Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet çalışıyorum. Şimdi banyo yapıp oturucam artık. Kışlıklar yine kaldı. Bu arada katlanacak çamaşırlar ve yerleşmesi gereken yıkanmış bulaşıklar var. İş bitmiyor
Bende çalışıyorum. Zaman hiç yetmiyor bana da. İş hiç bitmiyor. Süper olmamız lazım. O dda mümkün değil. Kadın bulup yaptırayım dedim. Onlarda oyalana oyalana yapıyorlar. Düzgün de yapmıyorlar. Bana iyisi denk gelmedi. En iyisi kendin yapmak.

Olduğu kadar boşver. Benim için tuvalet pisliği ve sokak pisliği eve bulaşmasın istediği kadar tozlansın sorun değil. Misafir gelmeyecekse haftada bir silip süpürüyorum. Diğer ince işleri de fırsat buldukça yapıyorum.

Ay Allah bu topigi acandanda buraya yazanlardan da razi olsun.bi gaza gelmişim bı gaza gelmişim ki sormayın 4 makina çamaşır yıkadım kuruttum utuledim yerleştirdim.butun evi süpürdüm sildim tozları aldım.yemek yaptım anneme götürdüm.alisverisi yapıp eve döndüm.kizi da uyuttum şimdi dinlenmece....

Çocuklaarı da yıkadım. Saçlarımı boyadım. Nevresimin 2.postasını da attım makineye.
Saat 19 olmuş. Pilim bitti sabahtan beri hiç oturamadım.
Ohh oh ne renge boyadin saclarini ...
Aksam bende 2 tepsi kurabiyr yaptim sonra kizimi yikadim kendm dus aldm ve gun spnu kapanisi yaptim dun baya is yaptm bugun sira gezmede

Sabahtan beri 5 dk dinleneyim diye şimdi oturdum. Temizlik ve yemek yaptım. Az önce yemeği yiyip mutfağı temizledim. Birazdan ütü yapıp, sonrasında kışlıkları çıkaracağım inşallah.
Eline sağlık canım
Çocuklaarı da yıkadım. Saçlarımı boyadım. Nevresimin 2.postasını da attım makineye.
Saat 19 olmuş. Pilim bitti sabahtan beri hiç oturamadım.
Eline sağlık canım epey iş yaptın
Elinize sağlık canım
Ay ne güzel dua Amin sendende razı olsun.
Eline sağlık canım
Çamaşırlar tamam. Yatmadan ev de toplandı şimdi uyuma zamanı.. hayırlı geceler canlar..
Eline sağlık canım
Ohh oh ne renge boyadin saclarini ...
Aksam bende 2 tepsi kurabiyr yaptim sonra kizimi yikadim kendm dus aldm ve gun spnu kapanisi yaptim dun baya is yaptm bugun sira gezmede
Oh afiyet olsun
Canim gunaydin mutfak camimi sildim gecen hafta ici diger camlarimi da bu hafta silecegim ama.bugun evde olmayacagim baska gune erteliyorum haberin ola dostm cocklar iyilesmisti dimi
Tamam canım

Tam karşımda binayı yıkıyorlar.
Inşaat bitince silerim.
Diğer düzenlenecek olan yerleri yapayım

Bu saate kadar yaptıklarım
Yataklar toplandı.
Ortalık toplandı.
Mutfak tezgahı toplandı
Makineler açıldı.
Şimdi kızımı uyutuyorum, o uyanınca da bütün evi süpüreceğim.

Maşaallah sabah sabah ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…