Ben kaldırdım küçük tüp aldım inş uzunlarını alıcam onlarda temiz gibi ama silicem tuzluk falanherkesin baharatlığı temiz mi şimdi
Nerde piçağım hazırTeoda mı zayıf M Musluk Suyu gel bi pıçakla çiz şunu
Benimki de silinecek üzülmeŞimdi baharatligi kirli olan bi tek ben miyim
Bizim bim tadilata girdi 16 sında acilcak diğerleri uzakBime 5 li temizlik bezi geliyor kaçırma vatandaş. Cam ve banyo yazan cama çok uygun
Moral oldu ben makinaya atayim hemenBenimki de silinecek üzülme
Evi sildim süpürdüm çamaşır astım bugünlük bana yeterDışardaydım geldim ayaklarımı yerden kesecek bi maratona ihtiyacım var
Evi sildim süpürdüm çamaşır astım bugünlük bana yeter
Günlük dozumu da aldım gidem de kontrol olayım bari 24 hafta oldu bi de rapor alayım okula gitmiyorum zaten de toplantı ıvır zıvır için müdür okula çağırıyor genelde aşıyı Doğumdan sonra olacağım fazla dışarı çıkmasam daha iyiGebe kadınsın sen zaten hatırlatalım yine
Günlük dozumu da aldım gidem de kontrol olayım bari 24 hafta oldu bi de rapor alayım okula gitmiyorum zaten de toplantı ıvır zıvır için müdür okula çağırıyor genelde aşıyı Doğumdan sonra olacağım fazla dışarı çıkmasam daha iyi
Durum vahim
Şükür canım yavaş yavaş toparlanıyor demek Allah şifa versinBen iki gündür eve bakamıyorum kızım hastaydıya sürekli çamasır atıyorum nevresim kıyafetleri falan. Anca rutin işler yemek Bulasık çamasır falan. Bugunde annemler geldi şükür kızımda daha iyi dün gece yine bi uyandı 2 saat uyumadı ama sonra uyudu, ateşi de yok ishal de sabah bi kere oldu bidaha olmadı insallah geçmiştir keyfide daha iyi
Ayrıntılı ultrasona girdin mi? O bence hepsinden önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?