Düzenli Evimiz & Hayatımız

canım biz de iyiyiz çok şükür:) oğlan tam gaz yaramazlıklarda cildirtiyo beni çok şükür

sen napiyosun nasılsın ne zamandir konusamadik

Bende de aşırı bir yoğunluk ama ortada bir şey yok. Sanki aynı yerde dönüp duruyorum. Yapilacak çok iş var ama yaptıklarım göze görünmüyor.
Bir o kadar da yoruluyorum.

Biraz felsefik oldu ama

Nego çok geçmiş olsun canım
Ben bugünde evde yoktum da yarın ki ödevle yapayım bari kitapligimin benim ilgime ihtiyacı var di zaten

Ödevleri yapıyorum canım..
Girip bakıyorum ama yazmıyorum..
Bir kaç gündür rahatsızım. İyi olunca yazarım insaAllah..
Bugün de midem çok kötü..
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsin canm
Sağol canım geçti de halı bile sildim
Salgin var sanirim canim. Binada 3 4 bebek de ayni boyle. Bugun igne vurdurdum durdu kusmasi sukur. Ama yemek yemiyor. Sadece beni emmek istiyor. Insallah yeter sutum
Halsiz halsiz oturuyor cocugum
Canım için rahat olsun, hep yazarım bunu. İnsan hasta olunca iştahın kesilmesi Allahın bir hikmeti, vücut enerjisini yediği yemekleri sindirmeye uğraşmasın, hastalıkla mücadele için uğraşsın diye.
Yüreğini ferah tut, hastalık geçince iştahı da düzelecek. Lokman Hekim den okumuştum bunu, yıllar oluyor.

Bende de aşırı bir yoğunluk ama ortada bir şey yok. Sanki aynı yerde dönüp duruyorum. Yapilacak çok iş var ama yaptıklarım göze görünmüyor.
Bir o kadar da yoruluyorum.

Biraz felsefik oldu ama

su an içinde bulunduğum durumun özeti gibi oldu bu gayet güzel anlatmissin üslubuna sağlık beybi nikinden anlasiliyo zaten felsefik bi insan olduğun nikin de çok güzel ben çok beğeniyorum

Maşallah elimden kurtulamaz dedin yani

su an içinde bulunduğum durumun özeti gibi oldu bu gayet güzel anlatmissin üslubuna sağlık beybi nikinden anlasiliyo zaten felsefik bi insan olduğun nikin de çok güzel ben çok beğeniyorum
Teşekkür ederim tatlım beni utandiriyorsun

Bende hiç oturmadım aslında ama ortada hiçbişey yok
Sadece evi süpürüp sildim.
Banyoyu temizledim eşimi anarak yapabilsem kendim yapıcam şu duşakabini ya. Olduğu gibi suyu duşakabinin dışına çıkarıyor silikon çekilcek sanırım 9 aydır ya. Yapıldığından beri böyle uyuz adam nasıl yaptıysa.
Yemek dünden birseyler vardı.
Kıyafet ayıkladım tüm gün yarın yıkıyıp kaldırıcam kullanacaklarımı katlıycam ve evide dip köşe temizliycem.(kitaplığım yok ama ödevimide yarın yapicam )

Eline sağlık, silikon alsa eşin sen yaparsın aslında

Sagol negom insallah gecer. Aslinda istahsiz olmasi daha iyi galiba. Zaten yedigini atiyor. Dogdugundan beri ilk kez kustugu icin de cok korkuyor. Kucagima atliyor kusunca. Icim eriyor insallah duzelir yavrum

Eline sağlık, silikon alsa eşin sen yaparsın aslında
Aynen söyledim canım sen getir Allah aşkınaa elini bişeye deyme ben yaparım dedim slikon tabancası vs gerekiyormuş daha bekliyorum huyu bu zaten eve birşey alıncaksa aynı gün asla onu alıp getirmez erteler erteler... nefret ediyorum bu huyundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…