Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego odevleri yaptim bugune kadar da. Bugun esim izinli. Odalarin yerini degistircez isim cok uzun bugun
Yetistirirsem yapacagim bugunun odevini de ama pek sanmiyorum.2 odayi full yer degistiricez
Çoook kolay gelsin canım
Oda oda yapmak daha mi kolay olur ki? Biz de once butun odalari supurur sonra silmeye geceriz. Bir de toz alma isini ben supurmeden once yapiyorum. Acaba sonra mi yapilir ki o da?
Aslında bende önce süpür bütün evi sonra sil yapardım, artık böyle yapıyorum, yaptığım yeri kapatıp çıkıyorum.
Ve evet her zaman ilk toz alır, süpürür en son silerim ben

Ben de bu hafta oda oda yapayim bari. Odalari degistirmek de bahane oldu. Iyi bir temizleriz. Izinli kocayi dibine kadar kullanma keyfi yapacagim bugun

Nego tatlım ben yapamadım valla misafirler istila etti evi.. yarın tüm ödevleri yapacam suçluyum

Arkadaslar iyugeceler ben cantalarimi yeni duzenledim atilcaklarimi attim 1 hafta bile gecmemistir ... bulasik makinem yok ...
Buzdolabimi sildim ustunu disini
Evimi toplu birakarak yatacagim insallah elektrik yok saat 7den beri ve mum isigiyla mutfagmi topladim sukur

Oda oda yapmak daha mi kolay olur ki? Biz de once butun odalari supurur sonra silmeye geceriz. Bir de toz alma isini ben supurmeden once yapiyorum. Acaba sonra mi yapilir ki o da?
Bende önce toz alıyodum bi gun kv dedi ki süpürmeden toz alırsan süpürürken gene tozlanir toz kalkio süpürdükten sonra toz al dedi ondan beri alıskanlik oldu süpür,toz al, sil seklinde gidiyorm ama cokta farkini görmedim ya sanki

Bulasık makine ödevi tamam,
Evi süpürdüm toz aldım.
Çamaşır astım, topladım bi kısmını katlamadım öylece duruyo
3 tane çantam var onlarda dolapta ve bos
Herkese iyi geceler ❤❤

Asil silince sanki bana yerler falan tekrar tozlanmis gibi geliyor. Bi tur daha supurup siliyorum emin olamadigim yerleri Senin kvnin dedigi de mantikli ama Ay bilemedim ayni hesap oluyor heralde. Ha hasan kel ha kel Hasan dedikleri bu demek

Hosbuldum,tsk ederim : )
İki kucuk cocugum oldugundan geceleri uyumayip evi bi duzene koymaya calisiyorum..uykusuz kaliyorum epey ama mecburum obur turlu evi hak getire..
Gece 1 de her zamanki gibi gibi duble turk kahvemi ictim.. yapacaklarim
*Mutfagi toparlayip makineyi calistirmak
* Cocuklarin kiyafetlerini makinede yikatip asmak ipe : bunu yarin sabah yapayim simdi iceri sivrisinek girer,e vin icinede asmak istemiyom
* Mayali mini ekmekler yapmak : yarinki kahvalti icin
* Utu yapmak

Nego tatlım ben yapamadım valla misafirler istila etti evi.. yarın tüm ödevleri yapacam suçluyum
Tamam canım mazeretin var sonuçta
Çok iyisin cay, evi her gün toplayıp yatıyorsun
Gece mesaisi demek, tebrik ederim uyumayıp bunlara vakit ayırmaz herkes

....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…