çok çok geçmiş olsun
Sana da deprem için geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederimNegohatun geçmiş olsun.
Canım ben sirke ve karbonatla çalıştırıyorum, limon tuzu da olurKızlar birsey soracağım, çamaşır makinam için temizleyici kullanmak istiyorum, boş çalıştırılıyor ya, önerebileceğiniz marka var mı?
Benim makinam bazı çamaşırlarda toz bırakıyor, özellikle siyah pantolonlarimizda.
Belki duzelir diyorumc
Teşekkür ederim
Canım ben sirke ve karbonatla çalıştırıyorum, limon tuzu da olur
Canım aynen deterjan gözüne koyuyorsun, bakkal karbonatı bir paket yeter, sirke de bir çay bardağı kadar.Deterjan bölmesine mi koyuyorsun canım, müsait olunca bana tam tarif eder misin. Bir de karbonat ingiliz karbonatı olur mu, yoksa normal bakkallarda satilandan mi olacak? Ne kadar koyulacak filan. Çok cahilim bu konularda kusura bakma
Canım aynen deterjan gözüne koyuyorsun, bakkal karbonatı bir paket yeter, sirke de bir çay bardağı kadar.
Ben 90 derecede çalıştırıyorum.
Rica ederim canım ne demekTamam canım bugün dediğin gibi yapayım
En güzeli doğal temizleyiciler zaten.
İnsallah güzel temizlenir cok tesekkur ederim
Rica ederim canım ne demek
Bu arada ne cehaleti estağfurullah
Elerine sağlık canım,Hastası olanlara geçmiş olsun
Bugün yaptıklarım:
Kitaplık yerine kiler dolabını sildim
Buzdolabı iç dış temizledim
Balkon yıkadım
Çamaşır astım
Bulaşık makinesini boşaltıp doldurdum tekrar
Mutfağı süpürdüm
Çöpleri boşalttım
Sıra yemeğe geldi
Salgin var sanirim canim. Binada 3 4 bebek de ayni boyle. Bugun igne vurdurdum durdu kusmasi sukur. Ama yemek yemiyor. Sadece beni emmek istiyor. Insallah yeter sutumCanım çok geçmiş olsun
Bugün çoğu kişi böyle hasta
Salgin var sanirim canim. Binada 3 4 bebek de ayni boyle. Bugun igne vurdurdum durdu kusmasi sukur. Ama yemek yemiyor. Sadece beni emmek istiyor. Insallah yeter sutum
Halsiz halsiz oturuyor cocugum
Tatlım bol bol dereotu ye, kuru incir ye, bol bol su icSalgin var sanirim canim. Binada 3 4 bebek de ayni boyle. Bugun igne vurdurdum durdu kusmasi sukur. Ama yemek yemiyor. Sadece beni emmek istiyor. Insallah yeter sutum
Halsiz halsiz oturuyor cocugum
Tamam canim. Sabahtan beri dereotu yiyorum zaten.bari incir de yiyimTatlım bol bol dereotu ye, kuru incir ye, bol bol su ic
Insallah kuzum dua etCanım benim yaa
Yeter merak etme, benim kız da bu aralar çok az yemek yiyor. Düzelir iyileşince sıkıntı etme, kendini sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?