Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar,
Evi süpürüp sildim bugün.
Çamaşır astım
Az önce mutfağı temizledim bulasıkları yıkayıp tezgahı cifledim.
Mutfaktaki 1 çekmeceyi düzenleyebildimm
Bugün fazla birsey yapamadım. Bu işleri bile eşim gelip bebeği tutarken yaptım. Şuan uykum geliyo ama nescafe içiyorum canım cok istedi olurda uykumu kaçırırsa kalkar tüüm islerimi yaparim ne güzel olur buara gündüzler yetmiyo gece işini de daha çok seviyorm iyi geceler herkese:)

Selam hanimlar
İki gündür ugrayamadim.ama ödevler tamam.dun buzdolabı iç dış silindi.bu gün mutfak cekmeceleri silindi düzenlendi.mutfak odak noktası için bu gün sık kullanılan dolapların içini tüm dolapların dışı silindi.buz dolabı fırın temizlendi.yarin da buzdolabının altını çekip silicem.

Duyuyordum da bugün yaşamış oldum sevmiyorum ben de bu tür şeyleri ama biberon ve emzik için gittim ☺
Bende burun kili temizleme cihazi icin 6 a101 dolandim yolumun ustundelerdi kasitli aramadim ama bulamadim bulamadiimmm dim dim dim
Herneyse negocum evi supurdum derledimbtopladim zira 2 gundur misafir vardi berbatti ama baska biseu yapamadim pek evi ve mutfagi toplu birakiyoreee uykuya gidiyoreee

Günaydın Nego
Misafirim var maalesef ödevleri yapamıyorum.
Ama bütün gün ayaktayım. Sürekli bir yerleri düzenlemeye çalışıyorum. Malum benim cimcime her şeyi al aşağı ediyor

günaydın negom:) bugün benim oglany yarım güne geciyo o kresteyken üç saat kadar boş vaktim olacak :)

sence ne yapabilirim bu vakitte :)
bide yağ lekesi olmuş oğlumun bazı kıyafetleri çıkmıyo. nasil çıkar biliyo musun

kk birinci noteri tekrardan samdan 'a dönmüşsün

Canım günaydınn
Günlerdir katılamadım yopun bi hafta geçirdim yine bu ayda hamile olmayı bekliyorum bir ümitle

Dün yaptıklarımı yazayım

Eve geldim çoook yorgundum
Ve uyumak istiyordum
Ama günlerdir süpürülmemiş bir ev
Psikolojimi bozdu rssmen
Ya Allah bismillah dedim kalktım
Oturma odam bil dağınıktı normalde çok dağılmaz

Önce her yeri toparladım
Halim olmadığı için makarna suyu koydum
Bulaşıklarda halay çekiyo bu arada
Sonra başladım süpürmeye
Silme suyumu da hazırladım
Önce bütün evi süpürüp sonra silerim normalde ama bu sefer süpürdüm sildim toz aldım
Bu şekilde yapınca daha pratik geldi yani daha çabuk bitti sanki (tavsiye ederim) belki siz böyl3 yapıyonuzdur
Fortmento düzenledim
Bi makine çamaşır yıkandı
Onalrı asmadım daha
Sonra yemek yendi
Bulaşık makinesini boşalttım doldurdum
Ocağı sildim
Tezgah üstü biraz çamaşır suyu biraz cif
Terrtemiiz olduu
Banyo lacabosunu da bi elden geçirdim
Böylelikle bttiiii

Bugünde yapabilirsem ütü ve çamaşır katlama ypıcam bide asma

Herkese kolay gelsiiiinn

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım. ❤❤❤

cnm bizim burda has gar sabunu yapılıyor... onu yağ lekesine çitiliyorum yarım saat bekletip makinaya atıyorum, denemek istersen :)

Sizin ora neresi canım?
Daha önce hiç duymadım.
Vallahi benim de çok ihtiyacım var.
canm Ğar(defne yaprağından yapılıyor) heryerde satılyıordur marketlerde felan... benim eşimin keten böyle açık kahve pantolonu var, eywahlar olsun yağ damladı nasıl bir görünüm ne yapacam felan, annem bana söylemişti, bende göze almıştım pantolonu atmaya çünkü çok fenaydı.. denedim süper oldu süper... sonra aynsını benm bluza oldu yine hemen yaptım.. yani işe yarıyor deneyin istiyorsanız :) isteyene sabun gönderirim hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…