Çamaşırları hallettim ama 3 sepet ütü var. Kaç saatte biter bilmem29 Eylül Ödevi
Ütü yapmak, çamaşır yıkamak yerleştirmek.
@yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kezmola
1 1mirac
K klbk33
Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@enenisa
@Eymenliakifli
Tam gune uygun bi odevdir canim makineyi calistircam smdi insallah29 Eylül Ödevi
Ütü yapmak, çamaşır yıkamak yerleştirmek.
@yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kezmola
1 1mirac
K klbk33
Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@enenisa
@Eymenliakifli
Kolay gelsin canımÇamaşırları hallettim ama 3 sepet ütü var. Kaç saatte biter bilmem
Hoş geldin yeni temizlik neferiAy hanımlar maasallah size.yeni keşfettim bu başlığı.harikasiniz.bikac gündür sessiz sedasız takipteyim.hatta kendince odevlerinize bile katildim.hazir bostayken bı selam vereyim dedim.hasta olanlara geçmiş olsun.siki takipteyim artık.cok sallamistim evi.sayenizde bende bı kendime geleyim artik.
ŞanslısınDün bütün utulerimi yaptım
Eline sağlık canım28eylül yapılanlar
*pazara gidildi
*bulaşık mk boşaltılıp dolduruldu
*mutfak toplandı
*yemek hazırlandı
*buzdolabı düzenlendi
*kışlık domates kaynatıldı
*dağınıklık toplandı
*2baza altı boşaltılıp silindi
*fazla eşyalara uygun yer bulundu
*elden çıkarılacak eşyalar elden çıkarıldı
Bir film açıyorsun, izleye izleye yapıyorsun ütünü, bitince oh beeee iyi ki yaptım da gitti diyorsunÇamaşırları hallettim ama 3 sepet ütü var. Kaç saatte biter bilmem
Bende pazar günü ütü yapıyorum genelde, o yüzden pazar ütü ödevi fiks oldu artıkTam gune uygun bi odevdir canim makineyi calistircam smdi insallah
Oobe güzel gizli takipçiAy hanımlar maasallah size.yeni keşfettim bu başlığı.harikasiniz.bikac gündür sessiz sedasız takipteyim.hatta kendince odevlerinize bile katildim.hazir bostayken bı selam vereyim dedim.hasta olanlara geçmiş olsun.siki takipteyim artık.cok sallamistim evi.sayenizde bende bı kendime geleyim artik.
Balkonda kurusun diye atmıştım, son durum ne bilmiyorumNego halı nasıl negom iyi mi?
Ben genelde pazar gun yemek disi bi is yapmam da dun evde yoktuk o yuzden camasir isi bugune kaldi mecburŞanslısın
Eline sağlık canım
Bir film açıyorsun, izleye izleye yapıyorsun ütünü, bitince oh beeee iyi ki yaptım da gitti diyorsun
Bende pazar günü ütü yapıyorum genelde, o yüzden pazar ütü ödevi fiks oldu artık
Oobe güzel gizli takipçiartık sohbete de bekleriz
Geçmiş olsun dileği için teşekkür ederim
Gelmem mi hiç.kizi emzirirken hep burdayım.Şanslısın
Eline sağlık canım
Bir film açıyorsun, izleye izleye yapıyorsun ütünü, bitince oh beeee iyi ki yaptım da gitti diyorsun
Bende pazar günü ütü yapıyorum genelde, o yüzden pazar ütü ödevi fiks oldu artık
Oobe güzel gizli takipçiartık sohbete de bekleriz
Geçmiş olsun dileği için teşekkür ederim
Muz sevmiyor. Bi sevdiremedim bebeyeÇok şükür
İsal için
Muz, haşlamış patates, şeftali yedir.
Sağol canımKolay gelsin canım
Bitirdim şimdi çok şükürBir film açıyorsun, izleye izleye yapıyorsun ütünü, bitince oh beeee iyi ki yaptım da gitti diyorsun
Kolay gelsin, benimde yapacak işlerim var daha ama şimdi yemek molası verdim :)Evin dağınıklığını topladım
Ütüleri bitirdim
Nevresimleri değiştirip makineye attım
Gardrop içini düzeltmem lazım şimdide
Daha ev süpürülüp silinecek toz alınacak çocuklar yıkanacak yemek yapılıp mutfak toplanacak
Katılmak isteyen varsa maraton yapalım. Çok işim var çok
Eline sağlık ve kolay gelsin canımTam dip köşe temizlik günü yapacaktm, dağ gibi yıkanacak çamaşır vardı, ödevdi zaten. Elektrik sabahtan beri yok 5de gelecekmiş.
Bende evi gırgırladım viledayla sildim.
Paspaslari , koltuk örtülerini çırptm
Dağınıklığı topladım.
Banyoyu temizledim
çocukları yıkadım
Kemikli et koydum ocağa
Elektrik gelince makineleri çalıştırcam,boşaltıcam
Ocak silinecek ,mutfağı da toplarım güzelce
Gene tatlı krizim de tuttuu
teşekkür ederim canım afiyet olsun ve kolay gelsinKolay gelsin, benimde yapacak işlerim var daha ama şimdi yemek molası verdim :)
Eline sağlık ve kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?