Masallah eline saglık baya iş yapmışsınBugün yaptıklarım
Kahvaltıdan sonra mutfak toplandı
Bulasiklari yerlestirdim makinayı çalıştırdım.
Eve bugün iki kez süpürge çektim
Malum bebek var evde habire döküyor birşeyler
Sildim her yeri
Çamaşır astım
Merdivenleri süpürdüm sildim
Markete gittim birseyler lazımdi
Aksam yemegim hazır birazdan yeriz nasipse.
Wc yi yikadim
Baharatlik bölümünü sildim duzenledim
Çöp attım
Bebege banyo yaptırdım
Halı örtülerini yikattim
Bu kadar yapabildim
Yaa ne güzel evet inşallah kısmetseKayseriye geliyorsun canım bende kayseride yasıyorum
Ne iş yapıyorsun canım yoksa eşinin mi tayini çıktı. Kayseri güzel şehir ben burda doğdum büyüdüm çok seviyorum, annem babam Sivaslı ama negonun memleketindenYaa ne güzel evet inşallah kısmetse
Eşimin tayini çıktı canim emniyettenNe iş yapıyorsun canım yoksa eşinin mi tayini çıktı. Kayseri güzel şehir ben burda doğdum büyüdüm çok seviyorum, annem babam Sivaslı ama negonun memleketinden
Bilmem kiiHadi ben hastayım,öbürleri nerde acabaaa
Allah bağışlasın canım gözünüz aydınBen bugün teyze oldum kızlar kardeşim doğum yaptı
Sağol canım. Darısı başına sen de sağlıkla kucağına al inşallahAllah bağışlasın canım gözünüz aydın
İnşallah canım Allah razı olsunSağol canım. Darısı başına sen de sağlıkla kucağına al inşallah
gözünüz aydın sağlıcakla büyüsünBen bugün teyze oldum kızlar kardeşim doğum yaptı
Teyzelik çok güzel bir duyguuuıBen bugün teyze oldum kızlar kardeşim doğum yaptı
İnsallah canım Allah gönlüne göre versinEşimin tayini çıktı canim emniyetten
İnşallah bizim için hayırlı yerler hayırlı insanlar çıkar tek dileğim bu şimdilik
Güzel şehire benziyor x
Anne yarısı:) biricik yeğenim var deyze diyo benim aklım gidiyorBen bugün teyze oldum kızlar kardeşim doğum yaptı
Sağol loragözünüz aydın sağlıcakla büyüsün
Teşekkür ederim ilk kez t teyze oluyorum daha çok heyecanlıyım o yüzdenTeyzelik çok güzel bir duyguuuıhayırlı olsun canım
Ayy ben de haberini alınca sevinçten napxağımı şaşırdımAnne yarısı:) biricik yeğenim var deyze diyo benim aklım gidiyor
Bide bıdı bıdı konuşsun:)Ayy ben de haberini alınca sevinçten napxağımı şaşırdım
Gözün aydın ben hiç teyze olmıycam ama yeğenim yarım yamalak halaa diye bağırdıkça telefonun içinden alasım geliyor fotoğrafımı elinde gezdirip öpüyormuş 15 aylık minnak kuzummBen bugün teyze oldum kızlar kardeşim doğum yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?