Düzenli Evimiz & Hayatımız

Fırın tepsilerini de yıkadım dün poğaça yapıp buzluğa atmıştım.
Eşimin dayısı çoktandır bebek görmeye geleceğiz diyolar ayrıca eşide arkadaşım oluyor. onlar için hazırlık yapıyorum bugün yarın gelirler. tuzlu kurabiye , poğaça var buzlukta . bugün akşam elmalı kurabiye yapıp atmayi düşünüyorum birde. Hiç denemedim ama olur sanirim kızlar deneyen var mı elmalı kurabiye buzlukta?
Daha başka gelecek misafirler de var buzluğu doldurayim diyorum gelecekleri zaman da en fazla bi kek kısır yapar geri vaktimi temizliğe kullanirim. fikirleriniz varsa alirim:)

Ben de bilmiyorum
Başka bir şey yapsan, emeğin boşa gitmesin

Sorma negom iş yerinin katılmak zorunda kaldığım bi eğitimi vardı. Tüm hafta sonu yoktum. Eve şimdi gidiyorum . Eve gidip verdiğin ödevleri yapcam. Öyle senin gibi hızlı da değilim ki. Dua edin bana da temizleyeyim şu evi.....

Esim bugun mesaiye gitti bende kahvalti sonrasi mutfak dolaplarimi sildim , mutfakta ayri bi kucuk dolabim var onu cifledim , ocak yanndaki fayanslarimi yag sokucuyle temizledim, kombimi cifledim, evi supurup ucuyla da tavnlari supurdum orumcek agi vs varsa diye her tarafi dolastim aslinda yerleride silcektim ama kizim cok skldi hava da cok guzel parka geldik smdi onla egleniyo hava aliyoruz .

He bu arada bi makine camasir yikadim kurttum eve donunce katlayjp kaldiracagim insallah

Canım yorumunu gördüm yazmak istedim. Bizde de aynıydı dediler ki anne sütünden birşey alerji yapıyor olabilir dedi. Acı-tatlı-Ekşi bunları yemedim. Bir de hazır mama kullanıyorsan 5.aya geldiğinde kes hazır mamadan, meyve rendele cam rendede tarifini vereyim yarım elma veya armut, yarım muz, bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi, bir kaşık tatlı yoğurt, bir dilim avokado yumuşak olsun yani tadı acı olmasın. Bu avokadonun içinde sarımsakta bulunan antibiyotik vitaminler varmış iyi geliyor avokado rendeleyip mutlaka koy hazırladığın meyve püresinin içine sabah emzir tekrar acıktığında püreyi hazırla yesin ara ara yap gün içinde ve banyodan sonra da bir krem var özelden yazayım adını onu kullan inşallah şifa olsun geçsin.

Maşallah pek hamaratsın. Ne çok iş yapmışsın. Mutfak dolapları başlı başına bir iş zaten. Çocuk olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmışsın. Maşallah maşallah.

Maşallah pek hamaratsın. Ne çok iş yapmışsın. Mutfak dolapları başlı başına bir iş zaten. Çocuk olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmışsın. Maşallah maşallah.
Sagol canim evet baya is yaptm sayilir ama mutfak dolaplarini bosaltmadim dislarini sildim hafta ici balik pisirmistim hep sinmis kokuyo gbi geljyodu icim rahatladi silinmesi de gerekiyordu aklimdaydi zaten balikta sebep oldu

Yemeği yedik. Mutfağı topladım. Nevresimleri makineye attım. Çocuklar uyudu. Biraz dinleneyim bende en iyisi.

Sagol canim evet baya is yaptm sayilir ama mutfak dolaplarini bosaltmadim dislarini sildim hafta ici balik pisirmistim hep sinmis kokuyo gbi geljyodu icim rahatladi silinmesi de gerekiyordu aklimdaydi zaten balikta sebep oldu
Benimde silmeem lazım ama kışlık hazırlıklarım bitsin diye bekliyorum. Sebze Kızartması yapıp buzluğa atacağım. Gözümde büyüyor işler.

Buzlukta bir şey olmaz elmalı kurabiyeye yapabilirsin canım, benim buzlukta var
Kolay gelsin, yaparsın canım
Eline sağlık canım

Çocuklaarı da yıkadım. Saçlarımı boyadım. Nevresimin 2.postasını da attım makineye.
Saat 19 olmuş. Pilim bitti sabahtan beri hiç oturamadım.

Sabahtan beri 5 dk dinleneyim diye şimdi oturdum. Temizlik ve yemek yaptım. Az önce yemeği yiyip mutfağı temizledim. Birazdan ütü yapıp, sonrasında kışlıkları çıkaracağım inşallah.
Sen çalışıyormusun canım
Bende dinleneyim diyorum.aklıma bişey geliyor kalkıyorum. Dinlenemedim. Yarında iş var.

Iyi akşamlar kızlar negocumm Bugün ödevlerimi eksiksiz yaptım
Üstune mutfak dolaplarimi alt kısmını komple iç dış tertemiz yaptım
Wc banyo temizliği yapıldı
Süpürge paspas toz alma yapıldı
Yarın temizliğe devam daha çok işim var

Sen çalışıyormusun canım
Bende dinleneyim diyorum.aklıma bişey geliyor kalkıyorum. Dinlenemedim. Yarında iş var.

Evet çalışıyorum. Şimdi banyo yapıp oturucam artık. Kışlıklar yine kaldı. Bu arada katlanacak çamaşırlar ve yerleşmesi gereken yıkanmış bulaşıklar var. İş bitmiyor

Hamilesin kendine çok yüklenme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…