Dün ne zorluklarla ütüledim kızŞanslısın
Ben de bilmiyorumFırın tepsilerini de yıkadım dün poğaça yapıp buzluğa atmıştım.
Eşimin dayısı çoktandır bebek görmeye geleceğiz diyolar ayrıca eşide arkadaşım oluyor. onlar için hazırlık yapıyorum bugün yarın gelirler. tuzlu kurabiye , poğaça var buzlukta . bugün akşam elmalı kurabiye yapıp atmayi düşünüyorum birde. Hiç denemedim ama olur sanirim kızlar deneyen var mı elmalı kurabiye buzlukta?
Daha başka gelecek misafirler de var buzluğu doldurayim diyorum gelecekleri zaman da en fazla bi kek kısır yapar geri vaktimi temizliğe kullanirim. fikirleriniz varsa alirim:)
Sorma negom iş yerinin katılmak zorunda kaldığım bi eğitimi vardı. Tüm hafta sonu yoktum. Eve şimdi gidiyorum29 Eylül Ödevi
Ütü yapmak, çamaşır yıkamak yerleştirmek.
@yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kezmola
1 1mirac
K klbk33
@Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
@siyah_inci
@enenisa
@Eymenliakifli
Canım yorumunu gördüm yazmak istedim. Bizde de aynıydı dediler ki anne sütünden birşey alerji yapıyor olabilir dedi. Acı-tatlı-Ekşi bunları yemedim. Bir de hazır mama kullanıyorsan 5.aya geldiğinde kes hazır mamadan, meyve rendele cam rendede tarifini vereyim yarım elma veya armut, yarım muz, bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi, bir kaşık tatlı yoğurt, bir dilim avokado yumuşak olsun yani tadı acı olmasın. Bu avokadonun içinde sarımsakta bulunan antibiyotik vitaminler varmış iyi geliyor avokado rendeleyip mutlaka koy hazırladığın meyve püresinin içine sabah emzir tekrar acıktığında püreyi hazırla yesin ara ara yap gün içinde ve banyodan sonra da bir krem var özelden yazayım adını onu kullan inşallah şifa olsun geçsin.Kızlar sadece gunluk işlerimi yapmaya çalışıyorum tamda salon temizliğine başlayacaktım ama ben biraz geriden takip edicem galiba. Yarın tekrar hastaneye gidicem. Bebeğimin cildi alerji hemde cok kotu kaç kere doktora gittik krem merhem antibiyotik şurup kullandık geçmiyor geçmiyoryüzüne sıçradı şimdide sanki kaynar su damlatılmış gibi olmaya başladı yer yer, çok üzülüyorum 4 aylık, 2 aydan fazladır uğraşıyoruz bi alerji testi bile yapmadılar. Ne olduğunu bile bilmiyorum .
Yarın da gidip artık bi çözüm bulun diyeceğim ya. Kafasına göre bana bol su iç diyorlar alerji şurubu vs verip gönderiyorlar. Nasıl doktorlara geldiysem biri diyor el ayak ağız hastalığına benziyor cildiyeye gönderiyor doğru düzgün bişey demeden sadece bakıp merhem yazıp yolluyor bacağı geçiyor vucudunda çıkıyor şimdi bütün vucudu kötü durumda. çok üzgünüm...
Maşallah pek hamaratsın. Ne çok iş yapmışsın. Mutfak dolapları başlı başına bir iş zaten. Çocuk olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmışsın. Maşallah maşallah.Esim bugun mesaiye gitti bende kahvalti sonrasi mutfak dolaplarimi sildim , mutfakta ayri bi kucuk dolabim var onu cifledim , ocak yanndaki fayanslarimi yag sokucuyle temizledim, kombimi cifledim, evi supurup ucuyla da tavnlari supurdum orumcek agi vs varsa diye her tarafi dolastim aslinda yerleride silcektim ama kizim cok skldi hava da cok guzel parka geldik smdi onla egleniyo hava aliyoruz .
Sagol canim evet baya is yaptm sayilir ama mutfak dolaplarini bosaltmadim dislarini sildim hafta ici balik pisirmistim hep sinmis kokuyo gbi geljyodu icim rahatladi silinmesi de gerekiyordu aklimdaydi zaten balikta sebep olduMaşallah pek hamaratsın. Ne çok iş yapmışsın. Mutfak dolapları başlı başına bir iş zaten. Çocuk olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmışsın. Maşallah maşallah.
Yemeği yedik. Mutfağı topladım. Nevresimleri makineye attım. Çocuklar uyudu. Biraz dinleneyim bende en iyisi.Evin dağınıklığını topladım
Ütüleri bitirdim
Nevresimleri değiştirip makineye attım
Gardrop içini düzeltmem lazım şimdide
Daha ev süpürülüp silinecek toz alınacak çocuklar yıkanacak yemek yapılıp mutfak toplanacak
Katılmak isteyen varsa maraton yapalım. Çok işim var çok
Benimde silmeem lazım ama kışlık hazırlıklarım bitsin diye bekliyorum. Sebze Kızartması yapıp buzluğa atacağım. Gözümde büyüyor işler.Sagol canim evet baya is yaptm sayilir ama mutfak dolaplarini bosaltmadim dislarini sildim hafta ici balik pisirmistim hep sinmis kokuyo gbi geljyodu icim rahatladi silinmesi de gerekiyordu aklimdaydi zaten balikta sebep oldu
Buzlukta bir şey olmaz elmalı kurabiyeye yapabilirsin canım, benim buzlukta varFırın tepsilerini de yıkadım dün poğaça yapıp buzluğa atmıştım.
Eşimin dayısı çoktandır bebek görmeye geleceğiz diyolar ayrıca eşide arkadaşım oluyor. onlar için hazırlık yapıyorum bugün yarın gelirler. tuzlu kurabiye , poğaça var buzlukta . bugün akşam elmalı kurabiye yapıp atmayi düşünüyorum birde. Hiç denemedim ama olur sanirim kızlar deneyen var mı elmalı kurabiye buzlukta?
Daha başka gelecek misafirler de var buzluğu doldurayim diyorum gelecekleri zaman da en fazla bi kek kısır yapar geri vaktimi temizliğe kullanirim. fikirleriniz varsa alirim:)
Kolay gelsin, yaparsın canımSorma negom iş yerinin katılmak zorunda kaldığım bi eğitimi vardı. Tüm hafta sonu yoktum. Eve şimdi gidiyorum. Eve gidip verdiğin ödevleri yapcam. Öyle senin gibi hızlı da değilim ki. Dua edin bana da temizleyeyim şu evi.....
Eline sağlık canımEsim bugun mesaiye gitti bende kahvalti sonrasi mutfak dolaplarimi sildim , mutfakta ayri bi kucuk dolabim var onu cifledim , ocak yanndaki fayanslarimi yag sokucuyle temizledim, kombimi cifledim, evi supurup ucuyla da tavnlari supurdum orumcek agi vs varsa diye her tarafi dolastim aslinda yerleride silcektim ama kizim cok skldi hava da cok guzel parka geldik smdi onla egleniyo hava aliyoruz .
Tamam canım pişirip atıyoruz dimii?Buzlukta bir şey olmaz elmalı kurabiyeye yapabilirsin canım, benim buzlukta var
Kolay gelsin, yaparsın canım
Eline sağlık canım
EvetTamam canım pişirip atıyoruz dimii?
Çocuklaarı da yıkadım. Saçlarımı boyadım. Nevresimin 2.postasını da attım makineye.Evin dağınıklığını topladım
Ütüleri bitirdim
Nevresimleri değiştirip makineye attım
Gardrop içini düzeltmem lazım şimdide
Daha ev süpürülüp silinecek toz alınacak çocuklar yıkanacak yemek yapılıp mutfak toplanacak
Katılmak isteyen varsa maraton yapalım. Çok işim var çok
Sen çalışıyormusun canımSabahtan beri 5 dk dinleneyim diye şimdi oturdum. Temizlik ve yemek yaptım. Az önce yemeği yiyip mutfağı temizledim. Birazdan ütü yapıp, sonrasında kışlıkları çıkaracağım inşallah.
Sen çalışıyormusun canım
Bende dinleneyim diyorum.aklıma bişey geliyor kalkıyorum. Dinlenemedim. Yarında iş var.
Hamilesin kendine çok yüklenme canımIyi akşamlar kızlar negocumm Bugün ödevlerimi eksiksiz yaptım
Üstune mutfak dolaplarimi alt kısmını komple iç dış tertemiz yaptım
Wc banyo temizliği yapıldı
Süpürge paspas toz alma yapıldı
Yarın temizliğe devam daha çok işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?