- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
ama ben çok severim ya çamaşır serme katlama ve ütü NAVLEE sor birde sererken renkleri ve aynı olmasına dikkat ederimHangimiz sevdik ki
Beş dakikalık iş ne var bunda diyeceksin, gözünde büyütmeyeceksin
Ablaaaaaa hoşgeldinNegocaaan , çamaşırları katlamayı hiç sevmiyorum benbuna bir çözüm bulalım
Görev tamamdır5 Ekim Ödevi
Nevresimleri değiştirmek, çamaşır katlayıp yerleştirmek
Manevi ödev : Ben değerliyim, ben özelim, ben mutlu olmazsam çevrem de mutlu olmaz diyelim bugün bol bol kendimize.
@malii
yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@Ceylans17
@samdan
@Amecey
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
Efser
@Nur1835
W wisne83
Hannaz
Ne güzelmiş öyleama ben çok severim ya çamaşır serme katlama ve ütü NAVLEE sor birde sererken renkleri ve aynı olmasına dikkat ederim
Eline sağlıkPerdeleri yıkadım taktım . Birazdan teldeki çamaşırları da toplar katlarım , belki akşamüstü katlarım , ya da akşam olunca , aslında gece uyumadan katlasam daha iyi olur sanki :)
Buzdolabını temizlicem .
Kolay gelsin şimdiden, bel fıtığı mı var?Herkese hayırlı günler kızlar bugün sadece çamaşır günü birde yemek hafta sonu genelde ev işi yapmıyorum pazartesi temizlik var genel birde kiler gibi kullandığım bir odam var orayı komple boşaltıp tekrar yerleştiricem birgün sonra birgün de arka balkonumu temizlemem gerek fazla saksılarım var ortadan kalkması gereken önümüzdeki hafta full temizlik yapmam gerek cam perde heryer kalkması gerek bana dua edin bir an evvel bitireyim tabi belimdeki sorun artıp beni yataktan kalkamaz vaziyete gelmeden bitirmem gerek
Ben de seyrettim haberlerde. Çok hoşuma gitti.gözünü sevdiğim kültürüm neye yakışmadınkı
HoşgeldinSelammmmmm hayırlı cumalar aranızda bana da yer var mı acaba
Teşekkür ederim ❤Ne güzelmiş öyle
Eline sağlık
Kolay gelsin şimdiden, bel fıtığı mı var?
Hoşbuldum canım benim ❤Ablaaaaaa hoşgeldin ❤❤❤ Bende hiç sevmiyorum sevabına biri bana gelse de hallediverse çamaşırları rica etsem
ız5 Ekim Ödevi
Manevi ödev : Ben değerliyim, ben özelim, ben mutlu olmazsam çevrem de mutlu olmaz diyelim bugün bol bol kendimize.
@malii
yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@Ceylans17
@samdan
@Amecey
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
Efser
@Nur1835
W wisne83
Hannaz
negom biliyorsunaynı takımdayız öyle çok mesaj geliyor ki senin etiketini bulamadım. Veeee sabah 8 den itibaren nevresim değiştirip çamaşır yıkayıp kurutup katlayıp durdum. Valla erdin mi nedir?....5 Ekim Ödevi
@malii
yorgun anneanne
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@Ceylans17
@samdan
@Amecey
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
K klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Eymenliakifli
Efser
@Nur1835
W wisne83
Hannaz
AtKışlıkları çıkartıyorum, hala yerleştiremedim. Dolap, çekmece ne varsa sildim hepsini. Yavaş yavaş içlerini dolduruyorum. Bi ara bütün kıyafetleri çöpe atasım geldi
At
At
At
At
At
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?