Niye öyle sürekli gelip kalıyorlar kiValla canım ekle demek isterim ama misafir gelince aktif olamıyorum,benim misafirlerde genelde yatılı geliyor o da en az 3 gün, 3 gündür kaynanamgil vardı bugün gittiler yarın da görümcemgil gelecek 3 gün de onlar kalacak ,geçen de kaynımgil 1 hafta kalmıştı
Beni böyle kabul ediyorsan ekle yoksa da böyle devam edebilirim
Bende seviyorum fazlalıkları atarsam inşallah yeni duzen yeni ev..Taşınma en sevdiğim
Aynen at gitsin fazlalıkları,boş ev ne güzel temizlenir canım çektiBende seviyorum fazlalıkları atarsam inşallah yeni duzen yeni ev..
İnşallah güzel bı yerde iyi bı ev buluruzda alıştım artık taşınmaya
Nee yüzüne yüzüne mi dedikadının kötüsü aksam mı iş yaparkendimi iyi hissettim iki halı fırçaladım süpürdüm annemin komuşusu bana kadının kötüsü akşam iş yapar dedi hadsiz
kadının kötüsü aksam mı iş yaparkendimi iyi hissettim iki halı fırçaladım süpürdüm annemin komuşusu bana kadının kötüsü akşam iş yapar dedi hadsiz
Ay inşallah merkez çıkarsa bide dört gözle nere cikicak diye bekliyorum tedavim için merkez istiyorum daha çok ama Allah bilir artık bakalımAynen at gitsin fazlalıkları,boş ev ne güzel temizkenir canım çekti
İnşaallah bulursunuz gönlünüzce,Kayseri de evler güzel,şehir modern
bisey istemeye gelmis ben actim elimde vileda vardi gördü söyledi yüzüme yüzümeNee yüzüne yüzüne mi dedi
aaaa demiiii
İnşaallah merkez çıkar ama ilçeleri de çok gelişmiş merkez gibi merak etme.Sağlık sistemi açısından da çevre illerden giden çok oraya zaten.Ay inşallah merkez çıkarsa bide dört gözle nere cikicak diye bekliyorum tedavim için merkez istiyorum daha çok ama Allah bilir artık bakalımtasinma hobi oldu artık bizde
Densizbisey istemeye gelmis ben actim elimde vileda vardi gördü söyledi yüzüme yüzüme
Hee bı onlar has..bisey istemeye gelmis ben actim elimde vileda vardi gördü söyledi yüzüme yüzüme
İnşallah bakalımİnşaallah merkez çıkar ama ilçeleri de çok gelişmiş merkez gibi merak etme.Sağlık sistemi açısından da çevre illerden giden çok oraya zaten.
Hee bı onlar has..şimdiki kızlar hicbsy yapmıyor daha kıymetli
Eline sağlıkBugün yaptıklarım
Kahvaltıdan sonra mutfak toplandı
Bulasiklari yerlestirdim makinayı çalıştırdım.
Eve bugün iki kez süpürge çektim
Malum bebek var evde habire döküyor birşeyler
Sildim her yeri
Çamaşır astım
Merdivenleri süpürdüm sildim
Markete gittim birseyler lazımdi
Aksam yemegim hazır birazdan yeriz nasipse.
Wc yi yikadim
Baharatlik bölümünü sildim duzenledim
Çöp attım
Bebege banyo yaptırdım
Halı örtülerini yikattim
Bu kadar yapabildim
neyi var kiterliksuu bitmedi mi hastane işlerin
Bilmiyorum ki yazmıştı ya kaş bıyık alalım pazartesi doktora gidicem diyeneyi var ki
Kayseriye geliyorsun canım bende kayseride yasıyorumAy inşallah merkez çıkarsa bide dört gözle nere cikicak diye bekliyorum tedavim için merkez istiyorum daha çok ama Allah bilir artık bakalımtasinma hobi oldu artık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?