Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negooom yarın evdeyim tüm ödevleri yapmam lazım allahtan dün yardımcı geldi genel işleri yaptı ben de mutfakta kullanmadığım aletleri ona verdim mutfak dolaplarının içini de silmiş ev bi rahatladı valla temizlik gibisi yok

Hiçbir ödevi yapamadığım gibi oturma odasıni da toplamadim diğerleri iyi. İnşaallah yarın ödevlerini yapar odami toplar yatarım. İyi geceler arkadaşlar..

Tamam canım mazeretin var sonuçta

Çok iyisin cay, evi her gün toplayıp yatıyorsun

Gece mesaisi demek, tebrik ederim uyumayıp bunlara vakit ayırmaz herkes

Aslinda bikkinlik geldi yoruldum artik uykusuz kalmak cok zorluyo beni..2 yil daha bu tempo mecburi sonra kucukte buyuyeceginden ,bacagima yapisip gezmeyecektir ,isime engel olmayacaktir diye dsunuyom bakalim..
Yine utum var bu sefer cocuklarin kiyafetleri
Basacak yer kalmayan odada oyuncaklari gruplandirip toplucam
Simdi cocuklari uyutma gorevindeyim,uyusunlar bi islerim bu kadar
Uuu saat zaten 1 olmus umarim 3.30dan once uyurum..bide bugun 7 km yurudum birazcik yorgunum

Balkon yikama odevini yarin yapayim yeni gordum kusura bakmayin.. cocuklardan cok giremiyorum kkya,dikkatimi baska yere verdimi hemen daliyolar birbirlerine geridende gelsem odevlerimi yerine getircem ,barii evim duzenli kalsin bi kac saat diye ugrasiyorum iyi geceler herkese

Düzenin temizliğin kokusu buraya kadar geldi
Hiçbir ödevi yapamadığım gibi oturma odasıni da toplamadim diğerleri iyi. İnşaallah yarın ödevlerini yapar odami toplar yatarım. İyi geceler arkadaşlar..
Tamam canım
Yoğun bir tempo ama dediğin gibi geçiyor bu günlerde neden o kadar yürüdün
Ödev tamamlandı iyi geceler kızlar
Koltuk vs silmeden sonra ağrısız uyuyabildin mi
Tamam canım, tabi ki uyduğu kadarını yapsın herkes

Dostum evim temiz son rutuslari yapicamda kahvalti yaptik cay iciyoruz simdi rahatim cay keyfi yapabilecek kdr sen dusun

Biraz baktım netten. Şöyle bi tarif buldum. Bütün çatal kaşık bir kaba konur. 1 su bardağı karbonat,1 su bardağı sirke dökülür. Üzerine kaynar su dökülür.yarim saat bekletip bulaşık deterjanıyla normal şekilde yıkanıp kurulanır.

Yiyin diyosun yani
Yooo hiç de öyle demiyorum, siz yapın ev ahalisi yesin
Ütü yapmayı düşünüyordum iyi oldu
Nasıl parlaticaz onu da yazsan Günaydın buarada
Manevi ödev tamam etli ekmek yapıyoruz
Çatal kaşıkları nasıl parlatıcaktık?
Çamaşır deterjanında kaynatın diyor ama çok koyarsak nasıl arindiracaz. Acaba ne kadar konulacak. Kimyasal olduğu için pek içime sinmedi kızlar
Yine harika bir ödev ama çatal kaşıkları nasıl parlatacagiz?
Bi de eski ödevleri de yapmam lazım bulaşık makinesi içini nasıl temizlicem bi el atın kızlar

Kızlar sirke ve karbonatlı su ile kaynatıyorum ben, deterjanla yaparsanız da, kaynattıktan sonra bulaşık makinesinde yıkayıp arındırabilirsiniz.
Dostum evim temiz son rutuslari yapicamda kahvalti yaptik cay iciyoruz simdi rahatim cay keyfi yapabilecek kdr sen dusun
Harikasın
AA sevdim bunu :) yapması gereken işler birikmiş olup kendinde yeterli motivasyonu bulamayanlar için harika :)
Hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…