Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese hayırlı günler kızlar bugün sadece çamaşır günü birde yemek hafta sonu genelde ev işi yapmıyorum pazartesi temizlik var genel birde kiler gibi kullandığım bir odam var orayı komple boşaltıp tekrar yerleştiricem birgün sonra birgün de arka balkonumu temizlemem gerek fazla saksılarım var ortadan kalkması gereken önümüzdeki hafta full temizlik yapmam gerek cam perde heryer kalkması gerek bana dua edin bir an evvel bitireyim tabi belimdeki sorun artıp beni yataktan kalkamaz vaziyete gelmeden bitirmem gerek

ama ben çok severim ya çamaşır serme katlama ve ütü NAVLEE sor birde sererken renkleri ve aynı olmasına dikkat ederim
Ne güzelmiş öyle
Eline sağlık
Kolay gelsin şimdiden, bel fıtığı mı var?

Sevgili dostlar
Sabah kalkip yatak toplama vr kahvalti faslindan sonra evi supurdum klozet lavabo cifledim
Mutfagimda hic bilasik birakmadan esime oglen gelecegi icin kahvaltilik hazirladim cay demledim ve kabak mucveri yaptim
Sofrayi kaldirip bilasiklari yikayip kizimi babasiyla birakip pazara ve markete isinlandim geldim suan camasirlar kurutmada ben cay iciyorum esim uyuyor camasirlar kuruyunca utu yapcam ve de ki aksam miasifrim olma ihtimaline karsin bir de kek yapacagim insaallah

Ablaaaaaa hoşgeldin ❤❤❤ Bende hiç sevmiyorum sevabına biri bana gelse de hallediverse çamaşırları rica etsem
Hoşbuldum canım benim ❤
Sevmiyorum napayım yani , kimileri telden aldığını tek tek katlayıp sepete koyarken , benimkiler yığılıyo da yığılıyo , bazen katladıklarım bile öyle 2 gün falan yerleştirilmeyi bekliyo :)

Kızlar evi öylesine toparladım.
Çarşafını hafta içi değiştirmiştim.
Kızların dolaplarını düzenledim, küçükleri ayırdım ama öylece duruyor. Eşimin keyfi olacak ki başağı kaldıracak da ben yerleştireceğim.
Bu arada baza bozuk. Birinin tutması lazım ki diğerinin üzerine düşmesin.

K
ız
negom biliyorsunaynı takımdayız öyle çok mesaj geliyor ki senin etiketini bulamadım. Veeee sabah 8 den itibaren nevresim değiştirip çamaşır yıkayıp kurutup katlayıp durdum. Valla erdin mi nedir?....

Gecenin bu saatinden selamlar
Ödev tamamdır.bide misafir agirladim.yemekli.anca bu saatte alabildim elime telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…