- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Feslegen din konuştu da tosia yi bilmiyorum. Vaaah rahat durmuyorlar hiccc konusurken ellerimden bir anda gitti feslegencim
Bende iyiyim çok şükür, canım esn son transfer mi olmuştun, yanlış mı hatırlıyorumMerhaba kuzum,tesekkur ederim iyiyim sen nasılsın
Okudum şimdi mesajlarınıFeslegen din konuştu da tosia yi bilmiyorum. Vaaah rahat durmuyorlar hiccc konusurken ellerimden bir anda gitti feslegencim
Yok olmadım canım daha dinlenme moda gecmistimBende iyiyim çok şükür, canım esn son transfer mi olmuştun, yanlış mı hatırlıyorum
Okudum şimdi mesajlarını
Kışın ayazındaa balkon mu yıkayacüük19 Ekim Ödevi
Balkon yıkamak veya silmek
Manevi ödev : Kendimize bir kahve içimlik de olsa zaman ayıralım
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Efser
@Nur1835
@wisne83
terliksuu
@Malikmerve
@Delft
eline sağlık bayağı iş yapılmışOturma oda koltukları silindi.oda süpürüp silindi.mutfak toplandı. Süpürüp silindi. Mutfak koltukları sandelyeler silindi. Çamaşır atıldı. Sıra balkonda
Seninde eline sağlık. Ütü benim de var unutmuşum.eline sağlık bayağı iş yapılmış
bende ütü yaptım bulaşık makinesi çalıştırıldı elde kızım'ın odası süpürüp silindi çamaşır katlandı balkon yıkandı
Manevi ödev tamam19 Ekim Ödevi
Balkon yıkamak veya silmek
Manevi ödev : Kendimize bir kahve içimlik de olsa zaman ayıralım
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
C Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Efser
@Nur1835
@wisne83
terliksuu
@Malikmerve
@Delft
Ne güzel canım yardımcı olması iyi olmuş. Bende aynı canım çocuklar okul vsYok olmadım canım daha dinlenme moda gecmistimben evime kadin almaya basladim haftada 1.büyük nimetmis. Ütü de yapiyor . Sende ne var ne yok
Hadi ordan Kıbrısa kış mı geldiKışın ayazındaa balkon mu yıkayacüük
Canını yerim
Ellerine sağlıkOturma oda koltukları silindi.oda süpürüp silindi.mutfak toplandı. Süpürüp silindi. Mutfak koltukları sandelyeler silindi. Çamaşır atıldı. Sıra balkonda
Ellerine sağlıkherkese selammmmmmmmmmmmmm... balkon yıkandı yerler silindi toz alındı.. ama hala bulaşık makinasını silmeye cesaretm yok
Ellerine sağlık canımEvin tüm noktalarını temizledimsadece ütü ve toplanacak çamaşırlar kaldı ütü de akşama yapacağım şimdi biraz market gezip sonra yemek yapacağım :)
Çok iyi gidiyorsun canım, samimiyetle söylüyorum bunuManevi ödev tamam
Balkonumu da şöyle bi süpürdüm. cocuklrn camasirlri astım topladım
Tüm odalari süpürüp sildim.
Tozları aldım.
Yatağın üstünde katlanacak dağ gibi çamasır vardı hepsni katladım yerlestirdim.
Yatak odasının tozlarını aldım aynalari da sildim.
Fazlalık esyalari koyduğum oda var orayi süpürdüm sildim. Orda bile kurumak üzere serilen corap , çamaşırlar vardı hepsini topladım.
Paçanga böreği yapip kızarttım
Mutfağı toparladm
Banyoyu temizledim
Daha esim gelip yemek yiyecek
Ev parladı valla esim bile diyotemizlik gibisi yok.. tabi detaylar coook var yapmam gereken. Ama olmuyo mecbur bi süre böyle idare edicez. Detaylara bi girince nerdeyse tüm günümü alıyo ve cocukları cok ihmal ediyorum kendim bile ac susuz is yapmaya calısıyorm olmuyo. malum fazla yardım eden yok bana.esimede söyledim. Demin de dolaptan esofmanı cıkarmıs cebine bakmıs geri yatagın üstüne bırakmış hemen cevirdim kapıdan dedim aldıgını yerıne koy ne ugraslarla temizliyorm faydan yok bari zararın olmasın temiz olunca ooo ooouu ev parlıyo demeyi biliyon dedim. 1 saat çene yaptım haklısın dedi koydu yerine ilk defa . Hep böyle dağıtır sabah corap cekmecesini komple döker. Hamileyken mutfak dolaplarini kanepelerin arkasını temizlerdi her hafta. Simdi saldı iyice. Sözde pis evden nefret eder yeni evliyken tozlari filan gösteriyodu da simdi 2 cocukla halimi görüyo . Bi ara vaktim olsun kendi dolabımı,ve yatak odası cekmecelerini de yapmam gerek
Çokkk teşekkür ederim canımmNe güzel canım yardımcı olması iyi olmuş. Bende aynı canım çocuklar okul vs
Hadi ordan Kıbrısa kış mı geldi
Canını yerim ❤❤
Ellerine sağlık
Ellerine sağlıkbulaşık makinesinin boynu bükük mü kalsın
Ellerine sağlık canım
Çok iyi gidiyorsun canım, samimiyetle söylüyorum bunuböyle böyle düzen sağladıkça evin her noktasına hakim olacaksın
Eşine de böyle böyle işle aynen
Ooo en hamarat günün bugünNegomm sevgili negom belim tutmuyo smdi sana verdigim arada yaziyorum
Kahvalti fasa fisosundan sonra kizimla pazara markete gidip geldim
Keki pisirdim
Evi supurdum
Esim geldi kahvalti tarzi hazirladim cay ictik birlikte
Sonra ben boreklerimi yaptim 1 tepsi gul boregi 1 tepsi rulo borek o esnada camasirlar yikandi kurutucuya atip yerleri sildim
Kuruyan camasirlari katladim birazdn yerlestircem
Borek tepsilerini yikayacagim
Oturma odasjnin tozunu aldim yatak odasi kaldi esim uyuyo uyaninca oranjn ve aynalarin tozunu alcam
Bide klozet lavabo dusakabin temizleyebilirsem benden iyisi yok bugun
He bide yatmadan mercimek koftesi icin maydanoz sogan yikayip dogramayi dusunuyorum
He esimde duvar suslemelerini yapacak uyaninca insaallah tabi
Kapılar kardan açılmıyo üüyyff bi görsenNe güzel canım yardımcı olması iyi olmuş. Bende aynı canım çocuklar okul vs
Hadi ordan Kıbrısa kış mı geldi
Canını yerim ❤❤
Ellerine sağlık
Ellerine sağlıkbulaşık makinesinin boynu bükük mü kalsın
Ellerine sağlık canım
Çok iyi gidiyorsun canım, samimiyetle söylüyorum bunuböyle böyle düzen sağladıkça evin her noktasına hakim olacaksın
Eşine de böyle böyle işle aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?