- 11 Nisan 2007
- 88.743
- 522.937
- 1.223
Zaten açtım şunu görünce iyice acıktım![]()
Yap hemen sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten açtım şunu görünce iyice acıktım![]()
Şimdi o uzun olur hemen bi şeyler atıştırıp işe koyulmam lazımYap hemen sende![]()
kahvalti yapmadim dahaAktif Lora ne yedin kahvaltıda?
Şimdi o uzun olur hemen bi şeyler atıştırıp işe koyulmam lazım![]()

Senin atarın kime he guzum? Garnı aç tirip atılmazkahvalti yapmadim daha![]()
krepten vazgecmesinden belli dimiZayıfmısın sen![]()
atar değil nego duymasin da kalkamiyorum tembellikSenin atarın kime he guzum? Garnı aç tirip atılmaz
Aman ne güzelHasan mezarcı favorim![]()
Nerden duyucak bebeyim o süpürgesi açıktır onunatar değil nego duymasin da kalkamiyorum tembellik![]()
Beyaz giymiyorum iri gösteriyoAman ne güzelO beyaz pantullu sensin haberin olsun
Bi tek onlar üşenir çünkükrepten vazgecmesinden belli dimi![]()
yazının başıyla sonu çok çeliskili kızBiz sabah kahvaltıya geldik varya çok pis beğendim burayı 3 katlı triplex bir villa 2 taraflı Bahçe var çardak ve masalar var o kadar çok çeşit çiçek var dibim düştü ama çocuklar merdivenlerden düşecek diye peşlerinde gezmekten bi taraflarımdan ter aktı amaann küçük 2 göz odam olsun benim olsun banane elalemin evinden![]()
Güünaaydııın,mutlu,hoş sohbetli günler![]()
Eki Görüntüle 2863825
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Calcifer
Levaiz
Perdeler tamam mı canımÇok mutlu oldum tünaydınn
![]()
Tamam canım gece hem dizi izledim hem ütü yaptım:)) Sadece mutfak perdesi kaldı onu nasıl takacağımı bilmiyorum video falan izlemem lazım:) Şimdi bi kahve içip kapılarıma girişeceğimPerdeler tamam mı canım
Bence değilim keşke olsamZayıfmısın sen![]()
çok da değilsin bence, hafif dikkat etmen gerekecekBence değilim keşke olsamemziriyorum diye ne bulduysam yedim 57 kiloyum ve halaa kilo alıyorum ve hobbitim boyum 154
![]()