Bonuscum kapağın kenarında modeline göre 4 tane vida yada klips oluyor onları çıkarınca iç cam çıkıyor:) Ama çok dikkatli ol bazı fırınlarda bütün camlar çıkıyormuş arkadaşımın pat diye dıştaki cam düştüNevresimler düzgün havlularda öyle.
Fırın çok mikemmel ödev onu alıyorum iki cam arasını temizlemem lazım ama nasıl
Bende öyle çıkarıyorum,öylede çabuk kirleniyor ki orasıBonuscum kapağın kenarında modeline göre 4 tane vida yada klips oluyor onları çıkarınca iç cam çıkıyor:) Ama çok dikkatli ol bazı fırınlarda bütün camlar çıkıyormuş arkadaşımın pat diye dıştaki cam düştüÇoğu modelde o sabit kalıyor aslında
Evet küp şeker halinde kırmızıDeğişik ne gizel şekerli mi
Yok işte bu çıkmıyo ki ya ankastre fırın arası alttan üstten açık bişey sokup oluyomuş sanırım aman allah korusun cam düşmesindeBonuscum kapağın kenarında modeline göre 4 tane vida yada klips oluyor onları çıkarınca iç cam çıkıyor:) Ama çok dikkatli ol bazı fırınlarda bütün camlar çıkıyormuş arkadaşımın pat diye dıştaki cam düştüÇoğu modelde o sabit kalıyor aslında
Bi de şeker zararlı derler bak senin yüzüne renk gelmişEvet küp şeker halinde kırmızı
Benimki de çıkmıyor sanıyordum canım iyiYok işte bu çıkmıyo ki ya ankastre fırın arası alttan üstten açık bişey sokup oluyomuş sanırım aman allah korusun cam düşmesinde
Ona sıra gelene kadar zararlı neler yiyoruz dimiBi de şeker zararlı derler bak senin yüzüne renk gelmiş
Benimki de çıkmıyor sanıyordum canım iyi
kurcalayandaki plastikler çıkıyor oradan da cam. Dediğin gibi arasına sokuyordum ama asla içime sinmiyordu.
Yazdıktan sonra gördüm canımSen etiketlere bakmıyor musun Eyyylaaa
13.30 da maraton çağrısı yaptım ya nadal istedi yaaa
Sende ütü yap işte o arada
10 yıldan fazla şekersiz çay içiyorum kayıp benim için hep değil ama arada yarım bi şeker olabilir yaniOna sıra gelene kadar zararlı neler yiyoruz dimi
Çayı şekersiz içsek ne hacı,keklerin tatlıların,püskevitlerin içindeki şeker ne olacak10 yıldan fazla şekersiz çay içiyorum kayıp benim için hep değil ama arada yarım bi şeker olabilir yani
Çayı şekersiz içsek ne hacı,keklerin tatlıların,püskevitlerin içindeki şeker ne olacak
Bende 7 yıldır şekersiz içiyorum
İnşallah beklerimAkşam girdim atom çayımı aldım hadi sohbete diyecektim ama uyku bastırdıilaç uyutuyor
Bu akşam bir mani çıkmazsa oturmaya gelicez müsaitseniz
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Nikinik
Levaiz
@-Erva-
C Calcifer
Deli gibi sokak aralarında çocuk aradım köpürdüm benden önce koşarak eve gelmiş şimdi eve geldim bir güzel dayağını yedi bende şimdi gecikmeli maratona başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?