• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Misafirim var beni ödevlerden muaf tutun :KK43: ama yinede tertip düzeni elden bırakmıyorum. Kayınvalidem geldi demiştim ya yatılı kalacak bi hafta. Bugün okuldan gelince balkonu sildim sigaraya çıkılıyo sık sık. Mutfağı antreyi süpürdüm sildim. Kayınvalide dedi ki ne uğraşıyorsun onlarla ben birşey yapmadım kuran okudum batırmadım o_O yapmamalı mıydım yani anlamadı. Senle alakası yok saçlarım çok dökülüyor günlük alıyorum rahatsız olduysan yanında yapmam birdaha dedim. yatılı misafir gelince siz hiç yapmıyor musunuz kızlar
Canım etiket yine yapayım ama sen bu hafta yapma ödev tamam 👍
O ne demek günlük ev süpürülür tabi ki, kv de çatacak yer aramış sanki. Sende onun yanında yapma istersen ya da içine sinmezse yap gitsin 😁
Kesinlikle varım 🤗 şuanda ilber ortaylı okuyorum Bir ömür nasıl yaşanır ? Herkese tavsiye ediyorum
Okuma listemde canım o kitap 😍
Öbürü de olacak, ya seve seve ya seve seve, anladın sen onu:sopa:
Beeeeeeen 🤚
Ay yalaka öğrenciler gibi oldum 😂
Ama ne yapayım zaten en az 10 sayfa mutlaka okuyorum, bence cok guzel bir fikir ❤
A ha ha yok canım 😂
Tamamdır listeye ekliyorum

Misafirim var beni ödevlerden muaf tutun :KK43: ama yinede tertip düzeni elden bırakmıyorum. Kayınvalidem geldi demiştim ya yatılı kalacak bi hafta. Bugün okuldan gelince balkonu sildim sigaraya çıkılıyo sık sık. Mutfağı antreyi süpürdüm sildim. Kayınvalide dedi ki ne uğraşıyorsun onlarla ben birşey yapmadım kuran okudum batırmadım o_O yapmamalı mıydım yani anlamadı. Senle alakası yok saçlarım çok dökülüyor günlük alıyorum rahatsız olduysan yanında yapmam birdaha dedim. yatılı misafir gelince siz hiç yapmıyor musunuz kızlar

Yani ben yaptım açıkçası babam geldiğinde, hatta o kızımla ilgilendi ben yaptım daha iyi oldu.
Kv çatacak yer aramış cidden, yapmasan da belki hiç temizlik yapmıyor derdi :110:

negom doğru diyosun :KK43: ama ben de giremiyorum ki doğru düzgün. evde de bisey yapamıyorum 🤦 sinirlenmemek için hiç bisey yapmadan oglanla oynuyorum 🙈

kafam çok doldu çok sıkılıyo icim cidden. uzun zamandir böyle olmamıştım.
Oyyyu ne oldu ki sana, nazar mı ettik ya istemeden :KK43: yapabileceğimiz bir şey var mı?
Herkes okuduğu kitaptan anlamlı bir söz de yazabilir bence 😊
Olabilir tabi 😊
Kesin benden bulaştı:KK70::KK70:
Cık cık cık 😡 seni karantinaya almalıydım 😂
Taam yazıyom yaptığım yapacağım şeyleri
Sabah kahvaltı yaptım
Makineye çamaşır attım
Bulaşık yıkadım
Tuvaleti cifledim

Lavaboyu ciflicem
Çamaşır asıcam
Yerleri süpürücem silicem
Benden bu kadar,yeter çok bile🙈🙈
Hah şöyleee 😍😍
Not ediyorum 👍

Yardım ediyor mu sana? İş yapıyorsa pisliğe azıcık laf söyleyebilir ama yapmıyorsa sen onu boşa gitsin 😂
Yok kız ne yardımı
Yardım ediyor mu sana? İş yapıyorsa pisliğe azıcık laf söyleyebilir ama yapmıyorsa sen onu boşa gitsin 😂
Yok kız ne yardımı tam buldun yardım etcek adamı:deli:
Öyle bi koca cinsi var mı ya varsa hangi familyadan söyleyin gidip alim ben de:KK45:

Yok kız ne yardımı

Yok kız ne yardımı tam buldun yardım etcek adamı:deli:
Öyle bi koca cinsi var mı ya varsa hangi familyadan söyleyin gidip alim ben de:KK45:

Az önce eşime dedim ki ben kızı uyuturken oturma odasındaki oyuncakları topla
Bön bön baktı suratıma gitti 😂
Güya toplamış bir görsen sadece ortada görünenleri almış, koltuğun altındakiler duruyor oylece
Ölür müsün öldürür müsün :sopa:

Oyyyu ne oldu ki sana, nazar mı ettik ya istemeden :KK43: yapabileceğimiz bir şey var mı?

Olabilir tabi 😊

Cık cık cık 😡 seni karantinaya almalıydım 😂

Hah şöyleee 😍😍

Not ediyorum 👍
Bence de etrafıma domestostan çember çizmeliydin bunlar hep başıboş bırakılmaktan işte :KK45: söyleyin belediyeye gelip alsın beni:D :D

Back
X