- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hellooğğğmiribaaaaaaaaaaaaaaa
kimsecikler yokHellooğğğ
kimsecikler yok
Aminn canım bütün hastalara insallahŞükür canım yavaş yavaş toparlanıyor demek Allah şifa versin
İnsalllah daha iyi olacak canımBen iki gündür eve bakamıyorum kızım hastaydıya sürekli çamasır atıyorum nevresim kıyafetleri falan. Anca rutin işler yemek Bulasık çamasır falan. Bugunde annemler geldi şükür kızımda daha iyi dün gece yine bi uyandı 2 saat uyumadı ama sonra uyudu, ateşi de yok ishal de sabah bi kere oldu bidaha olmadı insallah geçmiştir keyfide daha iyi
Ben kısırsız çalışamıyorumBen evime yeni geldim 3 haftadır yoktum nerdeyse bı suru işim var bana yardıma gelin taşınma işleri de var sonra
Aman boşver kisiri ben artık yeşilçay soda limon kürü yapiyorum onu içelimBen kısırsız çalışamıyorum
Açken temizlik yapamam tokken de yapamam. Elverişli saati sen bulucan artıkAman boşver kisiri ben artık yeşilçay soda limon kürü yapiyorum onu içelim
Çok zor elemansin ben kayıtsız şartsız çalışan arıyorumAçken temizlik yapamam tokken de yapamam. Elverişli saati sen bulucan artık
Valla canım ekle demek isterim ama misafir gelince aktif olamıyorum,benim misafirlerde genelde yatılı geliyor o da en az 3 gün, 3 gündür kaynanamgil vardı bugün gittiler yarın da görümcemgil gelecek 3 gün de onlar kalacak ,geçen de kaynımgil 1 hafta kalmıştıGörünüp kaybolmak yoksa ekleyeyim
İnsallah canım Allah razı olsunİnsalllah daha iyi olacak canım
Sen bilmiyorsun tabi küremdenMerhabaa
Nego Kaptan ödevler tam bana layık oluyor ajanların mı var benim evimde
Bu arada çok geçmiş olsunDinlen biraz yorma kendini:)
Taşınma en sevdiğimBen evime yeni geldim 3 haftadır yoktum nerdeyse bı suru işim var bana yardıma gelin taşınma işleri de var sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?