- 11 Nisan 2007
- 88.574
- 521.845
- 1.223
Etiketlerine bakmadın mı? Biz niye hortlatalım yapanlar varNe hortlatması sana ne yaptım şimdi bana bilendinarkadaş teker teker gelin ya nedir bu kim sizi doldurdu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etiketlerine bakmadın mı? Biz niye hortlatalım yapanlar varNe hortlatması sana ne yaptım şimdi bana bilendinarkadaş teker teker gelin ya nedir bu kim sizi doldurdu
![]()
Emin ol en çok seninle ilgilendim yeni gelenlerdenNego insan eve yeni gelen müsafirle daha çok ilgilenir mutfağın dolabin yerini ezberleyeni kendi haline bırakır onu tutmaz![]()
Etiketlerine bakmadın mı? Biz niye hortlatalım yapanlar var
Ben hep aktif oldum zalım gadınEmin ol en çok seninle ilgilendim yeni gelenlerden![]()
Annamıyom benEtiketlerine bakmadın mı? Biz niye hortlatalım yapanlar var
Bende anlamadım yalnız değilsin,bazen böyle denişik konuşuyor
ne etiketi yavvv allah için açık yaz offfJösün etiketini ondan önce görmem peki?
![]()
![]()
cok pis bozuyosun adamiHee hafta içi ful yapıyorsun çünkü
Ay bunlar beni öldürecek![]()
Ne istiyon benden jesBen hep aktif oldum zalım gadın
Hee canım siz çıldırtmıyorsunuz ben bozuyorumcok pis bozuyosun adami![]()
![]()
bak halaaHee canım siz çıldırtmıyorsunuz ben bozuyorum![]()
Ne istiycem yav ben dalgamdayım sen kendi dalganda yuvarlanıp gidiyoruz işteNe istiyon benden jesne yapmamı istiyorsun düz ol bağaaa
![]()
Yuvarlandığım doğrudurNe istiycem yav ben dalgamdayım sen kendi dalganda yuvarlanıp gidiyoruz işte![]()
O duvar silme işi şaka değil miydi negoooooYuvarlandığım doğrudur
Eee duvar silmeye hazır mısın![]()
![]()

Kem gözlere geldim galiba negoYaptım de musluk uymadım kimselere de![]()
Benimkide 6 da kalkıyor ama uyuduğu uyku saati önemli toplam kaç saat uyuyor ki benimki 7:30 8 arası uyur 6 da kalkar ben kışın zorlaniyorum ama çocuk için idealBenimkiler ondan 6 da kalkıyorlar demek![]()
![]()
Annamıyom ben![]()