Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bitti bitti kilerimi de düzenledim ne zamandır aklımdaydı :)
Eline sağlık canım
Kolay gelsin o zaman bugünlerde sana
Ellerine sağlık canım
Eline sağlık canım akşam toplayıp yatman çok güzel
Günaydın Nego
Misafirim var maalesef ödevleri yapamıyorum.
Ama bütün gün ayaktayım. Sürekli bir yerleri düzenlemeye çalışıyorum. Malum benim cimcime her şeyi al aşağı ediyor
Misafirin kim canım
Eyvahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ben çalışıyorum nasıl yetiştirecem bulaşık makinasınıda temizlemem lazım.. gaza getirmeyin beni
Akşam beş dakikanı almaz kiiiii, yaparsın sen
İnşaallah uyum sağlar kuzucuk
Canım Mutfak için olan yağ çözücü var ya ben ondan sıkıp makinaya atıyorum
Güüünayyyyydınnnssss
Hayırlı cumalar

Canımızı sıkanlara gelsin aziz mübarek günde.

Tam ruh halime uygun
Günaydınnnn
Becerikli kadının hali belli oluyor. Aklıma gelmezdi bunlar
Teşekkürler
Hayırlı cumalar
Yok canım ya ne becerisi
Hayırlı haber olur inşallah
Canım bende dediğin gibi toz alır süpürür sonra silerim oda oda
Ellerine sağlık

Sağol canımm evet çok toz olduğunda bende önce toz alıyorum
Diğer evim giriş kattı resmen iki güne sanki haftalardır toz almıyo muşum gibi oluyodu
Toz alınca yerler pisleniyodu düşün o yüzden önce toz alırdım ama şimdik pek yok şükür ki

Çok teşekkür ederim
Ben marketlere bakayım.

Nego canım rengini solduruyo mu peki eğer renginde sorun olmuyosa bugün hemen atarim hepsini makineye :)

bu ikinci haftası şimdilik iyi gidiyoruz:) hatta bu hafta başında yarım güne gececekti ama sınıflarında iki öğretmen var. biri evlilik hazırlığı yaptığı için saatlik izinler kullaniyomus. o yüzden bugüne kaldı:)
çok şükür korktuğum gibi olmuyo kres

cnm bizim burda has gar sabunu yapılıyor... onu yağ lekesine çitiliyorum yarım saat bekletip makinaya atıyorum, denemek istersen :)

çok teşekkür ederim canım:) hemen aldım bi tane.birazdan deneyip aksama haber veririm inşallah

Canım ben kullanınca bir şey olmadı ama garanti veremem tabi.
Oh maşaallah

Nego odevleri yaptim bugune kadar da. Bugun esim izinli. Odalarin yerini degistircez isim cok uzun bugun
Yetistirirsem yapacagim bugunun odevini de ama pek sanmiyorum.2 odayi full yer degistiricez

Oda oda yapmak daha mi kolay olur ki? Biz de once butun odalari supurur sonra silmeye geceriz. Bir de toz alma isini ben supurmeden once yapiyorum. Acaba sonra mi yapilir ki o da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…