Negoooooo ümmeti muhammed aşkına o kıpırdamayan kollarla sen bide ödev mi yazdın bize22 mayıs ödevi
Tv ünitesi sehpası,vitrin artık ne varsa düzenlemek(çekmecelere tıktıklarınızı düzenleyiniz lütfen )
Buzdolabı içini silmek
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
JES
Ağrımın ne kadar şiddetli olduğunu var hesap et,acile gitsem yeriydiMaşallah ne bulduysan kullanmışsın tabi azalacak başka çare bırakmamışsın ağrıya
Her şey insanlık içinNegoooooo ümmeti muhammed aşkına o kıpırdamayan kollarla sen bide ödev mi yazdın bize
Teooooo yemin olsun seni öldürürüm heGünaydın Jesim böğün ne iş yapacaksın
Ben bi ara geçmese bel ağrım çıkacaktım saat 3 e kadar uyuyamadımAğrımın ne kadar şiddetli olduğunu var hesap et,acile gitsem yeriydi
Ayyy çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınAğrımın ne kadar şiddetli olduğunu var hesap et,acile gitsem yeriydi
Ah keşke evimde olsa da hepsini yapsam22 mayıs ödevi
Tv ünitesi sehpası,vitrin artık ne varsa düzenlemek(çekmecelere tıktıklarınızı düzenleyiniz lütfen )
Buzdolabı içini silmek
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
JES
Canım 1 haftadır kaynım bizde kalıyordu akşam hep beraber kv ye geldik haftasonunda buradayız daha şimdiden burnumdan geldi üff bitsede gitsekNerdesin sen ya hu önceden gelirdin çokca
Beni öldürecek kadar mecalin var yaniTeooooo yemin olsun seni öldürürüm hebel ağrısından öldüm öldümmmmmmm
Böğün ben iptalim böğün ben yokummm yok
Evet teosum sabrimi zorluyorBeni öldürecek kadar mecalin var yani
Öğretmenim böğön neden canli ders var kolumuz agrimiyo muHer şey insanlık için
Ben bugün duygusal uyandım kuzu nedense, enerjinden alayım dedim birazEvet teosum sabrimi zorluyor
Ulen bende enerji mi varda sana verem allah içinBen bugün duygusal uyandım kuzu nedense, enerjinden alayım dedim biraz
Sebepsiz canım iki göz iki çeşme. Köye gideceğiz biraz açılırım sanırım. Sen de artıkUlen bende enerji mi varda sana verem allah içinsenin neyin var bakım ne duygusallığı
Hassas dönemdesin belki minnosumSebepsiz canım iki göz iki çeşme. Köye gideceğiz biraz açılırım sanırım. Sen de artıkNego kaptanı dinleme birazdan sayfadan atılırım sanırsam, tembellik bulaştırıcı olmaya geldim adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?