Evliyim çocukluyum , tembelimHannaz Muhabbetimiz var da tanışıklığımız yok hele dökül kimsin necisin 🕶
buraya gelen bir daha çıkamıyorHoşbuldum teşekkür ediyorum
Ne kadar dururum burda emin değilimtembellik ruhuma işlemiş çünkü
Evliyim çocukluyum , tembelimyeterli oldu mu
Yavaş yavaş diyeydin iyiydi ürkütmeyin kaçırmayın beniburaya gelen bir daha çıkamıyor
Ellerine sağlık canım tertemiz olmuştur, aklında ki işi yapınca insan çok rahatlıyorCanim negom bugun sukur ji baharatliklarimi temizledim 2 raf var mutfakta bosaltip ortusunu sildim raflari sildim baharatluklar temizlendi ve raflardaki difer hersey tozu alindi bazilari yikandi .. oh rahatladim valla buzdolabini da yuzunden sildim ama bi ara icine de giricem insallah cok kirli degl yaknda temizlemistimde onuda yaparsam mutfahm terrr temiz olacak insaallah
Dunden yikanmis camasirlari katlayip yerlestirdim
Kizima ust bas bisiyler almstm dun olmayanlar vardi degismeye gittim geldim ve kostur kostur yemek yaptim bugun bunlari iyi bile hallettm suan ev toplu mutfak toplu bin sukur bugunumuze hepinize iyugeceler
Hoş geldin aramıza
Ohh ne güzel yapmışsınAksam esim işten gelince sofrayı ve mutfak bulaşığını ona kitledim..
Gerçekten kötüyüm falan ama iyice " ah uh" yaptım ki bari sofrayı o hazırlasın.
Ellerine sağlıkBen de bu gün neler yaptığımı yazayım bari :)
Evi topladım , akşamüstü süpürge tuttum , balkonu yıkadım . Bulaşıkları makineye attım , mutfak halısını silkeledim , çamaşırları topladım ama katlamadım,3 sepet çamaşır serdim, mutfak dolaplarını sildim , erzak dolabını tertipledim ( yarın da diğerini düzenlicem ). Son olarak tezgahımın üstünü toparladım , ocağımı sildim , bir de ocağın duvar tarafını yağçözledim .
Afferim bana
Dönem dönem hepimizde oluyor bu ruh hali ama düzen gibisi var mı yaAy ben çok tembelim yaa kızlar , ama valla önceden böyle değildim . Eski hâlime dönmek istiyorum şöyle tiril tiril güpür güpür .
Günaydınnnn ve yine muhteşem bir ödevGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Gunaydinnn aynen oyle canim bayadir istiyordum 2 rafcik iste bi basina gecemeynce yapilmiyo kendi kendine tabi hallettm aksam sukurv5 Ekim Ödevi
Nevresimleri değiştirmek, çamaşır katlayıp yerleştirmek
Manevi ödev : Ben değerliyim, ben özelim, ben mutlu olmazsam çevrem de mutlu olmaz diyelim bugün bol bol kendimize.
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Amecey
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
Günaydın tatlım nasılsın5 Ekim Ödevi
Nevresimleri değiştirmek, çamaşır katlayıp yerleştirmek
Manevi ödev : Ben değerliyim, ben özelim, ben mutlu olmazsam çevrem de mutlu olmaz diyelim bugün bol bol kendimize.
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Amecey
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
Nur1835
W wisne83
Hannaz
GünaydınGüYaDıN
Kolay gelsin canımgünaydın kızlar
bugün
bornoz ve havlular yikanacak
renkli çamaşır yikanacak
nevresimler degisecek
mutfak toparlanacak
ev temizlenecek
alışveriş yapilacak
inşallah hepsini yapabilirim oglanla
A ha ha çok hoşsunGünaydın tatlım nasılsınben çok değerliyim ve nevresimleri değiştirip çamaşırları da katlayıp yerleştirince mutlu bir kadın olucam
Günaydın canomGünaydın
dolaba koy kapağını kapatNegocaaan , çamaşırları katlamayı hiç sevmiyorum benbuna bir çözüm bulalım
Hangimiz sevdik kiNegocaaan , çamaşırları katlamayı hiç sevmiyorum benbuna bir çözüm bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?